Каква порода ще ми препоръчате?
Публикувано: 27 October 2009 - 11:27 AM
Напълно подкрепям това мнение. Ако не ми бяха подарили изненадващо моя мечок със сигурност щях да си взема куче от улицата или от приют. Направете едно добро дело, не е важна породата. Гледала съм улично куче и повярвайте няма по благодарно същество на света. Дълги години беше прекрасен пазач и верен приятел. Не съм срещала по-умно куче. Каквото и да решите важното е много да го обичате и да се грижите за кучо. Успех.
Публикувано: 27 October 2009 - 12:20 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 November 2009 - 08:26 PM
Аз съм на 13 и искам куче
Убедих майка си за куче , но незнам каква порода ще е най - добре да взема ...
Ние живеем в къща и имаме голям двор .Мога да направя много за него , и имам идеални условия (Голям двор , полянки на който да го разхождам , достатъчно място ,време , средства ... ).. Мога да го разхождам и да се грижа за него .Готова съм да вложа много време в кученцето . (преди също съм имала кученце Пекинезче )
Благодаря Ви предварително !

Публикувано: 01 November 2009 - 08:46 PM
Публикувано: 03 November 2009 - 01:12 PM
Публикувано: 10 November 2009 - 11:03 AM
Искаш малко кученце, а си се спряла на Голдън Ретривър... Голдъна хич не е малко кученце, така че прочети малко информация за кучето, на което се спреш. Ако наистина искаш малко - помисли си добре, щом майка ти не одобрява космите вкъщи. Ако го оставите в двора, не очаквай да доживее много .... За среднйите породи също чети - има много из нета, а тук още повече.
Публикувано: 10 November 2009 - 11:36 AM
Искаш малко кученце, а си се спряла на Голдън Ретривър... Голдъна хич не е малко кученце, така че прочети малко информация за кучето, на което се спреш. Ако наистина искаш малко - помисли си добре, щом майка ти не одобрява космите вкъщи. Ако го оставите в двора, не очаквай да доживее много .... За среднйите породи също чети - има много из нета, а тук още повече.
Имах предвид не малко като размер , а бебе куче .
Доста породи прегледах и си взех 2 книги (поръчани по интернет) и много прочетох по форума.Няма да си взема куче преди да съм се запознала напълно с всички неща за голдъна , а и не само за него.Но кучето няма да живее на двора , а просто аз ще си чистя космите

Публикувано: 21 November 2009 - 11:33 PM
Публикувано: 22 November 2009 - 04:13 PM
Публикувано: 30 November 2009 - 04:14 PM

Публикувано: 30 November 2009 - 09:01 PM
Публикувано: 02 December 2009 - 08:22 PM
Публикувано: 02 December 2009 - 08:32 PM
Малко или голямо?
Късокосместо или дългокосместо?
Работна порода или не?
Такива теми има много!
Толкова ли е трудно да ползвате търсачката(горе в дясно)???
Публикувано: 02 December 2009 - 08:34 PM

Вход

Горе
Цитиране +