Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 31 August 2011 - 12:38 PM

Аз съм най-хубавото кученце.
Публикувано: 31 August 2011 - 12:41 PM
Къде отиват даренията са виждали съвсем лично стотици хора от форума (новобранци и не), защото те отиват при хората от форума.
Малко ти е каша в главата какво е търговия и какво - нестопанска цел.
Меткаш се и хапеш като пинчера от темата.
Публикувано: 31 August 2011 - 12:45 PM
DessyD, в 31 August 2011 - 10:07 AM, написа:
Angi, в 31 August 2011 - 09:36 AM, написа:
Точно това правим драга ми Angi !

п.п. - Ако бяхте разгледали основно профила на mil_ щяхте да разберете много други неща за нейната позиция в това число и банковата сметка, която от години се използва от потребителите на този форум за да подпомагат различни каузи. Е, тези неща са далеч от Вас, разбира се. Може би щяхте да разберете, че част от темите в този раздел са създадени от хора като нея, чийто труд е безвъзмезден и ДА ДРАГА МИ Angi, ТОЗИ САЙТ Е ЗА ВЗАИМОПОМОЩ. Добре е да се запознаете с идеите и правилата на един форум преди да се регистрирате. Ще се радвам да обясните къде е връзката между неправомерната реклама и дейността на mil_ спрямо бездомните или обясненията й за кликането за реклама?

Поклон за вашата дейност,няма нищо по-хуманно от това ,стига да е истина.

п.п. - Ако бяхте разгледали основно профила на mil_ щяхте да разберете много други неща за нейната позиция в това число и банковата сметка, която от години се използва от потребителите на този форум за да подпомагат различни каузи. Е, тези неща са далеч от Вас, разбира се. Може би щяхте да разберете, че част от темите в този раздел са създадени от хора като нея, чийто труд е безвъзмезден и ДА ДРАГА МИ Angi, ТОЗИ САЙТ Е ЗА ВЗАИМОПОМОЩ. Добре е да се запознаете с идеите и правилата на един форум преди да се регистрирате. Ще се радвам да обясните къде е връзката между неправомерната реклама и дейността на mil_ спрямо бездомните или обясненията й за кликането за реклама?

Публикувано: 31 August 2011 - 12:51 PM
mil_, в 31 August 2011 - 12:41 PM, написа:
Меткаш се и хапеш като пинчера от темата.
Шшшш не намесвайте шампиона ми във вашите дразги.

Като оставим на страна спама и шегите се запитвам съвсем лекичко дали скоро ще започне да се говори за обучение на кучета.

Публикувано: 31 August 2011 - 01:13 PM
Angi, в 31 August 2011 - 10:38 AM, написа:
Така,ако обърнете внимание тук всичко http://forum.dog.bg/...82%D0%BA%D0%B0/ е отчетено,всяка стотинка,която е преведена е описана подробно за кое животно отива, а в самите теми поне в моите и на повечето потребители има касови бележки за какво са използвани парите.Всичко това се прави абсолютно безплатно и пожелание от хората,които са пожелали да помогнат на дадено животно.В повечето случай,от опит мога да го кажа,попечителите вадят лични средства от джоба си,без да търсят ,облаги,хвалебствия и т.н.Всеки ,който желае,може да вземе бездомно животно,независимо дали безпородно или породно такова и да стане негов попечител.Да го възстанови психически и медицински,физически,да работи с него,да отделя от личното си време и когато то е напълно възстановено да търси стопани за него.Да провежда интервюта с желаещите да го осиновят,да следи как се развива животното през годините.Това в повечето случай е адски трудоемко.Повечето от потребителите,които писахме в темата сме такива,дали ще ни наречете луди,ненормални,ние ще продължим да го правим.Ако искате заповядайте и вие,колкото повече,толкова повече.
П.П.Ето тук,може да прочете какво са постигнали повечето потребители,за какво се борят дълги години и в какво участаваха:
http://forum.dog.bg/...%D1%82%D0%BE-2/
Набиране на средства чрез календари,направени от потребителите на дог бг:
http://forum.dog.bg/...%BC%D0%B5-2011/
Обществено обсъждане на инкриминацията
http://forum.dog.bg/...8F%D1%82%D0%B0/
Заедно срещу насилието:
http://forum.dog.bg/..._1&#entry819183

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 August 2011 - 01:22 PM
Тези животни в 90% от случаите имат нужда от корекции в поведението, защото са преживели жестоко отношение. Приемните стопани искат или не искат добиват някакъв опит, защото изпращането на куче с проблемно поведение за осиновяване в чужбина е равносилно на смъртна присъда.
Публикувано: 31 August 2011 - 03:13 PM
mil_, в 31 August 2011 - 01:22 PM, написа:
Тези животни в 90% от случаите имат нужда от корекции в поведението, защото са преживели жестоко отношение. Приемните стопани искат или не искат добиват някакъв опит, защото изпращането на куче с проблемно поведение за осиновяване в чужбина е равносилно на смъртна присъда.
МИЛ - след като 90 % от кучетата имат нужда от помощ - директно ти заявявам, може да ме търсиш, ще помогна с каквото мога !

и
техните собственици

Публикувано: 31 August 2011 - 04:19 PM
Angi, в 31 August 2011 - 07:36 AM, написа:
МОЛЯ???
Това вече ми е свръх!!
Най ,ма най официално, сега- моля Админът да заключи тази тема-помия.Както и да сакционира аролски и протежетета му

Публикувано: 31 August 2011 - 04:30 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 31 August 2011 - 04:36 PM
И некви ламери да серат на всичките ни споделяни принципи!!!..
Ако тази тема - бунище И сега не бъде затворена ,ще започна да си мисля ,че Админът е роднина на тоз аролски ....

Публикувано: 31 August 2011 - 04:50 PM
agalina, в 31 August 2011 - 03:36 PM, написа:
Ако това бунище не бъде затворено ,ще започна да си мисля ,че Админът е роднина на тоз аролски .
Разбирам те напълно,но винаги ще има такива хора/имам предвид цитираното от теб/,хора които ви подкрепят,други които ви плюят,съмняват се,очернят.Такива които нямат идея какво правите,просто защото не ги интересува.Те минават от тук и си отиват.Но не защото им пука,просто нямат друга работа в момента.Така че не трябва да ти пука,важното е това което правиш и какво оставяш след себе си.Те оставят само голи клевети.А вие сте оставили много спасени душички

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 31 August 2011 - 05:22 PM
Angi, в 31 August 2011 - 12:38 PM, написа:

п.п. - А се нахвърляме върху теб защото не може да осереш пейзажа и после да обясняваш, че е без да искаш щото си нова и за малко.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 31 August 2011 - 05:46 PM
Аз те питах и преди, ако имаш проблем с мен ми кажи и не ми се обяснявай.
Стига с тея комунистки номера каквото стане в темата мен плюеш. С горните си постове аз лично предложих помощ.
Това, че твоето мнение не е същото като на Анджи не е моя грижа.
Казахте това е форум и всеки има право да изрази мнение !

и
техните собственици