Ружа и "цветните" бебета кучешка история
Публикувано: 17 August 2011 - 08:06 PM

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 17 August 2011 - 08:41 PM

Арха,ще пиша на ЛС да видим как да стане с паричките:)
Публикувано: 20 August 2011 - 10:04 PM

Ядохме до самото общежитие ,което за щастие беше безлюдно.

После раздадох по една кожена солетка и чакахме скрити да си тръгнат работниците ,та да могат да пият вода,защото носех бутилки ,но не и съдове.

Ада си беше от другата страна на общежитието,тъжна и самотна.

Джера има все по-големи мераци да ме следва,вече трудно я възпирам.

За Гари нямам думи да се оплача колко досаден и прилепчив е станал,на всичкото отгоре и мрънка нон-стоп.Не знам как успява,но без проблем се внедрява при всяко куче- и мъжко ,и женско-него никое куче не го гони и бие.

ПС: Оказа се че кучешките гранули са много привлекателни и за гълъбите

Публикувано: 21 August 2011 - 09:51 PM

Джера май не става за майка,много шета из района...
За разлика от нея Ружка е перфектната мама,като залепена е за децата си,нищо че са вече големи,и постоянно играе с тях.
Публикувано: 23 August 2011 - 01:27 PM

С мераците и на двете групи да ме изпратят до в къщи някак се справям засега,но вчера и двете кучани след минимално изчакване явно бяха решили все пак да ме последват и са се срещнали някъде по трасето- усетих по звуците от сблъсъка при срещата

На Ружа нищо и нямаше- все пак ме откри зад блока, а Джера ще я видя днес.
Обаче нощеска се събудих от кучешки лай,ръмжене и вой и какво да видя- на тревичката пред блока Ружа с цялото си домочадие,Гари(естествено,къде без него) ,а към тях се присламчил и един клепчо -5-6 месечен.Докопали метлата на бабите дето стои до входа и си играеха,разнасяйки я насам-натам,доста шумно при това.На сутринта ги нямаше,бяха се изнесли,само метлата беше на трески

Голям проблем се задава май,дано да не се повтори,защото всяко куче което се завърти около нас изчезва мистериозно,въпреки че не мога да разбера кой и по какъв начин го прави...
Получих от Арха парите за кастрация на Ружа( благодаря, iglub

Публикувано: 23 August 2011 - 10:07 PM
Не знам как е успяла да го направи,но в момента Ружа и сие (демек с домочадието си) се намират в детската градина зад блока в който живея...

Хулиганки

Публикувано: 24 August 2011 - 12:57 AM
Хич не ти е лесно, лелее!
Публикувано: 24 August 2011 - 07:44 AM

Иначе цяла сутрин дебна от терасата какво ще стане

Публикувано: 24 August 2011 - 10:39 PM
Тази вечер Ружа пак се оказа заключена в детската градина

Обаче в градината ходят и деца да играят(,прескачат през оградата) и днес от терасата ги видях че гонят с камъни Ружа и бебетата,а те няма къде да избягат

Ама ме е яд на който заключва вратите- толкова ли не може да види че има неканени посетители,та това са 3 кучета,при това дребните тичат и играят...
Дано да е било за последно,че направо не знам какво да правя

Публикувано: 24 August 2011 - 11:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 August 2011 - 01:07 AM

Надявам се утре да заключат вратите преди да са се промъкнали.

Публикувано: 26 August 2011 - 10:23 PM

Успях да закарам Ружа до "нейното " си място (оказа се че ходи перфектно на повод).Нези обаче е изчезнала в суматохата

Надявам се да я намеря и Ружа да не продължава да идваповече.Утре мисля да я кастрирам ако намеря превоз.
Джера е с болно ухо,постоянно си тръска главата и скимти като я натисна на дясното ухо.Имам широкоспектърен антибиотик,дадох и а утре ще се консултирам с вет какви капки да слагам.Ада я няма трети ден вече

Публикувано: 27 August 2011 - 06:24 PM

Толкова се бях шашнала и гипсирала (не мога и не мога да претръпна с тия кастрации

Оставих я вече на крака и адекватна на "нейното си място" и горещо се моля да не вземе да дойде тая нощ.Успях да намеря и Нези,с контузено краче,примряла от глад и жажда,и я носих на ръце през половината град.Сега са там и трите,с много гранулки и вода,дано поне тази нощ да останат там на спокойствие.
Насипах и на Джера много гранулки и се надявам да не се срещат за да има кавги.
Стискайте ни палци поне 3 дена,че Ружа ми влезе много под кожата,особено като се убедих че 100% е била домашна.
Публикувано: 27 August 2011 - 06:35 PM

Специално за нея купих повод и нашийник и пак да я похваля-ходи перфектно.Малко се шашка от фотоапарата обаче,затова изглежда притеснена.

а това е съвсем прясно изхвърлено момиченце

Публикувано: 28 August 2011 - 05:52 PM

Вчера вечерта минах повторно,там си бяха всичките,не поиска да яде,само пийна водица.Тази сутрин- ни вест,ни кост,нито от Ружа,нито от малките.И около нас ги нямаше и около техния си район също.
Следобеда успях да открия малките под пейките на едно квартално заведение,прибрах ги.
Нези има рани- от бузата и е откъснато цяло парче,

Но иначе е весела,яде,закача се

Умирам си от притеснение за Ружа

Публикувано: 31 August 2011 - 09:12 PM
Ружа се появи още в неделя вечерта,оттогава си стои в района и уж всичко беше наред,а днес я намерих цялата разпрана отдолу

Не успях да намеря кола за по-рано от утре след работа,но успях да докарам лекар на място да я види.Според него положението не е толкова страшно,защото вътрешния шев държи и раната е чиста .Не препоръча да я шием там на място,защото вече се стъмваше и защото след упойката Ружа би била много беззащитна,а в района има много кучета....Не настоях,сама видях дупки от кучешки зъби по кожухчето на Ружа,не искам да поема риска да я разкъсат нощеска.
Сега ми е изтръпнало и страшно как ли ще я заваря утре

Стискайте ни палци да не стане някоя беля до утре , докато я отремонтираме

Другите са добре.Купих на Джера мазило за ухото,сякаш има леко подобрение,не го тръска вече толкова.
Дребните са добре,раните на Нези заздравяват.
Публикувано: 01 September 2011 - 07:45 AM
Не исках да пиша, защото съм на много лошо място и съм много черногледа. Но не издържах като прочетох поредния абсурд.
Питам се - какво можем да направим още? Ами нищо. И това е отчайващо... Даваш най-доброто от себе си, че и в пъти повече, но просто като няма къде да ги прибереш след кастрацията, като няма как глупчовците да се опазят сами?
Ти си сред тези няколко души, на които много се възхищавам и имам за пример тук. Недей да мислиш, че никой не ги мисли - тук сме много хора, които четем и се чудим как да помогнем, но ... Често се връщам към твоите теми в чудния край, за да си вдъхна увереност, че има смисъл.
Важното е, че Ружа е като цяло добре и й стискам палци! А на теб -

Публикувано: 01 September 2011 - 08:04 AM
Политиките на общините са изтребване и кастрирани или не, животните рано в повечето случаи, много рядко по-късно свършват и отиват в по-добрия свят.
Много късмет на Ружа, дано някой я вземе!
Публикувано: 01 September 2011 - 08:32 AM
И Ада не съм я забравила да знаеш, като не пишеш - не си я намерила сигурно, та какво да питам

Дано я намерите - а с местна упойка не може ли да я зашие дока? Уфффф! Мислех си, ако се добереш до някакво старо колело и самар на старо - като ти потрябва - буф кучето в торбата, на гръб и с колелото - сигурно ми е налудничева идеята, ама.....
Как би ти дошла една кола в помощ....
Публикувано: 01 September 2011 - 09:21 AM
А безнадеждността е навсякъде и борбата с нея става все по-трудна...