Dog.bg Форуми : Басет

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Басет

#81 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 November 2004 - 09:04 AM

Ami do daskalo(do popa:)Vode6e go edno mom4e:)Ami mai be6e mujko...Az ne pitah sobstvenika ama s priqtelkite mi go pogalihme:)
User's Signature

Качена снимка

#82 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2004 - 04:21 PM

Попа значи..хммм аз често минавам от там но не съм виждала басет.
Ейййй сигурно е същия, който разхождат при Св. Седмочисленици.Трицветен е и малко прилича на Друпи.Знам го.Дърмова ми каза че веднъж пробвали с него обаче се оказал стерилен.
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#83 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2004 - 10:10 PM

Май в сайта има нов-нованечък басет!
User's Signature

Качена снимка

#84 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2004 - 11:22 AM

Видях Теди-много се радвам!!
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#85 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2004 - 09:20 PM

Гррр-срещнах едни хора с басетче(или нещо от сорта).Питам от къде де?От Унгария, от развъдник.Има ли родословие?Не.Е как е от развъдник без родословие.Еми взехме го от зоомагазин.Ама какво да се прави-сладур си беше кучето-да си го обичат w)
User's Signature

#86 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2005 - 11:45 AM

Хора-дойде и моят час да отворя тази отдавна забравена тема b) b)
Имаме нов член на форума, който поканих-Валери от Пловдив с басетче от Унгария на име ХАРИ!
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Валери чакам да напишеш тук нещо за своя нов стопанин ;-)
User's Signature

#87 Потребителят е офлайн   ncuxo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 February 2005 - 09:59 AM

ne moga da otkaja na pokanata.."ta ja pi6a, tam za tukovutu".. r)
ami.. mersi na eli, 4e me svetna za tozi forum i blagodaria na vsi4ki koito sa pisali po ne6to tuk i tam, za dni nau4ih mnogo polezni "hvatki"..

sega za pesa razbira se.."HARRY - 4UKA" mu e nick-a, 4e malko tupi4uk idva..
maitap.. b)
na 8 meseza bez malko e..su6to ot ungaria..bez rodoslovno durvo..no e nai gotinia pes koito sme imali dosega..po plan be6e za maika mi..poneje staroto ku4enze sara, po4ina noemvri mesez po mnogo gaden na4in i rabotata otiva6e kum poburkvane, ta sestrata re6i da i napravi podaruk "harry" za koleda...
"na6ia 4ovek" go izpolzvaha kato reklama na zoomagazina..vurzan odpred na edin "postament", i kato ni merna ni tegli edin "re4itativ" - bauyau4iki4iki - v stil rageagaistthemachine..;)
maika mi v na4aloto se razmrunka 4e e mnogo goliam i iska6e nekakuv si "unikalen-6piz", po dumite na prodava4a, ama nie sus sestrata i priatelkata mi ia pretopihme naburzo..a harry kato 4e li znae6e 4e nie sme horata o6te ot samoto na4alo, i poneje maika mi se 4udi i hodi tri puti do magazina toi vseki put kato ia vide6e ia lae6e - "are de kvo se 4udi6,pisna mi da stoia v toia tesen magazin"..
i ot 26.12.2004 si imame ve4e glava na semeistvoto..
Качена снимка
..are stiga tolkova 4e ne6to se otplesnah a sofi iska da hodim na atelieto, puk i harry su6to..
*sofi e priatelkata mi, atelieto e za keramika (grunzi) ama zatova drug put...
User's Signature

МНОГО Е БУЕН !!!

#88 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2005 - 10:54 AM

l) ААа ти се появи b)

Цитат

*sofi e priatelkata mi, atelieto e za keramika (grunzi) ama zatova drug put...

Значи не си художник както предполагах ама нищо...Хари Потър(за това се сетих)Знаеш ли че pottery на английски е грънчарство?? l) d) Добре дошъл във форума и една молба----пиши на български, моля :-)
Питай каквото ти падне Валери- поне за басета знам малко повече от останалите l) d)
User's Signature

#89 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2005 - 07:13 PM

Ето ти едно бебче-басет.
Качена снимка
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#90 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2005 - 09:42 PM

Всички малки животинки са сладки w) b) На мене много ми харесва това в басетите че като поотраснат(на около 4-5мес.) и стават с много дълги уши и едри лапи, а телцето и муцата им остават дребни l)
Качена снимка
Качена снимка
Дали ще имам късмета да видя на живо нещо такова някой ден n) cl) s)
User's Signature

#91 Потребителят е офлайн   HEPBAKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Location:Пред компютъра с някой чарк в ръка и куче в краката

Публикувано: 11 March 2005 - 11:55 PM

тази последната най-малка снимка е баш като Хеко, ти виждам Ели не си сложила снимките, но аз нямам къде да сложа мойте, за това чакам утре да сложиш мойте/на хеко да го видят всички l)

#92 Потребителят е офлайн   Vabank Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2005 - 07:59 AM

ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ (BOOKING)
Развъдниците Vabank и Jam Session любезно осведомяват всички любители на породата басет-хаунд, че през юли/август 2005 г. предстои заплождане в чужбина на шампионката Noisy di Jackomo. За сега плановете ни са бъдещият татко да е Swede Sun's Vilbur. Раждането на малките, ако всичко мине нормално, се очаква септември/октомври, ще бъдат готови за взимане около ноември 2005 г.
Приемаме предварително записване за 6 места с право на избор съобразно реда на записване. Две места са вече заети (едно бебе за нас и едно - за собствениците на майката на Нойзи). Записването се прави с цел набиране на средства за покриване стойността на заплождането от една страна и от друга - с цел на бъдещите басетчета да се подберат подходящи стопани, които се интересуват от породата и са запознати с особеностите й, имат желание да гледат изложбено куче и разполагат с условия за отглеждането на басет.
При предварително записване до датата на осъществяването на заплождането, цената е 300 евро. Цената за свободна продажба на малки без предварително записване ще е като минимум 400 евро (и много вероятно няма да останат в България, което ще е твърде жалко предвид малкото басети у нас...) Предимство при записването имат българите и, естествено, разликата в цената е осезаема.
Ако се интересувате от кученце от тази връзка, пишете ни на мейла на развъдника info@vabank.dir.bg или на лично съобщение (бутончето отдолу l)
User's Signature

Качена снимка Почивайте в мир, мили ангели!

#93 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2005 - 12:03 PM

ЕТО ГО ХЕКТОР!(влез в сайта ми и виж кой е на главната страница b) )
Невероятен сладур! l) Симпатична едра главичка и дебелчико телце и грамадни лапички w) l)
Качена снимка
Ето и още снимки
Хектор
Хектор
Набръчканата му муцка l)
Хектор и Нервака

VABANK-успех...Само това мога да кажа...Наще никога няма да се навият да купуват куче(независимо колко ценно е то)Само с Друпи сме постоянно заети пък да не мисля какво ще стане с едно малко кученце...което адски много искам да имам cl) s) d)
Ако мъжкия ще е Swede Sun's Vilbur 10000% съм сигурна че кученцата за България ще са безценни w) d)

Цитат

(и много вероятно няма да останат в България, което ще е твърде жалко предвид малкото басети у нас...)

Оооо колко жалко s) Нали повечето кученца остават при женската?Нали ще сте платили за да пуснете Нойзи?
User's Signature

#94 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2005 - 06:21 PM

Хора да ви се похваля- сестрата на Хектор(или поне една от сестрите)-Елза се намира в София и е при една жена с която вече се познавам от сайта ми...Ето я и Елзичка...Малко са големички...Елза

И още една снимка... d) d) d)
User's Signature

#95 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2005 - 07:28 PM

Елза е супер сладурска!!! b) Прилича мааалко на Хектор... d)
User's Signature

Качена снимка

#96 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 March 2005 - 10:27 PM

b) Супер ! 10 х ! Снимките са страхотни ! Обещавам на басет форума да помогна с каквото мога за нови стопани на бебета !

#97 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 08:28 PM

Сега ще сложа обявата и в моя сайт..Мерси Дог b)
User's Signature

#98 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2005 - 02:05 PM

Eто ги пухчовците от Варна w)
А да ви се похваля- Сънди ми даде телефон на женска-говорих с хората-женската е на 2 и половина годинки и май е с родословие-ако е така че ви кажа ако стане нещо ;-)
d) d) d)
Качена снимкаКачена снимка
Качена снимкаКачена снимка
Мерси на Елена-стопанката на Елза, че ми прати снимките b)
Мисля че на последната снимка е Хектор
User's Signature

#99 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2005 - 11:15 AM

ООО кави сладурести съществааа!Ели супер сааа... w) w) w) d)

май на последната снимка наистина е Хектор r) /цветовете на главичката съвпадат с тези на горните му снимки/ !
User's Signature

Качена снимка

#100 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2005 - 05:10 PM

Ето ви малко снимки на Айра-охраненото момиченце, с което ме свърза Сънди!Трябва да призная че от всички басетки които съм виждала, тя е най-ъъъ басетска r) Днеска се видяхме и падна шоу защото Друпи не я остави намира n) За да я снимам трябваше майка ми да го държи на повода...
Качена снимка
Много хубави пълни гърдички има, къси крачета и дебела опашка(де само това да й беше дебело r) )Стпаните й казаха че била най- ненаситното куенце от кучилото-нищо чудно l) w)
Ето още малко снимки
Photo
Photo2
Photo3
d) d) d)
Радвам се много всеки път когато се запозная с нови басети от България...само като си погледна галерията "Приятели" в сайта ми където са всички кучовци с които се познавам, я от София, я от Варна, я от Пловдив или Монтана..Дай Боже все така да вървя и да вземат накрая хората да почнат повече да се интересуват от произхода на кученцата си! r)
User's Signature

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни