Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!
Публикувано: 15 February 2011 - 10:50 PM
На добър час,малка Чери и дълги ,дълги години щастие ти пожелавам:)))))) и на Вас мило семейство !!!!
Публикувано: 17 February 2011 - 11:37 PM

Публикувано: 17 February 2011 - 11:42 PM

Публикувано: 18 February 2011 - 12:01 AM
П.П. Мога да предложа да ви дойде на гости за 1 ден Уинтър, да видим дали ще действа така и на Чери. Но преди това те трябва да се запознаят в парка, за да не се шокира Уини, ако я оставим изведнъж с тази черна лудетина...
Публикувано: 18 February 2011 - 12:08 AM
тази седмица беше доста динамична и не съм имала време да пиша

Нашата мацка е с махнати конци, имаме си син паспорт и ако е послушна ще я водиме на гости в Гърция

Чичко доктор ни ваксинира и ни подари едно прекрасно медальонче да ни краси финното вратле. Сега пиеме и калций, защото гризкаме каквото набараме, тая малка сладка устичка не се затваря, все трака да докопа нещо. На тати чехлите заминаха, но той го прие безкрайно спокойно и и каза лоша маймунка само

Вече е малко по-спокойна и не ходи постоянно по нас, но си иска внимание, като и обърнеш или започва да ни гризка или да се гали - лиглата мамина. И за излизанията в началото плачеше дори и да не остава сама, сега ако има един от нас е малко по-спокойна. Сутрин преди да изляза и давам закуската и се надявам да започне да свързва излизанията ми с нещо приятно за нея. Оставям телевизора да работи през целия ден, за да има нещо, което да и говори, а като се прибера винаги има наградки. Посреща ни с бесни танци. Все още сме плашливи и се кара на кучета и хора, за хората не мога да разбера по-какъв критерий е все още, защото е избирателно, но види ли куче започва бесно лаене. След опознаване следва дива игра. В началото помиташе всички боклуци по-пътя и аз само се карах, сама на себе си станах досадна с това НЕ

За снимки е малко мисия невъзможна, но ще гледам скоро да направя нови / не че не правя постоянно опити, но все излизат размазани, то мирна не седи/.
Ами то много нови неща покрай нас, но май сега само за това се сещам

Публикувано: 19 February 2011 - 10:18 PM

Чарли един въпрос - как сте успяли да я снимате спокойна, при всеки мой опит мамуната се качва върху мен да ме целува и хапка

Публикувано: 19 February 2011 - 11:49 PM

Публикувано: 04 March 2011 - 03:26 AM

РАЗКОШ

Публикувано: 06 March 2011 - 09:33 PM

Милото ми момиче е толкова забавно, че с нея не ни е никак, ама никак скучно. Постоянно прави някакви маймунджулъци, понякога трябва да и се скарам, ама ми е толкова смешно, та едва ли изкарвам сериозен и назидателен тон. Не знам какво са го правили това слънчице, но когато и се повиши тон наистина сериозно се скрива под масата в кухнята и почва да трепери, толкова се стресира, че в такива моменти, сърце не ни дава да и се сърдиме дълго. До сега два пъти ми прави впечатление това, първия път беше изкарала дрехи от кошчето за пране и беше надупчила малко от тях / ама аз по-принцип и спирам достъпа до коша, когато излизаме, но този път от бързане забравих / и тогава Ники и се кара, като видяхме реакцията и аз направо откачих, помислих, че я е пляснал, а той с пръст не я е пипнал. Като я повикахме дойде при нас със смесени чувства, виновно - изплашена и разкаяна / което се оказа само за момента / и почна да се глези и гали

Мога да се похваля вече, че много се гуши, обича да си слага главичката на врата ми и така седи блаженно примлясквайки докато се галиме и цункаме. Голяма муцунка ми е, а аз в такива моменти буквално се разтичам.

Публикувано: 12 March 2011 - 04:46 PM
готова съм за целувка

гълъбчета къде стееее

ееее спрете се де, много бягате

ох ако хвана само едно а

не даваш ама аз ще си ги погледкам поне

ще се направя, че не ги забелязвам, може да дойдат при мен

Кой знае кога ще и се осъществи мечтата, гълъби при нас много

Публикувано: 12 March 2011 - 10:13 PM

За желанието да хване гълъбче,ами тя го имаше още първия ден когато я видях,кльощава с четящи се ребра,но навирила гордо нос и търсеща:котки,пилета,храна.....и нейните си хора,тези за цял живот!Е последните ги намери!Васипан,

Публикувано: 13 March 2011 - 01:05 PM

Васи, на никой тук не му омръзва да гледа снимки на щастливи кучовци и готините им стопани

Публикувано: 15 March 2011 - 12:04 AM

Сега си мисля какво злато е, още втория ден като излизахме с нея на разходка, налапа някакъв боклук, аз в паниката си да не го глътне и бръкнах буквално в устата и го извадих, чак след това се замислих, какво направих, а то ме гледа едно такова учудено. Не ме захапа, не ме изръмжа.
Всеки ден си е изпълнен с емоции, имаме си и бели де, като се оплача на майка, че пак е направила беля и съм я плеснала по дупето, тя ми се кара, аз и викам, че аз и Кора плесках като направи така, а тя ми казва назидателно - Кора не е преживяла това, което е преживяла Чери, Кора си живееше като принцеса още от малка

Вече нямаме проблем с излизането, изпраща ни и не скимти, а какви танци танцува като ще излизаме на разходка, леле мале, даже скача да ми откачи якето, че много се туткам

Нямам търпение да се прибера в къщи, чувство, което скоро не бях изпитвала. Много, много си я обичкаме, БЛАГОДАРЯ ВИ за прекрасното ми момиче, БЛАГОДАРЯ че я спасихте и и помогнахте

Публикувано: 15 March 2011 - 04:21 PM

Чери изглежда толкова щастлива, че миналото й ми изглежда вече нереално, сякаш е съвсем друго куче

Публикувано: 19 March 2011 - 11:41 PM