Каква порода ще ми препоръчате?
Публикувано: 10 May 2009 - 08:52 AM
Здравейте!Да споделя моя скромен опит за кучетата!Предполагам,че щом искате дребна порода куче живеете в апарямент и не искате много бели!Каквато и пороdа да вземете ще трябва да изграждате хигенни навици ако е малко!Това отнема време и трябва търпение!После,щом вашата половинка не иска куче предполагам,няма да му се дават пари за него!Значи моето полъжение беше горе-долу същото!Ето решението:Взех голямо куче на 3 god и съм безкрайно доволна!Съпруга ми се влюби в него!Той е най-обичливото куче на света!А и да знаете безплатни неща в живота няма и сега моят мъж дава пари,не само за храна,а и за достата медицински проблеми,които изникнаха...Никoй от нас не съжалява и сме безкраиииийно щастливи!Тук понякога се подаряват страхотни кучета в темата "Без дом"!Погледнете и там!Късмет!
Публикувано: 18 June 2009 - 08:46 PM
За малко куче ти предлагам или мопс или чихуа, померан е по-труден според мен за поддръжка заради уникалната му козинка, но всеки сам си преценява какво му се гледа. но тези породи са умни, привързани към стопаните си, любвеобилни и просто уникални същества. Успех
Публикувано: 28 June 2009 - 03:40 PM
Аз пък от малките породи страшно харесвам ши тцу :) Една моя приятелка има такова куче и преди време ми се наложи да го гледам за две седмици, заедно с моята, докато тя беше в чужбина. Кучето е страхотна душица, много гушливо, кротко, весело и се поддава на дресировка, защото много ме слушаше. Малко й се качваше на главата на моята, ама... :)
Все пак нямам много опит с породата, става дума за две седмици само, та... потърсете някой от форума който гледа такова куче, ако ви интересува.
Все пак нямам много опит с породата, става дума за две седмици само, та... потърсете някой от форума който гледа такова куче, ако ви интересува.
Публикувано: 26 October 2009 - 03:45 PM
Цитат(no_brain @ Oct 26 2009, 03:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кажете първо какви са ви възможностите. Бигъла иска мн движение.
Еми мога да го разхождам на ден около 3-4 часа най-много 5 часа
Публикувано: 26 October 2009 - 04:03 PM
Публикувано: 26 October 2009 - 04:15 PM
НЕ купувайте куче от зоомагазин или зооборса. http://forum.dog.bg/-t16098.html Можете ли да си позволите куче? Трябва да му се купува качествена храна, играчки, легло и т.н. не дай си боже ако се наложи медицинска грижа? http://forum.dog.bg/...%EE%F0%EE%E4%E0 , http://forum.dog.bg/...%EE%F0%EE%E4%E0
Публикувано: 26 October 2009 - 04:17 PM
Цитат(ABB @ Oct 26 2009, 02:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(no_brain @ Oct 26 2009, 03:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кажете първо какви са ви възможностите. Бигъла иска мн движение.
Еми мога да го разхождам на ден около 3-4 часа най-много 5 часа
Като собственичка на бигъл мога да кажа,че изискват наистина много движение,но не само разходки в квартала,а яко тичане поне два три пъти в седмицата,че и повече.Това са много енергични кучета и си искат своето.А бигъл който не си е изразходвал енергията е едно малко торнадо в къщи.Разбира се има и щастливи изключения
Публикувано: 27 October 2009 - 09:10 AM
Ако не сте сигурни каква порода искате има решение - може да си вземете смесена порода
има в приютите а някои от тях са истински сладури.
Пък и нищо не ви трябва за да осиновоте куче от приют, само малко време да се разходите до там и да си харесате някое :)

Вход

Горе
Цитиране +