Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 23 August 2011 - 02:13 AM
dmm, в 23 August 2011 - 12:01 AM, написа:

П.п. А това второто ще го подмина мълчаливо и ще ти простя.

Пардoн, то не било второто, ами третото.
Явно не си сдържаш нервите щом пускаш пост след пост, вместо да ползваш бутон "Редактирай"
Елементарно е да се сети човек, ама карай. Прощавам ти и това!!!

в интерес на истината не съм от тези които пишат много по форуми,обикновенно влизам чета ако мога да извлека полезна информация правя го ако мога да оставя полезна информация също го правя..., но тук в тази тема вие направо прекалихте с това момче..всеки се прави на важен ...а в същност сме едни и същи времеядци пред компютъра...
Публикувано: 23 August 2011 - 07:25 AM
Държим се като теб и някои авери. С вашите камъни по вашите глави.
То не трябва много акъл, за да се разбере, че ако вие спрете, и ние ще спрем.
Всеки мой пост в тази тема е бил отговор на някакъв спам. Спамче за спамче, чиста работа.
Публикувано: 23 August 2011 - 08:54 AM
Публикувано: 23 August 2011 - 08:56 AM
Сега към него-Разделът в който пишете е Възпитание,обучение,спорт.Придържайте се към тематиката и никой няма да спами.След като нямате възможност за снимков и видео материал,започнете със споделяне на различни случаи,опишете проблемът,етапите и начините за справяне с него.С течение на времето ще може да си позволите да поканите някой приятел/познат и дори срещу заплащане да Ви направят някое клипче.Не е нужно да имате снимачен екип.Любителските клипчета също показват развитието при работа с куче.Правили са го много хора при социализирането на прибрани от улицата животни.Аз лично съм гледала клипчета на Стаси,Галя...направени в домашна обстановка от тях самите.Полезни са толкова,колкото и професионалните.Помислете за начин как да прикрепите малка камера на главата си,използвано е при документалните филми.Направете темата си интересна за четене,не е нужно някой да се регистрира,за да Ви похвали.Ясно е,че имате желание и хъс,ще дойде и опитът с времето.Направете го елегантно и ще ни е интересно на всички как се развивате и как работите.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 August 2011 - 09:55 AM
desi79, в 23 August 2011 - 08:56 AM, написа:
Сега към него-Разделът в който пишете е Възпитание,обучение,спорт.Придържайте се към тематиката и никой няма да спами.След като нямате възможност за снимков и видео материал,започнете със споделяне на различни случаи,опишете проблемът,етапите и начините за справяне с него.С течение на времето ще може да си позволите да поканите някой приятел/познат и дори срещу заплащане да Ви направят някое клипче.Не е нужно да имате снимачен екип.Любителските клипчета също показват развитието при работа с куче.Правили са го много хора при социализирането на прибрани от улицата животни.Аз лично съм гледала клипчета на Стаси,Галя...направени в домашна обстановка от тях самите.Полезни са толкова,колкото и професионалните.Помислете за начин как да прикрепите малка камера на главата си,използвано е при документалните филми.Направете темата си интересна за четене,не е нужно някой да се регистрира,за да Ви похвали.Ясно е,че имате желание и хъс,ще дойде и опитът с времето.Направете го елегантно и ще ни е интересно на всички как се развивате и как работите.

Такъв отговор чаках.

За другия път ще се опитам да пусна и снимков материал.
П.с. Не оставайте с впечатление, че нямам опит. Това, че не е 20г. не означава, нищо. Работил съм предимно с проблемни кучета от всякакъв тип. Така,че за другия път ще се постарая ако не да снимам, то поне да Ви разкажа как е минало.

Поздрави и Успешен ден

и
техните собственици

Публикувано: 23 August 2011 - 10:11 AM
Adele, в 22 August 2011 - 05:04 PM, написа:
" Правила
Забранява се :
6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите. "
Тoва е точно и ясно, нали ?
Това е формалната част от нещата. Другото е нещо , което явно авторът на темата ,неговите никове и няколкото им напористи дружки явно не разбират или така искат да изглежда ,така че ще го напиша в прав текст ПАК :
Форумите на dog.bg обединяват потребители водени от общи идеи.Години поред сме влагали тук напълно безмъзмезден труд , за да помагаме - превеждали ,писали, разяснявали ,насочвали, подкрепяли. Давали сме от себе си - повтарям: безвъзмездно. Такъв беше- и надявам се - все още Е духът на тези форуми . Опитите да се превърнат те в търгашески такива са неприемливи .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 23 August 2011 - 10:21 AM

Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 August 2011 - 10:23 AM
desi79, в 23 August 2011 - 06:56 AM, написа:
Много точно казано . На мен ми трябваха 2-3 години да започна да схващам по малко нещата , че да го разбера.

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 23 August 2011 - 10:23 AM
Arolski9111, в 23 August 2011 - 07:55 AM, написа:
desi79, в 23 August 2011 - 08:56 AM, написа:

Такъв отговор чаках.

За другия път ще се опитам да пусна и снимков материал.
П.с. Не оставайте с впечатление, че нямам опит. Това, че не е 20г. не означава, нищо. Работил съм предимно с проблемни кучета от всякакъв тип. Така,че за другия път ще се постарая ако не да снимам, то поне да Ви разкажа как е минало.

Поздрави и Успешен ден
ами пич ти като ти се занимава с с възпитание и обучение на кучета ами пускаи на хората да гледат какво правиш как го правиш ...,преди след такива неща иначе реално ти може да си повелителя на зверовете но те няма как да го разберат ...явно това им е проблема на повечето от тях тук....
Публикувано: 23 August 2011 - 10:25 AM
mil_, в 23 August 2011 - 05:25 AM, написа:
Държим се като теб и някои авери. С вашите камъни по вашите глави.
То не трябва много акъл, за да се разбере, че ако вие спрете, и ние ще спрем.
Всеки мой пост в тази тема е бил отговор на някакъв спам. Спамче за спамче, чиста работа.
държите се като мен ? боже вие ако се държите ако мен тази тема няма да има 12 страници безмислено писане че навсичкото отгоре и аз взех да пиша глупости....
Публикувано: 23 August 2011 - 10:31 AM
desi79, в 23 August 2011 - 08:21 AM, написа:
ами вероятно ще си направи но и да си направи кои ще му влиза в саита когато никои не е чувал за него?затова пича се афишира тук какъв е що е с какво и как се занимава и като си направи саита след време ще се прехвърлят нещата там...и на мен ми се гледат повече снимкови материали и клипове и затова си влизам в западни форуми има си всичко.....тук и аз незнам кво търся особено след като съвета на профита бяха ами наморник слагаш твърда ръка и ...или в наи лошия случаи го приспиваш...

Публикувано: 23 August 2011 - 10:43 AM

Публикувано: 23 August 2011 - 11:05 AM
evgeniy, в 23 August 2011 - 09:31 AM, написа:
ами вероятно ще си направи но и да си направи кои ще му влиза в саита когато никои не е чувал за него?затова пича се афишира тук какъв е що е с какво и как се занимава и като си направи саита след време ще се прехвърлят нещата там...и на мен ми се гледат повече снимкови материали и клипове и затова си влизам в западни форуми има си всичко.....тук и аз незнам кво търся особено след като съвета на профита бяха ами наморник слагаш твърда ръка и ...или в наи лошия случаи го приспиваш...

Я сега пак прочети постът ми-бавно и внимателно.

Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 August 2011 - 11:14 AM
desi79, в 23 August 2011 - 09:05 AM, написа:
evgeniy, в 23 August 2011 - 09:31 AM, написа:

Я сега пак прочети постът ми-бавно и внимателно.
именно...няма какво да ти чета постта няколко пъти всичко изисква време ,даите му време
Публикувано: 23 August 2011 - 11:57 AM
evgeniy, в 23 August 2011 - 11:02 AM, написа:
Ами и аз така помислих, но си викам ,че няма как това да е решението. Колко лош може да е случая с 6 месечно?
Публикувано: 23 August 2011 - 12:25 PM
aldald, в 23 August 2011 - 09:57 AM, написа:
ами лош лош...,правише се на шеф пред маика ми ...наложи се да се гриже тя за него известно време...но всичко си е наред сега,беше любов от пръв поглед 3-4 зъба за нея няколко шамара за него и сега спят в едно легло...