Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#221 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:German Shepherd,Car Detailing

Публикувано: 23 August 2011 - 02:06 AM

по ми е лесно с нов отговор:re_037:

#222 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 02:13 AM

Показване на мнениетоdmm, в 23 August 2011 - 12:01 AM, написа:

Дали ще се надлъгва, наддава или бръщолеви това си остава проблем на сайта dog.bg . Не забравяй, че това не е сайтът на Аролски!!! Той си има тема и толкоз. Да се научи да прави разлика между реклама и "реклама" в не негов сайт (така да го нарека) . :md_064:
П.п. А това второто ще го подмина мълчаливо и ще ти простя. :md_064:
Пардoн, то не било второто, ами третото.
Явно не си сдържаш нервите щом пускаш пост след пост, вместо да ползваш бутон "Редактирай"
Елементарно е да се сети човек, ама карай. Прощавам ти и това!!! :tb_195:

в интерес на истината не съм от тези които пишат много по форуми,обикновенно влизам чета ако мога да извлека полезна информация правя го ако мога да оставя полезна информация също го правя..., но тук в тази тема вие направо прекалихте с това момче..всеки се прави на важен ...а в същност сме едни и същи времеядци пред компютъра...

#223 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 August 2011 - 07:25 AM

Каквото повикало, такова се обадило, evgeniy.
Държим се като теб и някои авери. С вашите камъни по вашите глави.
То не трябва много акъл, за да се разбере, че ако вие спрете, и ние ще спрем.

Всеки мой пост в тази тема е бил отговор на някакъв спам. Спамче за спамче, чиста работа.

#224 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 08:54 AM

Темата не е ли " Обучение на кучета"? Къде е обучението? Къде са кучетата?

#225 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 08:56 AM

Еvgeniy,Правите мечешка услуга на Аролски.
Сега към него-Разделът в който пишете е Възпитание,обучение,спорт.Придържайте се към тематиката и никой няма да спами.След като нямате възможност за снимков и видео материал,започнете със споделяне на различни случаи,опишете проблемът,етапите и начините за справяне с него.С течение на времето ще може да си позволите да поканите някой приятел/познат и дори срещу заплащане да Ви направят някое клипче.Не е нужно да имате снимачен екип.Любителските клипчета също показват развитието при работа с куче.Правили са го много хора при социализирането на прибрани от улицата животни.Аз лично съм гледала клипчета на Стаси,Галя...направени в домашна обстановка от тях самите.Полезни са толкова,колкото и професионалните.Помислете за начин как да прикрепите малка камера на главата си,използвано е при документалните филми.Направете темата си интересна за четене,не е нужно някой да се регистрира,за да Ви похвали.Ясно е,че имате желание и хъс,ще дойде и опитът с времето.Направете го елегантно и ще ни е интересно на всички как се развивате и как работите. :smile:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#226 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 23 August 2011 - 09:55 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 23 August 2011 - 08:56 AM, написа:

Сега към него-Разделът в който пишете е Възпитание,обучение,спорт.Придържайте се към тематиката и никой няма да спами.След като нямате възможност за снимков и видео материал,започнете със споделяне на различни случаи,опишете проблемът,етапите и начините за справяне с него.С течение на времето ще може да си позволите да поканите някой приятел/познат и дори срещу заплащане да Ви направят някое клипче.Не е нужно да имате снимачен екип.Любителските клипчета също показват развитието при работа с куче.Правили са го много хора при социализирането на прибрани от улицата животни.Аз лично съм гледала клипчета на Стаси,Галя...направени в домашна обстановка от тях самите.Полезни са толкова,колкото и професионалните.Помислете за начин как да прикрепите малка камера на главата си,използвано е при документалните филми.Направете темата си интересна за четене,не е нужно някой да се регистрира,за да Ви похвали.Ясно е,че имате желание и хъс,ще дойде и опитът с времето.Направете го елегантно и ще ни е интересно на всички как се развивате и как работите. :smile:

Такъв отговор чаках. :ae_085:
За другия път ще се опитам да пусна и снимков материал.

П.с. Не оставайте с впечатление, че нямам опит. Това, че не е 20г. не означава, нищо. Работил съм предимно с проблемни кучета от всякакъв тип. Така,че за другия път ще се постарая ако не да снимам, то поне да Ви разкажа как е минало. :ba_025:

Поздрави и Успешен ден
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#227 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 August 2011 - 10:11 AM

Показване на мнениетоAdele, в 22 August 2011 - 05:04 PM, написа:

Щом темата е негова, защо да не може да си предложи услугите, както той сметне за добре.

" Правила
Забранява се :
6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите. "

Тoва е точно и ясно, нали ?
Това е формалната част от нещата. Другото е нещо , което явно авторът на темата ,неговите никове и няколкото им напористи дружки явно не разбират или така искат да изглежда ,така че ще го напиша в прав текст ПАК :

Форумите на dog.bg обединяват потребители водени от общи идеи.Години поред сме влагали тук напълно безмъзмезден труд , за да помагаме - превеждали ,писали, разяснявали ,насочвали, подкрепяли. Давали сме от себе си - повтарям: безвъзмездно. Такъв беше- и надявам се - все още Е духът на тези форуми . Опитите да се превърнат те в търгашески такива са неприемливи .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#228 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 10:21 AM

Ако Аролски си направи както казах елегантно темата,не мисля че е проблем за сайта.Все пак става въпрос за обучение,не продажба на кучета.В темата за храната постоянно има телефонни номера на дистрибутори на храни.Ако с коригиране на нежелано поведение се предотврати изхвърляне,нахапване и т.н. не мисля,че е лошо.Все пак сайта има много посетители,дайте му време-ще си направи и сайт момчето и като другите ще си го сложи на банер.
User's Signature

Елинор Рузвелт

#229 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2011 - 10:23 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 23 August 2011 - 06:56 AM, написа:

Еvgeniy,Правите мечешка услуга на Аролски....

Много точно казано . На мен ми трябваха 2-3 години да започна да схващам по малко нещата , че да го разбера.
User's Signature

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!

#230 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 10:23 AM

Показване на мнениетоArolski9111, в 23 August 2011 - 07:55 AM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 23 August 2011 - 08:56 AM, написа:

Такъв отговор чаках. :ae_085:
За другия път ще се опитам да пусна и снимков материал.

П.с. Не оставайте с впечатление, че нямам опит. Това, че не е 20г. не означава, нищо. Работил съм предимно с проблемни кучета от всякакъв тип. Така,че за другия път ще се постарая ако не да снимам, то поне да Ви разкажа как е минало. :ba_025:

Поздрави и Успешен ден

ами пич ти като ти се занимава с с възпитание и обучение на кучета ами пускаи на хората да гледат какво правиш как го правиш ...,преди след такива неща иначе реално ти може да си повелителя на зверовете но те няма как да го разберат ...явно това им е проблема на повечето от тях тук....

#231 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 10:25 AM

Показване на мнениетоmil_, в 23 August 2011 - 05:25 AM, написа:

Каквото повикало, такова се обадило, evgeniy.
Държим се като теб и някои авери. С вашите камъни по вашите глави.
То не трябва много акъл, за да се разбере, че ако вие спрете, и ние ще спрем.

Всеки мой пост в тази тема е бил отговор на някакъв спам. Спамче за спамче, чиста работа.

държите се като мен ? боже вие ако се държите ако мен тази тема няма да има 12 страници безмислено писане че навсичкото отгоре и аз взех да пиша глупости....

#232 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 10:31 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 23 August 2011 - 08:21 AM, написа:

Ако Аролски си направи както казах елегантно темата,не мисля че е проблем за сайта.Все пак става въпрос за обучение,не продажба на кучета.В темата за храната постоянно има телефонни номера на дистрибутори на храни.Ако с коригиране на нежелано поведение се предотврати изхвърляне,нахапване и т.н. не мисля,че е лошо.Все пак сайта има много посетители,дайте му време-ще си направи и сайт момчето и като другите ще си го сложи на банер.

ами вероятно ще си направи но и да си направи кои ще му влиза в саита когато никои не е чувал за него?затова пича се афишира тук какъв е що е с какво и как се занимава и като си направи саита след време ще се прехвърлят нещата там...и на мен ми се гледат повече снимкови материали и клипове и затова си влизам в западни форуми има си всичко.....тук и аз незнам кво търся особено след като съвета на профита бяха ами наморник слагаш твърда ръка и ...или в наи лошия случаи го приспиваш...:ab_041::ab_041::ab_041:,6 месечно куче ...?:ab_041::ab_041::ab_041:

#233 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2011 - 10:43 AM

Той хубаво се афишира, ама айде веднъж, два, пет пъти да беше афиширал.. Човек като прочете нещо веднъж разбира с какво се занимава. Неговото стана банално и във всяка тема се афишира. :ab_041: Наистина няма такава реклама. Освен това тези странни нови потребители, които се регистрират тук за да Афишират и те идват в повече. Всичко си има някаква мярка! Има и други, които обучават кучета(при това успешно) но не се афишират във всяка тема.. и те ако тръгнат форума ще стане мазало. :zz_020: Малко трябва да се усеща човек. Че и адвокати май има.. или просто с другия ник:ab_041:

#234 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 10:58 AM

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 10:31 AM, написа:

.....тук и аз незнам кво търся особено след като съвета на профита бяха ами наморник слагаш твърда ръка и ...или в наи лошия случаи го приспиваш...:ab_041::ab_041::ab_041:,6 месечно куче ...?:ab_041::ab_041::ab_041:

В какъв смисъл го приспиваш?

#235 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 11:02 AM

Показване на мнениетоaldald, в 23 August 2011 - 08:58 AM, написа:

.....тук и аз незнам кво търся особено след като съвета на профита бяха ами наморник слагаш твърда ръка и ...или в наи лошия случаи го приспиваш...:ab_041::ab_041::ab_041:,6 месечно куче ...?:ab_041::ab_041::ab_041:

ами евтаназия ...бият му инжекция и го умъртвяват...заспива за винаги

#236 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 11:05 AM

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 09:31 AM, написа:

ами вероятно ще си направи но и да си направи кои ще му влиза в саита когато никои не е чувал за него?затова пича се афишира тук какъв е що е с какво и как се занимава и като си направи саита след време ще се прехвърлят нещата там...и на мен ми се гледат повече снимкови материали и клипове и затова си влизам в западни форуми има си всичко.....тук и аз незнам кво търся особено след като съвета на профита бяха ами наморник слагаш твърда ръка и ...или в наи лошия случаи го приспиваш...:ab_041::ab_041::ab_041:,6 месечно куче ...?:ab_041::ab_041::ab_041:

Я сега пак прочети постът ми-бавно и внимателно.
User's Signature

Елинор Рузвелт

#237 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 11:14 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 23 August 2011 - 09:05 AM, написа:

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 09:31 AM, написа:

Я сега пак прочети постът ми-бавно и внимателно.

именно...няма какво да ти чета постта няколко пъти всичко изисква време ,даите му време

#238 Потребителят е офлайн   dimasdogs Икона

Публикувано: 23 August 2011 - 11:39 AM

Клип може да се направи дори и с GSM не е нужно снимачен екип .... Тренировка с кавказка овчарка на 8 месеца
My link

#239 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 11:57 AM

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 11:02 AM, написа:

Ами и аз така помислих, но си викам ,че няма как това да е решението. Колко лош може да е случая с 6 месечно?

#240 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 12:25 PM

Показване на мнениетоaldald, в 23 August 2011 - 09:57 AM, написа:

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 11:02 AM, написа:

Ами и аз така помислих, но си викам ,че няма как това да е решението. Колко лош може да е случая с 6 месечно?

ами лош лош...,правише се на шеф пред маика ми ...наложи се да се гриже тя за него известно време...но всичко си е наред сега,беше любов от пръв поглед 3-4 зъба за нея няколко шамара за него и сега спят в едно легло...:ab_041:...котенце

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни