Мила домът й са количките на една Била
Публикувано: 11 April 2011 - 02:11 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 13 April 2011 - 11:04 AM
Д-р Бобадова ще обясни по-конкретно и професионално.
Това, най-вероятно ще забави нейното пътуване, но няма да го отложи.
Ще се погрижим да се пребори за късмета си ( който й пожелахте) :)
Всичко ще е наред, малко време трябва.
Публикувано: 14 April 2011 - 11:47 AM
Направени й бяха и биохимични изследвания на кръвта, където всичко е ок, както и в ПКК.
В случай, че IDEXX 4D е отрицателен за дирофилария, то смятаме, че заразяването е станало скоро и ще започнем терапия с Ивермектин.
Моля само, PURSY, да мине през клиниката, за да подпише съгласие за провеждане на терапията и с Бога напред.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 April 2011 - 12:40 PM
Публикувано: 14 April 2011 - 01:25 PM
d-r Bobadova, в 14 April 2011 - 11:47 AM, написа:
Направени й бяха и биохимични изследвания на кръвта, където всичко е ок, както и в ПКК.
В случай, че IDEXX 4D е отрицателен за дирофилария, то смятаме, че заразяването е станало скоро и ще започнем терапия с Ивермектин.
Моля само, PURSY, да мине през клиниката, за да подпише съгласие за провеждане на терапията и с Бога напред.
Докторе, направо се втрещих....сезонът е едва започнал! В София уж само единични случаи....Май бургазлии имаха основание да пускат паникьосващата тема.
Извинявам се за офтопика. Дано Мила има късмет!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 14 April 2011 - 07:47 PM
Събота започваме терапия с Ивермектин за микрофилариите.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 April 2011 - 08:04 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 April 2011 - 08:59 PM
Не само ме позна, но много ми се зарадва и започна да върти опашчица. изведох я малко на разходка из уличките, държа се перфектно, ходи идеално на повод, няма да се дърпа, тичка си до мен.
Най-накрая я намачках така, както исках, а на нея много й хареса и все си подлагаше главичката да й се радвам и да я галя.Галихме се и по коремчето и по гушката-беше много доволна.Д-р Бо смята, че е не повече от 3 годишна.Навън си свърши всичко. После сама си влезе в клетката.
Тя е един малък сладкиш!
Сега видях, че тестът й е отрицателен и съм много щастлива!
Единственият й проблем външно са килцата. Доста е дебеличка и се задъхва като тича. Трябва й малко диетка.
Очаквам включване от Дени с малко снимчици!
Sarah Marina, надявам се, че много ще я харесаш на живо!
Публикувано: 14 April 2011 - 09:07 PM
Само да кажа, че Мила е много малка на размери. Разбира се много мила и добричка. Сара Марина,

Публикувано: 14 April 2011 - 10:14 PM
Бая ще трябва да се търка, докато се изчисти това нещо.
Очичките й също много текат.
От съседната клетка един котарак й се накара, но тя не му обърна никакво внимание.
Много е спокойна, което супер ме радва! И дисциплинирана, как сама си влезе в клетката, изобщо не се дърпаше.
Нямам търпение да я видя изкъпана и сресана, за да мога хубаво да я нагушкам цялата.
Малко сладко таралежче!С малка главичка без гушка и с дебело телце!

Вход

Горе
Цитиране +