Басет
Публикувано: 11 November 2004 - 04:21 PM
Ейййй сигурно е същия, който разхождат при Св. Седмочисленици.Трицветен е и малко прилича на Друпи.Знам го.Дърмова ми каза че веднъж пробвали с него обаче се оказал стерилен.
Публикувано: 29 November 2004 - 09:20 PM
Публикувано: 23 February 2005 - 11:45 AM
Имаме нов член на форума, който поканих-Валери от Пловдив с басетче от Унгария на име ХАРИ!

Валери чакам да напишеш тук нещо за своя нов стопанин ;-)
Публикувано: 26 February 2005 - 09:59 AM
ami.. mersi na eli, 4e me svetna za tozi forum i blagodaria na vsi4ki koito sa pisali po ne6to tuk i tam, za dni nau4ih mnogo polezni "hvatki"..
sega za pesa razbira se.."HARRY - 4UKA" mu e nick-a, 4e malko tupi4uk idva..
maitap.. b)
na 8 meseza bez malko e..su6to ot ungaria..bez rodoslovno durvo..no e nai gotinia pes koito sme imali dosega..po plan be6e za maika mi..poneje staroto ku4enze sara, po4ina noemvri mesez po mnogo gaden na4in i rabotata otiva6e kum poburkvane, ta sestrata re6i da i napravi podaruk "harry" za koleda...
"na6ia 4ovek" go izpolzvaha kato reklama na zoomagazina..vurzan odpred na edin "postament", i kato ni merna ni tegli edin "re4itativ" - bauyau4iki4iki - v stil rageagaistthemachine..;)
maika mi v na4aloto se razmrunka 4e e mnogo goliam i iska6e nekakuv si "unikalen-6piz", po dumite na prodava4a, ama nie sus sestrata i priatelkata mi ia pretopihme naburzo..a harry kato 4e li znae6e 4e nie sme horata o6te ot samoto na4alo, i poneje maika mi se 4udi i hodi tri puti do magazina toi vseki put kato ia vide6e ia lae6e - "are de kvo se 4udi6,pisna mi da stoia v toia tesen magazin"..
i ot 26.12.2004 si imame ve4e glava na semeistvoto..

..are stiga tolkova 4e ne6to se otplesnah a sofi iska da hodim na atelieto, puk i harry su6to..
*sofi e priatelkata mi, atelieto e za keramika (grunzi) ama zatova drug put...

МНОГО Е БУЕН !!!
Публикувано: 26 February 2005 - 10:54 AM
Цитат
Значи не си художник както предполагах ама нищо...Хари Потър(за това се сетих)Знаеш ли че pottery на английски е грънчарство?? l) d) Добре дошъл във форума и една молба----пиши на български, моля :-)
Питай каквото ти падне Валери- поне за басета знам малко повече от останалите l) d)
Публикувано: 05 March 2005 - 07:13 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 05 March 2005 - 09:42 PM

Дали ще имам късмета да видя на живо нещо такова някой ден n) cl) s)
Публикувано: 12 March 2005 - 07:59 AM
Развъдниците Vabank и Jam Session любезно осведомяват всички любители на породата басет-хаунд, че през юли/август 2005 г. предстои заплождане в чужбина на шампионката Noisy di Jackomo. За сега плановете ни са бъдещият татко да е Swede Sun's Vilbur. Раждането на малките, ако всичко мине нормално, се очаква септември/октомври, ще бъдат готови за взимане около ноември 2005 г.
Приемаме предварително записване за 6 места с право на избор съобразно реда на записване. Две места са вече заети (едно бебе за нас и едно - за собствениците на майката на Нойзи). Записването се прави с цел набиране на средства за покриване стойността на заплождането от една страна и от друга - с цел на бъдещите басетчета да се подберат подходящи стопани, които се интересуват от породата и са запознати с особеностите й, имат желание да гледат изложбено куче и разполагат с условия за отглеждането на басет.
При предварително записване до датата на осъществяването на заплождането, цената е 300 евро. Цената за свободна продажба на малки без предварително записване ще е като минимум 400 евро (и много вероятно няма да останат в България, което ще е твърде жалко предвид малкото басети у нас...) Предимство при записването имат българите и, естествено, разликата в цената е осезаема.
Ако се интересувате от кученце от тази връзка, пишете ни на мейла на развъдника info@vabank.dir.bg или на лично съобщение (бутончето отдолу l)

Публикувано: 12 March 2005 - 12:03 PM
Невероятен сладур! l) Симпатична едра главичка и дебелчико телце и грамадни лапички w) l)

Ето и още снимки
Хектор
Хектор
Набръчканата му муцка l)
Хектор и Нервака
VABANK-успех...Само това мога да кажа...Наще никога няма да се навият да купуват куче(независимо колко ценно е то)Само с Друпи сме постоянно заети пък да не мисля какво ще стане с едно малко кученце...което адски много искам да имам cl) s) d)
Ако мъжкия ще е Swede Sun's Vilbur 10000% съм сигурна че кученцата за България ще са безценни w) d)
Цитат
Оооо колко жалко s) Нали повечето кученца остават при женската?Нали ще сте платили за да пуснете Нойзи?
Публикувано: 23 March 2005 - 06:21 PM
И още една снимка... d) d) d)
Публикувано: 27 March 2005 - 02:05 PM
А да ви се похваля- Сънди ми даде телефон на женска-говорих с хората-женската е на 2 и половина годинки и май е с родословие-ако е така че ви кажа ако стане нещо ;-)
d) d) d)

Мерси на Елена-стопанката на Елза, че ми прати снимките b)
Мисля че на последната снимка е Хектор
Публикувано: 09 April 2005 - 05:10 PM
Много хубави пълни гърдички има, къси крачета и дебела опашка(де само това да й беше дебело r) )Стпаните й казаха че била най- ненаситното куенце от кучилото-нищо чудно l) w)
Ето още малко снимки
Photo
Photo2
Photo3
d) d) d)
Радвам се много всеки път когато се запозная с нови басети от България...само като си погледна галерията "Приятели" в сайта ми където са всички кучовци с които се познавам, я от София, я от Варна, я от Пловдив или Монтана..Дай Боже все така да вървя и да вземат накрая хората да почнат повече да се интересуват от произхода на кученцата си! r)