Dog.bg Форуми : Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

#161 Потребителят е офлайн   GUSH4E Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 February 2011 - 10:50 PM

"Боже ,Боже- колко мъка има по този свят, Боже" .... беше казъл някой( великият Йовков) ,ала сега като чета това ,мога да кажа и .... " Боже ,Боже -колко и щастие има по този свят,Боже" ........и дай Боже,да има още много ,Боже..... МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ,МОЛЯ ТЕ..........
На добър час,малка Чери и дълги ,дълги години щастие ти пожелавам:)))))) и на Вас мило семейство !!!!

#162 Потребителят е офлайн   dimitar2001 Икона

Публикувано: 17 February 2011 - 10:55 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка
На път към Щастието! :) Успех!

#163 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2011 - 11:37 PM

Касивичкото ми момиче то :wub: Колко послушничко може да бъде :smile: За съжаление сега се е превърнала в една енергична палавница. Василена, новата й мама, ми се оплака за някои неща. На първо място Чери не може да стои сама. Ако решат да я затворят в коридора започва да скимти, постоянно търси внимание и не ги оставя да си починат. Аз предполагам, че това е от една страна заради възрастта й, а от друга - заради миналото й. Дайте някакви съвети как да я проучат да стои сама, без да се страхува и да протестира.
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 February 2011 - 11:42 PM

бавно и постепенно.Изкарват я в коридора да постои малко в момента в който млъкне веднага лакомство.И постепенно кратки излизания примерно до магазина,като преди излизане и се дава някаква команда или дума,която свикне да чува всеки път и ще я свързва с кратко и бързо завръщане на стопнина,например ''чао'' и веднага след прибирането лакомство.Оставяне на телевизор или радио включено също помага всеки път да се оставя кучето пак го свързва с бързото връщане на стопанина.Не става веднага,а бавно и постепенно.Дано има успех при нея :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#165 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2011 - 12:01 AM

Ами като съдя по моето куче, което освен че много прилича по външност на Черил, но и по темперамент... мнооого трудно ще свикне със самотата... но ще го израсте... от възрастта е най-вече (80%) Най-най-лесно ще свикне без човешко присъствие, ако има приятелче при нея - коте или куче. Незнам защо, но с 1 коте моето куче не виеше и не драскаше по вратата. А иначе сега вече тя знае думата "работа". Като й кажа, че отивам на работа, тя се свива нещастна на дивана и не мърда... дори да се бавя 5-10мин след това, тя знае, че излизам и ще остане сама.
П.П. Мога да предложа да ви дойде на гости за 1 ден Уинтър, да видим дали ще действа така и на Чери. Но преди това те трябва да се запознаят в парка, за да не се шокира Уини, ако я оставим изведнъж с тази черна лудетина...

#166 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2011 - 12:08 AM

Здравейте,
тази седмица беше доста динамична и не съм имала време да пиша :wub:
Нашата мацка е с махнати конци, имаме си син паспорт и ако е послушна ще я водиме на гости в Гърция :af_089:
Чичко доктор ни ваксинира и ни подари едно прекрасно медальонче да ни краси финното вратле. Сега пиеме и калций, защото гризкаме каквото набараме, тая малка сладка устичка не се затваря, все трака да докопа нещо. На тати чехлите заминаха, но той го прие безкрайно спокойно и и каза лоша маймунка само :ab_041: Оставихме и ги да ги гризка, че си загубихме някъде кожения кокал и се надяваме поне временно да и отклонят вниманието от другите предмети - за момента май се получава :ab_041:
Вече е малко по-спокойна и не ходи постоянно по нас, но си иска внимание, като и обърнеш или започва да ни гризка или да се гали - лиглата мамина. И за излизанията в началото плачеше дори и да не остава сама, сега ако има един от нас е малко по-спокойна. Сутрин преди да изляза и давам закуската и се надявам да започне да свързва излизанията ми с нещо приятно за нея. Оставям телевизора да работи през целия ден, за да има нещо, което да и говори, а като се прибера винаги има наградки. Посреща ни с бесни танци. Все още сме плашливи и се кара на кучета и хора, за хората не мога да разбера по-какъв критерий е все още, защото е избирателно, но види ли куче започва бесно лаене. След опознаване следва дива игра. В началото помиташе всички боклуци по-пътя и аз само се карах, сама на себе си станах досадна с това НЕ :ab_041: но ме е страх да не докопа нещо, което не трябва. Май има някакъв ефект, понамалихме НЕтата, защото и тя намали взимането на боклуци от земята.
За снимки е малко мисия невъзможна, но ще гледам скоро да направя нови / не че не правя постоянно опити, но все излизат размазани, то мирна не седи/.
Ами то много нови неща покрай нас, но май сега само за това се сещам :md_064:

#167 Потребителят е офлайн   dimitar2001 Икона

Публикувано: 19 February 2011 - 12:47 AM

Моят син се влюби безрезеврно в нея дори, когато прегръща нашето куче не спира да и говори за Чери! Задължително ще ви се обадим за разходка при следващото идване до София ! Поздрави за вашата черна красавица!

#168 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2011 - 10:18 PM

Много ще се радваме :ae_085:
Чарли един въпрос - как сте успяли да я снимате спокойна, при всеки мой опит мамуната се качва върху мен да ме целува и хапка :be_107: Много е смешна като си лягаме /за съжаление няма кой да ни снима / бута се да се гушка и много обича да ляга на моето място и възглавница. Днес я снимах докато се боричкаше с Ники за дивана, кой да се изпъне на него. Не успявам да я снимам в цял ръст.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#169 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2011 - 11:49 PM

Лелеееее :wub: Каква ми е лъскава и красивааа :wub: и осезаемо щастлива :ab_041: Васи, страхотно изглежда :rc_036: Моля те нацелувай я и я нагушкай за двама - за мен и за приятеля ми. Иначе за снимкте ние действахме в комбина, защото тя така се радва на апарата, душка го, хапка го, опасно маймунче :ab_041: Миличката ми душичка... къде беше и къде е сега. Не спирам да се очудвам колко е непредвидим животът.
User's Signature

Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 04 March 2011 - 03:26 AM

А може ли за трима?Качена снимка Гледам,отварям,затварям и не го вярвам,че това е онова същото ходещо скелетче,изакало огромна купчина във вет кабинета от зърна царевица и боклуци що е яло ,само и само да оцелее...
РАЗКОШКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#171 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2011 - 09:33 PM

Ние да се покажем да не ни забравите :db_046:
Милото ми момиче е толкова забавно, че с нея не ни е никак, ама никак скучно. Постоянно прави някакви маймунджулъци, понякога трябва да и се скарам, ама ми е толкова смешно, та едва ли изкарвам сериозен и назидателен тон. Не знам какво са го правили това слънчице, но когато и се повиши тон наистина сериозно се скрива под масата в кухнята и почва да трепери, толкова се стресира, че в такива моменти, сърце не ни дава да и се сърдиме дълго. До сега два пъти ми прави впечатление това, първия път беше изкарала дрехи от кошчето за пране и беше надупчила малко от тях / ама аз по-принцип и спирам достъпа до коша, когато излизаме, но този път от бързане забравих / и тогава Ники и се кара, като видяхме реакцията и аз направо откачих, помислих, че я е пляснал, а той с пръст не я е пипнал. Като я повикахме дойде при нас със смесени чувства, виновно - изплашена и разкаяна / което се оказа само за момента / и почна да се глези и гали :ab_041: Втория път беше пак за дрехите от коша, но този път в мое присъствие и без поражения, хванах я като крадеше, скарах и се и тя пак под масата. Това ме кара да си мисля, че явно са и посягали. Дано не съм права.
Мога да се похваля вече, че много се гуши, обича да си слага главичката на врата ми и така седи блаженно примлясквайки докато се галиме и цункаме. Голяма муцунка ми е, а аз в такива моменти буквално се разтичам.
Прикачена снимка

#172 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2011 - 09:00 PM

Лелееее, каква ми е сладичка с този червен повод. Както ти казах, Васи, това е нейния цвят. Може би съм пристрастна, но то козинка, то стойка, то муцунка.... :wub: Много е красива :wub: Качвай по-често снимчици, да и се радваме всички :smile:
User's Signature

Качена снимка

#173 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2011 - 09:05 PM

Невероятна е станала!!! Качена снимка
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#174 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2011 - 04:46 PM

С риск да станем досадни, но нямаше как да не покажа мечтите на детето как лови гълъби:
готова съм за целувка
Прикачена снимка
гълъбчета къде стееее
Прикачена снимка
ееее спрете се де, много бягате
ох ако хвана само едно а
Прикачена снимка
не даваш ама аз ще си ги погледкам поне
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
ще се направя, че не ги забелязвам, може да дойдат при мен
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

Кой знае кога ще и се осъществи мечтата, гълъби при нас много :db_046:

#175 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2011 - 10:13 PM

Лейди/Черил е станала още по-хубава,така е когато се лекуват с много любовКачена снимка
За желанието да хване гълъбче,ами тя го имаше още първия ден когато я видях,кльощава с четящи се ребра,но навирила гордо нос и търсеща:котки,пилета,храна.....и нейните си хора,тези за цял живот!Е последните ги намери!Васипан,Качена снимка Продължавайте все така,и не, не ни досаждате,ако не пишете тук,аз досаждам на Чарли!
User's Signature

Качена снимка

#176 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2011 - 01:05 PM

Ех, пак разтегнах една усмивкаааа :ab_041: Страхотни сте, Васи :rc_036: ТараТ го е казала прекрасно "кльощава с четящи се ребра,но навирила гордо нос и търсеща:котки,пилета,храна.....и нейните си хора,тези за цял живот!Е последните ги намери!" Какво да кажа освен СТРАХОТНИ СТЕ ВСИЧКИ!!!
Васи, на никой тук не му омръзва да гледа снимки на щастливи кучовци и готините им стопани :smile: Моля те не си и помисляй да спреш да качваш фотосесии, все пак, всички ще се съгласят, си имаш една истинска Наоми Камбъл, която заслужава да е под светлината на прожекторите :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#177 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2011 - 12:04 AM

Момичета вярвам, че и вие сте щастливи, колкото и ние. Имаме си едно прекрасно любящо и лигаво момиче. В началото ми беше малко мъчно, защото все не успявах да я намачкам и нацелувам както си знам, но след няколко упорити мои опити, момичето стигна до извода, че това са много приятни процедури и сега сама си идва при мен да се гушиме. Вчера и купих едно меко топче с пълнеш като дунапрен и дрънка, с такъв кеф я гледам как си играе и за мое голямо учудване то е още цяло. Толкова е сладка с него, умирам от смях. Днес бях в стаята и тръгвам да излизам, клюкарката да не изпусне нещо, тръгва да тича след мен, но топчето и в устата, тъкмо да излезе от стаята и се сети нещо и се върна, зачудих се къде тръгна, но само след секунда се появи отново, но без топчето, чинно си го беше прибрала. Пак така си играе с топчето и аз се опитвам да и го взема, погледна ме надигна се, даде ми дупе и пак си легна, но вече с гръб към мен - все едно ми каза, ей я ми остави топчето, то си е мое, няма да ти го дам :db_046: Дори като почна да я чешам / умира си / се разчепила, ама то в устата и и не го пуска - голяма скица е.
Сега си мисля какво злато е, още втория ден като излизахме с нея на разходка, налапа някакъв боклук, аз в паниката си да не го глътне и бръкнах буквално в устата и го извадих, чак след това се замислих, какво направих, а то ме гледа едно такова учудено. Не ме захапа, не ме изръмжа.
Всеки ден си е изпълнен с емоции, имаме си и бели де, като се оплача на майка, че пак е направила беля и съм я плеснала по дупето, тя ми се кара, аз и викам, че аз и Кора плесках като направи така, а тя ми казва назидателно - Кора не е преживяла това, което е преживяла Чери, Кора си живееше като принцеса още от малка :ab_041: Много ме заболява в такива моменти, не от думите, а от това, че наистина е така, че не съм успяла да и спестя тези изживявания, но пък се опитваме да ги компенсираме с много любов. Когато ми се наложи да и се скарам или да я плесна, сърцето ми се къса, пляскането беше два пъти и то заради зарядното на телефона, което беше изяла единя път, а втория за нещо, което ме уплаши, че може да и навреди, но се оказа само разкъсано не и погълнато - а сега не мога да се сетя какво беше :wub:
Вече нямаме проблем с излизането, изпраща ни и не скимти, а какви танци танцува като ще излизаме на разходка, леле мале, даже скача да ми откачи якето, че много се туткам :af_089:
Нямам търпение да се прибера в къщи, чувство, което скоро не бях изпитвала. Много, много си я обичкаме, БЛАГОДАРЯ ВИ за прекрасното ми момиче, БЛАГОДАРЯ че я спасихте и и помогнахте :rc_036:

#178 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2011 - 04:21 PM

Васи, не можеш да си представиш колко съм щастлива наистина!!! Ще ти призная, че когато й намерихме временен дом в Бургас при двама млади хора, безрезервни приятели на животните, вече много трудно можех да се реша да я дам. Първо, защото временните й стопани много се привързаха към нея, да не говорим за нас с приятеля ми. Второ - някак си в този свят на ужас и жестокост изтръпвах при мисълта, че ще я дам на непознат човек. Много ме беше страх, а сега съм повече от щастлива, че направих верния избор!!! Благодаря ти, че ми даваш възможност да се убедя в това :rc_036:
Чери изглежда толкова щастлива, че миналото й ми изглежда вече нереално, сякаш е съвсем друго куче :smile: И всичко е благодарение на теб :rc_036: Лошото се забравя бързо, а с хубавото се свиква лесно, тъй че не вярвам и самата Чери да си спомня лошите си преживелици :smile: Пожелавам ви само хубави мигове и на двете от тук нататък :smile:
User's Signature

Качена снимка

#179 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2011 - 11:41 PM

Въодушевена от няколкодневните занимания и щастлив изглед на Чарли Уайт с плюшеното пиле, възторжено нарамила един плюшен заек и още дузина топчета / ей железни бе, първото изкара цели 4 дни /, щастлива в четвъртък се прибирам в къщи и бързам да дам новия другар на нашата мадама. Първо го гледахме много недоверчиво, после малко му поскимтяхме и като не ни отговори го почнахме. На другата сутрин вече беше без глава, а до края на деня мязаше на безформена топка - тип парцалче. Викам на Ники видя ли заека, а той много философски заключи " Много рано и го даде". Та качвам малко снимки на заека, когато беше цял, и половин поза на размазалата се Чери, когато я чешеш. Половин, защото цялата е пълно разчепване, а ми е трудно да я снимам и чеша едновременно и тя много бързо се мести, като усети, че не се чешеме вече :ab_041:

#180 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 April 2011 - 10:51 PM

Ехооооооо,я не се скръндзайте и пуснете нови снимчици на Черил,та тук има хора дето чакаме с нетърпение...Може ли тази красота да си я кътате само за вас?Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема