8 бебета търсят помощ новородени в кашон
Публикувано: 30 June 2011 - 02:20 PM

Толкова са прекрасни - личи им, че са гледани с много обич и внимание.
Веси и партньор

Успех в задомяването на хлапетата !
Публикувано: 30 June 2011 - 02:44 PM
Maggi, в 30 June 2011 - 01:20 PM, написа:

Толкова са прекрасни - личи им, че са гледани с много обич и внимание.
Веси и партньор

Успех в задомяването на хлапетата !
+1

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 01 July 2011 - 09:07 AM

Тази сутрин Доротея пристигна във Варна при нейното си семейство. Ще си има 2 човешки братчета - на 12 и на почти 6 годинки. Мамата има опит с кучета и последното им е починало от старост преди година и нещо. Гоеорихме много пъти по телефона, пита за всичко и я избра по характер да им пасва. Чухме се преди малко - каза, че е очарована от нея, надявам се и за в бъдеще да е така

Та така останахме с 5 деца

Публикувано: 01 July 2011 - 08:49 PM
Доротея не е пишала и акала още на новото място. Това от стреса, че е на ново място и пътуването ли е или да почвам да се притеснявам

Ака, 5 купчинки направила, явно се е стискака - на терасата, сама отишла

Това мнение е редактирано от vesi792007: 01 July 2011 - 09:08 PM
Публикувано: 02 July 2011 - 10:49 PM
Обикновено се препоръчва да се мине на 3 хранения дневно на 6мес. възраст, но поне според мен е съвсем нормално още към края на 4тия или началото на 5тия, а после вече на 2 хранения след 8-9тия месец. Обикновено и организма на кученцата си показва - за лакомиите е добре да се изчака повечко. Аналогично и за най-дребчовците, но вие такива си нямате.
Много много готина фамилия са, стискам палци лека полека да си намерят мястото (и стопаните съответно) и вие да си отдъхнете!
Публикувано: 02 July 2011 - 10:52 PM

При Малчо (сегашен Аргус) са взели едни капки и с тях за 2 накапвания се ориентирало момчето.. Сега ги имаме и ние и се чудя да се пробвам ли с тях да им сменя WC-то

Публикувано: 06 July 2011 - 11:11 AM

В началото даже му измислих 1000 проблема - да не е сляп, да не би да не чува, да не би... ама всичко си му е наред на момчето (пу-пу) просто си е такъв

Малките имат шанс за чужбинско

Та това е от нас за сега. В събота са точно 14 дена от последната ваксинка, та очаквайте снимки от първа разходка

EDIT: 6 сме, Доротея се връща. Всички се разбират чудесно с нея, но не и едното дете. То е по буйно и не се разбират хич

Това мнение е редактирано от vesi792007: 06 July 2011 - 12:46 PM
Публикувано: 08 July 2011 - 05:18 PM

Ако някой иска да помага с разходките или съвет или може да пусне някоя трохичка за ваксинка - страшно ще се радваме.
Стискайте ни палци и ще гледам да документирам събитието със снимки и клипчета

Публикувано: 09 July 2011 - 03:03 PM

Худини се уплаши много, Мадам писна, Джени запецна... ние се омотахме в поводите, въобще хаоса беше пълен. Още го мисля следобед как ще се "разхождаме"

Публикувано: 09 July 2011 - 03:29 PM

Публикувано: 14 July 2011 - 09:27 PM

Сега малко новостите за нас... 2-3 от малките имаха малък шанс за чужбинско, но не се получи..., да се надяваме следващия път да успеем.
Иначе разходките са малък ад под небето

Излизането си беше кошмар. Освен Доротея всички браха голям страх, то дърпане, то пищене, то увещания, то гушкане... наградка не щяха и да помиришат. Главната цел беше да се залепят за краката ни

Втората разходка беше подобна, но момчетата Дон Кихот и Худини се държаха много по-добре. Само излизането (стълбите) беше зор. Веднъж оказали се в градинката (пак с помощ) си вървяа с водача доста добре. Сега вече само Шави и Мадам за залепени до мен и в краката ми, а на първата обиколка вече скачат да се носим и гушкаме. След 2-3 опита да разхождаме всички кучовци, сега ги разхочдаме на смени по 3.
Лошото е, че имат само една разходка реално на ден

За снимчици не ми е останала и секунда свободна по време на разходка, но не съм изоставила надеждата

Ако някой иска да идва с нас да казва, ще правим барбекю и мачкаме бебоци - ще е много забавно (дано да стане)

Та така е при нас