Храненето - ден първи до ден последен
Публикувано: 01 September 2006 - 11:18 AM
Цитат
освен това знам че за лоша и слаба козина можеш да я мажеш с яйце,смесено с бира.било много ефективно! r)
??? за първи път чувам а и не вярвам че кучето ще го изтърпи без да го оближе или да се отъркаля някаде

In Life only Death is certain.
Публикувано: 03 September 2006 - 05:44 PM
В момента храня кучето с Advanced и с Iams Puppy за гигантски породи, но като и отворя консерва с пастет за кучета и се побърква...в момента слагам малко от пастета, омесвам с гранулите и тва нещо изчезва от купата за секунди... Правилно ли е че ги смесвам по този начин...отделно не и давам никакви добавки, защото пише, че всичко нужно е в самата храна... Та основния въпрос ми беше дали е правилно да смесвам гранулата с пастета...
ПП. Вчера звяра си открадна един морков и си го изяде :D Не и го взех защото реших, че ще е полезно :)
ПП. Вчера звяра си открадна един морков и си го изяде :D Не и го взех защото реших, че ще е полезно :)
Публикувано: 03 September 2006 - 05:54 PM
Ми аз давам на мойта консерва смесена с гранули. Като всеки път сменям консервата и гранулите да има разнообразие да не й омръзва. Не виждам каква опасност може да има или вреда.. Даже й слагам и една филийка хляб надробен и няколко кокалчета (когато има) да си хрупа. b)
Понякога й разтварям бульон и го изливам в/у гранули с хляб 2-3 филии. Гледам да има разнообразие, но вече не й давам човешка храна от както прочетох тук, че не доставяла нужните на кучето хранителни съставки.. r) ;)
Понякога й разтварям бульон и го изливам в/у гранули с хляб 2-3 филии. Гледам да има разнообразие, но вече не й давам човешка храна от както прочетох тук, че не доставяла нужните на кучето хранителни съставки.. r) ;)
Публикувано: 04 September 2006 - 05:17 PM
Тази фирма има представителство в Пловдив и ми е много удобно да купувам от тях... Някой има ли наблюдения върху качеството на храната ? На мен ми ги препоръча един човек, който има средно азиатска овчарка.
http://www.######-petfood.com/
http://www.######-petfood.com/
Публикувано: 05 September 2006 - 09:37 PM
не мога да кажа нито една хубова дума за тази храна! имах опит с нея, след това ходих на лекаря с моето куче целият месяц!!!!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 07 September 2006 - 09:54 AM
Цитат
ивелинка ти какво куче имаш d)
ние също сме от пловдив кажи каде се продава тази храна
ние също сме от пловдив кажи каде се продава тази храна
Ризеншнауцер ;)
Apso много лошо. Аз си мисля, че е по-качествена, странно... в смисъл останах с впечатлението, че е по-скъпа от повечето. А де... То цената не определя качеството r) cl)
Публикувано: 07 September 2006 - 11:09 AM
Ако съдим по това какво пише, че има и цената би трябвало да е добра...но чесно казано ще говоря с ветеринаря, и без това се виждаме всяка седмица да се теглим и тн... то за тия пари спокойно си зимам Advanced дето е по-добра дори от прехвалената Royal Canin...