Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#341 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 August 2011 - 10:53 AM

Еее, чак пък облаците ... от много греещи ще вземат да ни заболят очите.

#342 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 August 2011 - 12:38 PM

А се поспрете бре,вие като глутница вълци се хвърляте отгоре върху всеки ,който изяви пост.Сега вдянах защо Аролски ви е трън в очите.Първо,доколкото мога да чета сайта е озаглавен обучение и възпитание на кучета.Никъде не се споменава за сметки ,дарения е прочие.Като искате да въртите търговия направете си друг сайт или поне го преименувайте та да знае човек ,че като кликне на обучение няма да му се появи сметка.Това за работата на Мил е чудесно,но някой да е виждал лично къде и за какво отиват въпросните виртуални средства.Да аз съм новобранка и в това няма нищо лошо.Дори и нямам намерение да поствам 100 мнения ,защото не съм веща по въпросите.Влязох и се регистрирах ,защото си взех куче и се интересувам от проблемите му.Попаднах на Асен и той човека се отзова без да се самоизтъква и рекламира ,отворен за всеки въпрос.После видях ,че глутница велики умове се е нахвърлила върху му е се разочаровах от човешката злоба.
User's Signature

Аз съм най-хубавото кученце.

#343 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 12:41 PM

Ти набута сметките и даренията в темата за обучение, не аз, пиле.
Къде отиват даренията са виждали съвсем лично стотици хора от форума (новобранци и не), защото те отиват при хората от форума.
Малко ти е каша в главата какво е търговия и какво - нестопанска цел.
Меткаш се и хапеш като пинчера от темата.

#344 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 12:45 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 31 August 2011 - 10:07 AM, написа:

Показване на мнениетоAngi, в 31 August 2011 - 09:36 AM, написа:

Що не си гледата във вашата копанка ,а все надничате в чуждата-май това е чертата на българина за която без да разбира смисъла намекна ваша подръжница.Дано има повече хора като Аролски ,тогава със сигурност кучетата ни няма да са осакатени от много знаещи професори които само плямпат високопарно и си мислят ,че думите са средство за обучение.

Точно това правим драга ми Angi ! Качена снимка Проблемът е, че Аролски реши да се направи на тарикат. Ако това Ви устройва, на мен ми е дотегнало от подобни тарикатлъци във всички сфери.

п.п. - Ако бяхте разгледали основно профила на mil_ щяхте да разберете много други неща за нейната позиция в това число и банковата сметка, която от години се използва от потребителите на този форум за да подпомагат различни каузи. Е, тези неща са далеч от Вас, разбира се. Може би щяхте да разберете, че част от темите в този раздел са създадени от хора като нея, чийто труд е безвъзмезден и ДА ДРАГА МИ Angi, ТОЗИ САЙТ Е ЗА ВЗАИМОПОМОЩ. Добре е да се запознаете с идеите и правилата на един форум преди да се регистрирате. Ще се радвам да обясните къде е връзката между неправомерната реклама и дейността на mil_ спрямо бездомните или обясненията й за кликането за реклама? Качена снимка Не знам дали разбирате, но двете неща са съвършено различни и ако си бяхте направили усилието да вникнете в проблематиката, а да не плямпате глупости на ангрО, може би щяхте да разберете къде се корени негативното отношението на повечето потребители към Аролски в тази тема. Да не говорим, че вместо да се съсредоточите върху мотивите по конкретната тема търсите под вола теле. По-плитко от това няма накъде. alexy е прав, че сега се правите на засегнати и нападнати, но след известно време ще разберете за какво всъщност иде реч.

Поклон за вашата дейност,няма нищо по-хуманно от това ,стига да е истина.
User's Signature

#345 Потребителят е офлайн   Ruva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Не исках да пиша в тази тема защото бая се омърси , но не можех да не помоля АНГИ преди да задаваш въпроси да прочетеш малко повече преди да изсикваш отчети каде оптиват парите ... то си ПИШЕ ! Чети повече и повече и още повече темите в раздела без дом най-вече и сама ще си отг на въпросите. Защото това е ''леко'' засягащо някои новак още с 5-6 коментар да задава подобни въпроси.....
User's Signature

Качена снимка Рува

Качена снимка

#346 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Що не си гледата във вашата копанка ,а все надничате в чуждата-май това е чертата на българина за която без да разбира смисъла намекна ваша подръжница.Дано има повече хора като Аролски ,тогава със сигурност кучетата ни няма да са осакатени от много знаещи професори които само плямпат високопарно и си мислят ,че думите са средство за обучение.

Точно това правим драга ми Angi ! Качена снимка Проблемът е, че Аролски реши да се направи на тарикат. Ако това Ви устройва, на мен ми е дотегнало от подобни тарикатлъци във всички сфери.

п.п. - Ако бяхте разгледали основно профила на mil_ щяхте да разберете много други неща за нейната позиция в това число и банковата сметка, която от години се използва от потребителите на този форум за да подпомагат различни каузи. Е, тези неща са далеч от Вас, разбира се. Може би щяхте да разберете, че част от темите в този раздел са създадени от хора като нея, чийто труд е безвъзмезден и ДА ДРАГА МИ Angi, ТОЗИ САЙТ Е ЗА ВЗАИМОПОМОЩ. Добре е да се запознаете с идеите и правилата на един форум преди да се регистрирате. Ще се радвам да обясните къде е връзката между неправомерната реклама и дейността на mil_ спрямо бездомните или обясненията й за кликането за реклама? Качена снимка Не знам дали разбирате, но двете неща са съвършено различни и ако си бяхте направили усилието да вникнете в проблематиката, а да не плямпате глупости на ангрО, може би щяхте да разберете къде се корени негативното отношението на повечето потребители към Аролски в тази тема. Да не говорим, че вместо да се съсредоточите върху мотивите по конкретната тема търсите под вола теле. По-плитко от това няма накъде. alexy е прав, че сега се правите на засегнати и нападнати, но след известно време ще разберете за какво всъщност иде реч.

User's Signature

#347 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

User's Signature

#348 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 12:51 PM

Показване на мнениетоmil_, в 31 August 2011 - 12:41 PM, написа:

Меткаш се и хапеш като пинчера от темата.

Шшшш не намесвайте шампиона ми във вашите дразги. :ab_041: :ab_041: Вече сме с ИПО1, а тия дни ще вземем другите. :wb_052:

Като оставим на страна спама и шегите се запитвам съвсем лекичко дали скоро ще започне да се говори за обучение на кучета. :smile:

#349 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 12:55 PM

За да се говори за друго си има причини. Щом отпаднат, няма да се говори за друго.
И аз чакам този момент с нетърпение.

#350 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 August 2011 - 01:13 PM

Показване на мнениетоAngi, в 31 August 2011 - 10:38 AM, написа:

А се поспрете бре,вие като глутница вълци се хвърляте отгоре върху всеки ,който изяви пост.Сега вдянах защо Аролски ви е трън в очите.Първо,доколкото мога да чета сайта е озаглавен обучение и възпитание на кучета.Никъде не се споменава за сметки ,дарения е прочие.Като искате да въртите търговия направете си друг сайт или поне го преименувайте та да знае човек ,че като кликне на обучение няма да му се появи сметка.Това за работата на Мил е чудесно,но някой да е виждал лично къде и за какво отиват въпросните виртуални средства.Да аз съм новобранка и в това няма нищо лошо.Дори и нямам намерение да поствам 100 мнения ,защото не съм веща по въпросите.Влязох и се регистрирах ,защото си взех куче и се интересувам от проблемите му.Попаднах на Асен и той човека се отзова без да се самоизтъква и рекламира ,отворен за всеки въпрос.После видях ,че глутница велики умове се е нахвърлила върху му е се разочаровах от човешката злоба.

Така,ако обърнете внимание тук всичко http://forum.dog.bg/...82%D0%BA%D0%B0/ е отчетено,всяка стотинка,която е преведена е описана подробно за кое животно отива, а в самите теми поне в моите и на повечето потребители има касови бележки за какво са използвани парите.Всичко това се прави абсолютно безплатно и пожелание от хората,които са пожелали да помогнат на дадено животно.В повечето случай,от опит мога да го кажа,попечителите вадят лични средства от джоба си,без да търсят ,облаги,хвалебствия и т.н.Всеки ,който желае,може да вземе бездомно животно,независимо дали безпородно или породно такова и да стане негов попечител.Да го възстанови психически и медицински,физически,да работи с него,да отделя от личното си време и когато то е напълно възстановено да търси стопани за него.Да провежда интервюта с желаещите да го осиновят,да следи как се развива животното през годините.Това в повечето случай е адски трудоемко.Повечето от потребителите,които писахме в темата сме такива,дали ще ни наречете луди,ненормални,ние ще продължим да го правим.Ако искате заповядайте и вие,колкото повече,толкова повече.
П.П.Ето тук,може да прочете какво са постигнали повечето потребители,за какво се борят дълги години и в какво участаваха:
http://forum.dog.bg/...%D1%82%D0%BE-2/

Набиране на средства чрез календари,направени от потребителите на дог бг:
http://forum.dog.bg/...%BC%D0%B5-2011/

Обществено обсъждане на инкриминацията
http://forum.dog.bg/...8F%D1%82%D0%B0/

Заедно срещу насилието:
http://forum.dog.bg/..._1&#entry819183
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#351 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 01:22 PM

За да направим връзка с обучението:
Тези животни в 90% от случаите имат нужда от корекции в поведението, защото са преживели жестоко отношение. Приемните стопани искат или не искат добиват някакъв опит, защото изпращането на куче с проблемно поведение за осиновяване в чужбина е равносилно на смъртна присъда.

#352 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 31 August 2011 - 03:13 PM

Показване на мнениетоmil_, в 31 August 2011 - 01:22 PM, написа:

За да направим връзка с обучението:
Тези животни в 90% от случаите имат нужда от корекции в поведението, защото са преживели жестоко отношение. Приемните стопани искат или не искат добиват някакъв опит, защото изпращането на куче с проблемно поведение за осиновяване в чужбина е равносилно на смъртна присъда.

МИЛ - след като 90 % от кучетата имат нужда от помощ - директно ти заявявам, може да ме търсиш, ще помогна с каквото мога ! :ae_085:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#353 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 03:21 PM

Това е чудесна заявка. Хората от Без дом ще я прочетат, надявам се.

#354 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 August 2011 - 04:19 PM

Показване на мнениетоAngi, в 31 August 2011 - 07:36 AM, написа:

Доколкото успях да се осведомя от профила на Мил ,тя се оказа много жертвоготовна спрямо съдбата на бездомните кучета!Така обстоятелствено зарибява хората да работят в клик за пари ,чак да се умилиш.Това да не е сайт за взаимопомощ?,

МОЛЯ???
Това вече ми е свръх!!

Най ,ма най официално, сега- моля Админът да заключи тази тема-помия.Както и да сакционира аролски и протежетета му
User's Signature

#355 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 04:30 PM

Хич да не ти пука,който се интересува знае за какво става въпрос.Който се съмнява,да отдели малко време и да прочете.Такива неудовлетворени от живота,които търсят поле за изява..........не си струва и да ги четем.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#356 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 August 2011 - 04:36 PM

Няма такава опция да не ми пука, Деси79, вложила съм години бачкане в този сайт.А Мил - в пъти повече от мен.И десетки други хора са го правили .В името на общата полза.

И некви ламери да серат на всичките ни споделяни принципи!!!..

Ако тази тема - бунище И сега не бъде затворена ,ще започна да си мисля ,че Админът е роднина на тоз аролски ....
User's Signature

#357 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 04:50 PM

Показване на мнениетоagalina, в 31 August 2011 - 03:36 PM, написа:

Няма такава опция да не ми пука, Деси 79, вложила съм години бачкане в този сайт.
Ако това бунище не бъде затворено ,ще започна да си мисля ,че Админът е роднина на тоз аролски .

Разбирам те напълно,но винаги ще има такива хора/имам предвид цитираното от теб/,хора които ви подкрепят,други които ви плюят,съмняват се,очернят.Такива които нямат идея какво правите,просто защото не ги интересува.Те минават от тук и си отиват.Но не защото им пука,просто нямат друга работа в момента.Така че не трябва да ти пука,важното е това което правиш и какво оставяш след себе си.Те оставят само голи клевети.А вие сте оставили много спасени душички :rc_036:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#358 Потребителят е офлайн   Adele Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 05:15 PM

Всеки пише каквото си иска. Сега Аролски какво е виновен?! Спрете се!

#359 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 August 2011 - 05:22 PM

Показване на мнениетоAngi, в 31 August 2011 - 12:38 PM, написа:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Значи, драга Angi, толкова жалко и долнопробно изказване рядко може да се наблюдава тук. Е, ти си вече в "отбора"! Честито! Не знам доколко Аролски е доволен от това, ама ... то човек сам каквото си направи, цяло село не може! Жива и здрава бъди! Пък и се опитай да се концентрираш по-силно върху темата, защото ти направи завоя, а сега се чудиш как да се омажеш още повече! :md_064:

п.п. - А се нахвърляме върху теб защото не може да осереш пейзажа и после да обясняваш, че е без да искаш щото си нова и за малко. :tb_195:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#360 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 31 August 2011 - 05:46 PM

ЕЙ Агалина - що не се гръмнеш ?! Кой ти крив, кой ти прав аз съм ти виновен.
Аз те питах и преди, ако имаш проблем с мен ми кажи и не ми се обяснявай.
Стига с тея комунистки номера каквото стане в темата мен плюеш. С горните си постове аз лично предложих помощ.
Това, че твоето мнение не е същото като на Анджи не е моя грижа.
Казахте това е форум и всеки има право да изрази мнение !
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20