Никакъв интерес към Ружа,а все се надявах някой поне да попита какво става нея и за бебетата....Само дето са ме изтипосали в една друга тема като лош пример за "подхранващ" безотговорен малоумник,та сега освен всичките други притеснения се чувствам и виновна.Ми виновна съм че не мога да отмина,да забравя,да не мисля и да не ми пука.Виновна съм че нямам къде да ги прибера а са ми все в мислите....Как не я срещнах тая Ружа поне месец по-рано,та сега да няма 9 невинни страдащи същества
Поне не могат да ме обвинят че заради мен,подхранващата,е там кучето,то си е било в района от 2-3 месеца,ама нали не ми е по маршрута,не съм я видяла навреме.А тя е добра,добра,социална,очевидно домашна.Поредната натирена.Обречена....
Днес я преместихме,барабар с бебетата на мястото където се грижех за пухлите.Не е идеално,но по-подходящо така и не намерих.Там поне е на края на града,сравнително безлюдно е.
Малките растат като гъби,плъзнаха чевръсто вече, и беше въпрос на време да ги премажат на паркинга,отделно съвсем сериозно им замисляха "екскурзия "до реката.
Ружа е изключително умно и разбрано куче,с почти човешки поглед,никакви проблеми нямаше с преместването и и с пътуването с кола.Само малко се притесни и стресна,милата.от непознатата обстановка.
Гадното е че две от кученцата днес липсваха,най-красивите,Орхидея(Дея) и Закум(Заки).Дано не са се заиграли деца с тях и да са ги оставили после където им падне....Ще обикалям няколко дена,разбира се,ако са там някъде ще ги намеря.
Скоро ще ги наснимам и представя индивидуално.Аз вече ги опознах всичките,имам си 4 момиченца - Роза,Незабравка(Нези),Дея и Астра. И 5 момченца- Заки,Фикус(Фики),Гербер(Бери),Божур(Божо) и Папрат(Папи).
Гадното е че вече съм в новия офис и не мога да си ползвам обедната почивка.Пеша не става,прекалено далече е.Мога да ходя само след работа,а бебета с едно хранене дневно не могат да карат.Засега все още сучат,но скоро ще трябва да ядат попари.На около месец са.Много пъти напразно съм търсила помощ е нашия град,вече не се и надявам

Каквото мога сама ще направя.
Утре почвам с обезпаразитяването на бебоците.После ще ги наснимам,ще печатя и лепя обяви.Дано извади късмет поне някое.