Каква порода ще ми препоръчате?
Публикувано: 02 December 2009 - 09:04 PM
Цитат(sara 25 @ Dec 2 2009, 08:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(elena07 @ Dec 2 2009, 08:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ivilina @ Dec 2 2009, 08:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Извенете ,че пиша такава тема ,но незнам какво куче да си взема ... мислех между много породи и накрая реших да помоля за помощ , бихте ли ми помогнали да се избера някое куче ?
Малко или голямо?
Късокосместо или дългокосместо?
Работна порода или не?
Такива теми има много!
Толкова ли е трудно да ползвате търсачката(горе в дясно)???
Елена, като не искаш да помагаш не пиши с такъв надменен и порицаващ тон, ако обичаш. Никой не те кара да пишеш!
sara 25, на теб не ти ли омръзна да се заяждаш? То бива, бива, ама твойто вече на нищо не прилича.
elena07 даде няколко важни неща, върху които да се обърне внимание. Не вАди душата като теб - дакел, та дакел. Пфуууу .... аман ....
ivilina, успех с избора на порода! Прегледай основните характерестики на избраните от теб породи и сама ще се спреш на твоята. А защо не и някое безпородно кутре от темите в "Без дом"?!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 December 2009 - 09:39 PM
Еее, не се заяждайте така... спамите. Мода ако прецени, ще преместитемата, няма нужда всеки да се прави на мод.
Вземете си един пинчер, такъв страшен лай изкарва, че настръхва цялата махала
(това беше разбира се в рамките на шегата!!!
)
А ако сериозно, просто трябва да Ви допада. Едно безпородно кученце от Без дом е много добър вариант: уличните кученца са най-верни, най-умни и мили приятелии ще ви пази до края на живота си
(сега пък да не ми се скарат собствениците на породисти кучета
)
Вземете си един пинчер, такъв страшен лай изкарва, че настръхва цялата махала
(това беше разбира се в рамките на шегата!!!
А ако сериозно, просто трябва да Ви допада. Едно безпородно кученце от Без дом е много добър вариант: уличните кученца са най-верни, най-умни и мили приятелии ще ви пази до края на живота си
(сега пък да не ми се скарат собствениците на породисти кучета
Публикувано: 02 December 2009 - 10:23 PM
в Ямбол няма никакви приюти или нещо подобно... а за пинчерчето много са злобни и много пишкат
и за сега не съм си измислила куче
Публикувано: 03 December 2009 - 12:29 AM
Цитат(ivilina @ Dec 2 2009, 10:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
в Ямбол няма никакви приюти или нещо подобно... а за пинчерчето много са злобни и много пишкат
и за сега не съм си измислила куче 
ivilina, честно да си кажа имам пинчер от няколко месеца. Взехме кученцето по настояване на мъжа ми. Аз определено на пръв поглед като я видях и си помислих "ААуУуууу какво ГРОЗНО куче, абе човек ти луд ли си !!!!!??????" , ама рече човека и го взехме ( а имам и куче ЧАО ЧАО у дома). Пинчерката е на 5 годинки. И аз като теб си мислех, че са злобни и то доста, но се оказа точно обратното.Пък и то си е до куче. Както хората са различни така е и при кучетата. (Даже когато я донесохме у дома малкия син на мъжа ми каза, че очаквал още от вратата да започне да се зъби . ) За да добиеш някаква представа за пинчерите потърси във форума темата МИНИ ПИНЧЕР . Сигурна съм , че след изчитането на темата ще си на друго мнение. Пожелавам ти успех в намирането на твоето кученце !!!!!!
Публикувано: 03 December 2009 - 05:53 AM
Здравейте!
Ако размислите за "малко и късокосместо",вземете си Бернско пастирско куче-няма по-красиво(за мен разбира се),благородно и вярно куче!
Ако размислите за "малко и късокосместо",вземете си Бернско пастирско куче-няма по-красиво(за мен разбира се),благородно и вярно куче!
Публикувано: 03 December 2009 - 08:10 AM
ivilina също аз също съм от ямбол ,но дори и там да няма приюти вземи си от интернет аз моето хъси от там си го взех.
намисли каква порода ще си взимаш и пиши ,,продавам ...'' и ще ги видиш .Като породи аз ти предлагам ..далматинче ,хъски лалбарадор , каракачанка или чихуахуа .
намисли каква порода ще си взимаш и пиши ,,продавам ...'' и ще ги видиш .Като породи аз ти предлагам ..далматинче ,хъски лалбарадор , каракачанка или чихуахуа .
Публикувано: 03 December 2009 - 08:32 AM
Абе хора, Ивилина каза, че иска малко и късокосместо куче!
Какви бернери, какви каракачанки! Ако за малко имате 45 килограмовата моя Мони...
Ивилина, изборът на порода е основно твой!
Аз се присъединявам към тези, които те посъветваха за дакел - умен, хитър, смел, весел; пазач и верен другар! Кинг Чарлз Кавалер Спаниел- трудно ще намериш качествено куче, безумно са скъпи!!! Мини пинчерите пък са прекалено дребни, което създава приблеми с разходките - контактите с другите кучета и студа. Това за "много пишка" ми хареса - като пораснат и се научат, всички кучета вече "малко пишкат"!
Нищо че в Ямбол няма приют - в София има и съм сигурна, че много от нас биха ти помогнали по всякакъв начин ако решиш да вземеш кученце оттам. Това е и много благородно - спасяваш една душица и й осигуряваш хубав живот и най-важното - любов!
Какви бернери, какви каракачанки! Ако за малко имате 45 килограмовата моя Мони...
Ивилина, изборът на порода е основно твой!
Аз се присъединявам към тези, които те посъветваха за дакел - умен, хитър, смел, весел; пазач и верен другар! Кинг Чарлз Кавалер Спаниел- трудно ще намериш качествено куче, безумно са скъпи!!! Мини пинчерите пък са прекалено дребни, което създава приблеми с разходките - контактите с другите кучета и студа. Това за "много пишка" ми хареса - като пораснат и се научат, всички кучета вече "малко пишкат"!
Нищо че в Ямбол няма приют - в София има и съм сигурна, че много от нас биха ти помогнали по всякакъв начин ако решиш да вземеш кученце оттам. Това е и много благородно - спасяваш една душица и й осигуряваш хубав живот и най-важното - любов!

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 03 December 2009 - 09:44 AM
Поредната безумна тема. Ще бъде почистена и обединена с вече съществуващата.

Вход

Горе
Цитиране +