Каква порода ще ми препоръчате?
Публикувано: 29 September 2008 - 12:14 PM
Това не значи, че това куче не е за вас- преценете си!
Моето първо куче беше НОК но почина на 5 месеца. Наистина, бях влюбена в нея, но като характер и вид породата и не беше моята.
Второто ми куче е доберман, в момента на 6 месеца и 23 дена. Рядко срещам проблеми при бщуването си с нея, хепи сме заедно една с друга, доволна съм от избора си и не бих го променла.
Но много хора тук биха казали, че добермана не е подходящ за начинаещ. Индивидуално е, според мен.

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 04 October 2008 - 03:54 PM
Публикувано: 04 October 2008 - 07:36 PM
П.П.
Бях имала само котки и рибки ;D
Публикувано: 05 October 2008 - 04:43 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 October 2008 - 04:44 PM
Цитат
Публикувано: 09 October 2008 - 11:27 AM

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 09 October 2008 - 07:58 PM
Цитат
Прав е!
Публикувано: 09 October 2008 - 10:37 PM
Публикувано: 04 January 2009 - 05:18 PM
Публикувано: 04 January 2009 - 05:25 PM
Реших да си взема куче. Живея в апартамент, но винаги съм си падала по големите кучета.
В момента избирам между ротвайлер, питбул и немска овчарка. Мъжки.
Тези кучета могат ли да се гледат в апартамент?
И ще има ли проблем, ако давам на кучето си да се качва на леглото и да спи до мен?
Публикувано: 04 January 2009 - 05:35 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 05 January 2009 - 11:45 AM
Сериозно и отговорно разгледай този проблем, също така как рискува той да еволюира следващите 10-15г и реши.
Публикувано: 06 January 2009 - 10:00 AM
П.П.
и пекинез става(абе както казах за всеки различно)
ще сложа снимки на кавалер кинг чаралз шпаньол и пекинез ако стане
Публикувано: 06 January 2009 - 10:22 AM
Цитат
П.П.
и пекинез става(абе както казах за всеки различно)
ще сложа снимки на кавалер кинг чаралз шпаньол и пекинез ако стане
И аз съм съгласна с това,НО.....понякога човек си има мечти и ако му стиска,ги осъществява :blink:
Моето първо куче беше кавказец-направо от раз нагазих в мнооого дълбоки води ;D,но и до днес ,това е породата за мен-поже би си намерих "сходна" порода :yahoo:
Мисля,че има нещо вярна за приликата между кучета и стопани...
Публикувано: 06 January 2009 - 02:43 PM

Вход

Горе
Цитиране +