Храненето - ден първи до ден последен
Публикувано: 07 December 2006 - 07:52 PM
Прити, а ти не се притеснявай за "цял живот едно и също", на кучето не му пука, че е едно и също. Колкото по-често сменяш храната, толкова повече проблеми създаваш за храносмилателната му система.
Публикувано: 07 December 2006 - 10:20 PM
Публикувано: 20 December 2006 - 10:44 AM
1./Purina PRO PLAN - Puppy large bred
и
2./Affinity ADVANCE - Maxi puppy & junior (испанска)
И двете се водят висок клас и са на една цена приблизително.Има ли някой впечатления от тези две марки.Коя според вас е по добра super best ,ако може да се каже

www.infidance.com
Публикувано: 21 December 2006 - 12:39 PM
Цитат
Искам да попитам някой храни ли си животинчето с кенелс фаворит - качествена ли е?
Благодаря
Здравейте,
аз храня моето куче от бебе с Фаворит кенелс 1-во с пупи,а сега сме на актив и съм много доволна-храната е холандска и е премиум клас.Мой познати,който минаха на нея преди няколко месеца също останаха очаровани.
Някой беше питал и за Брит-с нея храня от 3,5 години голямата ми кучка и досега не съм имала нито 1 път проблем.Тя беше и е със склонност към затлъстяване,след диета,за да влезе в норма и смених тогавашната храна с Брит и не е мръднала от килограмите си,изглежда и се 4увства добре
Публикувано: 26 December 2006 - 11:06 PM
Цитат
1./Purina PRO PLAN - Puppy large bred
и
2./Affinity ADVANCE - Maxi puppy & junior (испанска)
И двете се водят висок клас и са на една цена приблизително.Има ли някой впечатления от тези две марки.Коя според вас е по добра super best ,ако може да се каже
Affinity Advance - това е храната, аз хранех с Medium puppy, сега с Medium adult и съм много доволен. Кучето ми е в супер кондиция, досега съм сменил доста храни но никога кучето не е било в такава кондиция. Мой приятел храни с maxi puppy и също е много доволен. Purina ProPlan и близко не стига до Advance. worthy
Публикувано: 27 December 2006 - 08:53 AM
Цитат
Може, но всичко е строго индивидуално. За някое друго куче Адванса няма да може да стъпи на малкия пръст на ПроПлана.
На света няма такава храна за която да можем да кажем - Ето това е ХРАНАТА!
П.С. Дочух, че са внесли Хилс в България, някой да знае нещо по въпроса?
Публикувано: 29 December 2006 - 03:02 PM
Цитат
Засега съм доволен от резултатите които дава Advance. Кучето е в страхотна кондиция и направо расте невероятно бързо. На седмица качва средно 1,4 кг. в мускули не тлъстини

www.infidance.com
Публикувано: 29 December 2006 - 08:48 PM
Цитат
Канутра пробвахме с Елмо като евентуален по евтин вариант, вет-а също каза, че е добра, но "принца" не я хареса. Яде я само в началото, като всяко ново нещо и после край. Та отхвърлихме този вариант и сме си на адванс мини адулт. Той я яде почти безотказно, в страхотна форма е, просто съм страшно доволна!
Публикувано: 29 December 2006 - 09:40 PM
Цитат
На света няма такава храна за която да можем да кажем - Ето това е ХРАНАТА!
2 Dara
нашия вет като прочете твоето съобщение помоли да ти пиша ако намериш такова куче да му драснеш един е-мейл. просто му било интересно защото той до момента не е видял такова. ще ти пратя на лични мейла му.
Минал съм през всички храни дето се продават в БГ и досега кучето ми не е било в такава кондиция. Давал съм и Роял, и Юкануба, и Проплан и разни други американски и канадски храни но досега не съм имал такъв резултат 1super
Не съм професионален развъдчик, но пък и това не ми е първо куче - имам по 1-2 от 1992 досега, затова и пиша - Адванс - това е храната! На базата на личния си опит и на този на приятелите ми които също мислят така.
Пробвай Адванс и ти ще си на това мнение
Публикувано: 30 December 2006 - 01:51 PM

www.infidance.com
Публикувано: 31 December 2006 - 12:43 AM
Благодаря предварително r) w)
Публикувано: 02 January 2007 - 12:19 AM
Цитат
Благодаря предварително r) w)
Аз я купувам от нашия вет за 90 лв - 15 кг Медиум Адълт, преди това купувах Медиум пупи 15 кг за 95 лв. Единия път на вета му бяха докарали развъдна серия, погрешка май, цената беше същата но за 20 кг чувал.
Гледах сега чувала ама никъде не пише кой я внася в бг, а на предния като че ли имаше някаква бележка залепена с името и адреса на вносителя.
Ако някой знае кой я внася ще съм му благодарен ако ми прати координатите. bravoS
Публикувано: 02 January 2007 - 12:34 AM
Вече ще и давам разтопени котешки гранули с манджа сготвента от мен специално за нея!
Незнам защо,но тя харесва повече котешкте гранули сега я храня вече с тях!
незнам дали е правилно вие как мислите!?

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 02 January 2007 - 09:15 AM
Цитат
Вече ще и давам разтопени котешки гранули с манджа сготвента от мен специално за нея!
Незнам защо,но тя харесва повече котешкте гранули сега я храня вече с тях!
незнам дали е правилно вие как мислите!?
Грешка !
Специалистите тук ще ти обяснят защо на куче не бива да се
дават котешки храни ...

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 02 January 2007 - 10:49 AM
Цитат
Опитал съм от всички марки храни но d) харесва на Педигрии храните сухата за дребни породи и паучовете от по 100 грама моля за вашето мнение защото виждам неудобрение за тази храна Искам наи доброто w) w) w)
Прикачени файлове
-
_____.JPG (50.68K)
Брой сваляния: 202

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 02 January 2007 - 11:36 AM