Самоед
Публикувано: 28 February 2006 - 11:09 PM
Имам приятел с много красив мъжки Самоед и ме помоли човека да му намеря женска за създаване на поколение. Ако трябва ще публикувам и снимка на красавеца !!!
Изобщо обяснете ми ако може какво трябва да направи по въпроса r)
Публикувано: 01 March 2006 - 07:56 AM
Малиии, това го обожавам bash
Процедурата е следната:
Мъжко куче с родословие. Собствениците му стават членове на клуба. Явяват се на поне една изложба. Получават отлична оценка. Кучето "влиза в разплод" в клуба. Собственици на женска си го харесват от предложенията. Заплождат с него.
Толкоз по въпроса.
Мъжки кучета без родословия НЕ СЕ допускат до разплод; собствениците им, разбира се, нищо не ги спира да членуват в БКК "Северни кучета".
А без оценки - как може да се каже, че едно куче е красиво?! Тоест, то за собствениците си и хората по улиците може да е перфектно по красота, но кой може да каже, че няма примерно обратна захапка, не е крипторх... и изобщо красотата му има нещо общо със стандарта на породата, а не е сама по себе си?

Публикувано: 01 March 2006 - 07:28 PM
Цитат
Да, бих се радвал на всякаква информация за породата в България. Снимки, кучета, връзки. Интересни имбрийдинги са правили преди време l) Жестоки .. дали не може да се намери снимки на едно от тези кучета, би ми било интересно да видя какво се е получило, дори и на снимка.
Публикувано: 01 March 2006 - 08:58 PM
Днес ходихме на доктор бихме му поредната ваксина,представи си добре чв си смених ветеренаря при този при който ходихме преди това оплеска реда на ваксините направо ще отида и ще му ....... bash .Но това утре.Имаме малък проблем с козинката в областа около дупето и се стараем да го премахнем в момента,но остави ни нас с Кевин как сте, как вървят тренировките то пък в това време как да вървят но няма значение как сте няма ли да има скоро някое състезание?
Ето ни и нас тук сме на 80 дни.
Прикачени файлове
-
Picture_221_copy.jpg (35.76K)
Брой сваляния: 206
Публикувано: 05 March 2006 - 07:57 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0289.jpg (41.6K)
Брой сваляния: 221
Публикувано: 06 March 2006 - 09:43 AM
За мен е удоволствие да гледам снимките на Кевин.
По принцип се възхищавам на самоедите
Ето снимка от САС - София 19 февруари, на която участваше малкия Арчи, който в началото /тъй като му беше първата изложба/ беше изключително стресиран, но после свикна и даже получи JBOB и мисля BIS baby - нека някой който остана до края и знае със сигурност резултатите, да ме поправи ако греша.
1super
А тук героят вече е уморен.
Прикачени файлове
-
Archie.JPG (56.03K)
Брой сваляния: 192

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 06 March 2006 - 09:51 AM
Прикачени файлове
-
Samoedi_Russia.JPG (54.52K)
Брой сваляния: 209

Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 06 March 2006 - 09:59 AM
Супер много ти благодаря.....понякога се чудя колко е малък света
Публикувано: 06 March 2006 - 10:25 AM
Цитат
Супер много ти благодаря.....понякога се чудя колко е малък света
North face,
Радвам се, че ги харесвате... Аз също се наслаждавах много на тези снимки и даже си качих някои на деск-топа.
Интересно ми е за твоите руски приятели - може ли да разкажеш кои са w)
Сред участниците аз също имам там приятели - Полина с Аляския маламут Акбар, w) - Всъщност първата снимка, която излиза като кликнеш върху линка е именно Акбар. victoryVVV

Публикувано: 06 March 2006 - 10:28 AM
Finve, 10 х ! 1super
Публикувано: 06 March 2006 - 10:53 AM
Публикувано: 06 March 2006 - 11:04 AM
Красавци са, аз следя и във форума за хъскитата ставаше дума за това, но не бях наясно за какво точно става дума. Много се радвам, че там има хъски и от България w)
dog.bg
хареса ми пожеланието ти в предишния пост всички, които обичат северняците, да направим един ден в България такива хубави състезания. Това е и моя мечта. Щом сме повече, ще стане ... Това е хубава идея и можем да я осъществим. Вярно, че нямаме, както казва North face, такива снегове и то за дълго време, но и от това ще се намери изход, стига да имаме желание.
Така че, аз съм "ЗА" 1super и ще направя каквото зависи от мен да подпомогна осъществяването на такава идея, стига да се намерят достатъчно съмишленици сред нас.
Поздрави на всички

Публикувано: 07 March 2006 - 01:07 PM
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Моля Ви дайте ми съвет какво друго да направя , за да помогна на малкия?
Публикувано: 07 March 2006 - 02:30 PM
Когато го взех ( преди месец и нещо) беше хранен предимно с готвено- ориз с месо, макарони, качамак и ме посъветваха и аз да му готвя, така че понякога яде и готвено.
Публикувано: 07 March 2006 - 02:42 PM
Публикувано: 07 March 2006 - 05:36 PM
Цитат
Когато го взех ( преди месец и нещо) беше хранен предимно с готвено- ориз с месо, макарони, качамак и ме посъветваха и аз да му готвя, така че понякога яде и готвено.
Наистина може да е лапнал нещо ,може да е от кокали ако си му давал разбира се ,но щом яде би трябвало да му мине надявам се да се оправи,но пък и внимавай да не го прехранваш по колко грама му даваш на ден и от кой точно вид на Роял Канин