Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1621 Потребителят е офлайн   Glorioza Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 January 2009 - 02:54 PM

Цитат

Бях сигурен, че няма да бъда разбран правилно, но поне едно е очевидно, че съм прав - има хора които веднага се настройват срещу някой, който определят в групата на "защитниците на зоомагазините" или "наивниците" "спестовниците" "хората които подкрепят насилието" хората зараги които "УМИРАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ КОТКИ, КУЧЕТА ,ПТИЦИ,ЗАЩИТЕНИ ВИДОВЕ". Призовах към малко повече толерантност, а за теб Pomeran дори не говорех, но след като се ядоса и изприказва всичко това виждам, че и за теб се отнася. Казах, че винаги ще има хора които биха предпочели да дадат 1000-1200 лв вместо 2000 за кученце, и не трябва да бъдат наричани с обидни имена и едва ли не обвинявани за световната несправедливост и изчезването на видовете, това е просто наивно. Аз не обвинявам а много уважавам хората, които успяват да заделят за родословно куче. Призивът ми беше да се обяснява по-културно и търпеливо относно цялата ситуация, а не да се използва страданието на кучетата като средство за убеждаване, и едва ли не, който е постъпил по подобен начин да бъде замерян с камъни на площада. Така не очаквайте замеряния да разбере за какво става въпрос а по скоро да се настрои срещу вас. Цитирам КОКО_ko, към който дори няма да се обърна защото е видно кой кого разбира. Допълвам само че репликата ми 70% булдог беше иронизираща към него, и не върви аз да бъда иронизиран с нея  :blink:

Цитат

Цитат

...Първо вижте моито куче тук и преценете дали е булдог ;D.

и сериен филм да изпратиш на всички ни е ясно едно: имаш ПОДОБИЕ на английски булдог.

Поне виждам, че други се опитват да бъдат толерантни, и което ме радва. И пак напомням - не можете да обвинявате хората, че купуват по евтини домашни любимци при положение, че много от хората не знаят за условията в които се гледат, или не им е обяснено по правилния начин, но дори тогава(както е в моя случай) пак имат право на свое мнение, за което не бива да бъдат обвинявани. Има си виновници и те са тези които отглеждат по този начин животните. Глобално се решава пробема със закони и от съответните органи, както и на маркетингов принцип, но виждам, че на никой не му се намаля цената за да повлияе на купувача, но това го разбирам. Както виждате нито развъдчика нито купувача е готов да се откаже от тъпите 600 лв разлика в името на морала, това също разбирам защото е нормално. А в личен план всеки заема своя позиция, моят личен принос приемам също за хуманен, защото взимайки дадено куче му осигурявам "ваксини, обезпаразитяване, скъпа храна и шампоани" и не може за това да бъда наричан едва ли не главния виновник за това положение. Доста по малко съм виновен, отколкото когато купувам месо за ядене от магазин, но това е съвсем друга тема вече. Нормално е хора които си изкават хляба с развъждане на кучета да си го пазят и защитават. Уважавам това право. Просто не ме изкарвайте убиец докато си го защитавате, защото в такъв случай и аз имам право да се защитавам. Към тези които продължават да е палят наистина няма да се обръщам повече, а на другите по-търпеливите пожелавам успех в развъждането и запазването на породите, а на мен и на непородистите кучета пожелавам да има наистина след време начин всички животинчета да бъдат отглеждани с любов от самото им раждане.
Здравей,радвам се,че тук все пак имало умни и интелигентни хора.Никъде не съм написала,че толерирам покупката на животно от зоомагазин или борса!!!Но нали знаете поговорката"Гузен,не гонен бяга!"Щях да предлойа на Майло да се обърне към легализиран развъдник които се намира в Пловдив и внасят кучета от Унгария,Сърбия...с педигрии. На цени до 1500 лв.И защо тук никои не го попита с каква цел купува кучето...за дом. любимец или за изложби! Нали всеки съвестен развъдчик именно този въпрос задавал първо.А сега моя въпрос:Що е развъдник и има ли то почва у нас!!!И много моля за снимков материал....А и оше едно пояснение за да станеш развъдчик в България е много просто и лесно 1-во  трябва да станеш член на клуба на избраната от теб порода с/у такса от 35 лв2.   2-ро да измислиш 3 имена на клуба и да изчакаш да бъдат одобрени  и хоп вече може да развъждаш кучета,но как и къде никои не те пита....Защо казах,че и развъдниците спадат към мафията...защото много хора които имат двоика кучета и се пишат за развъдници си продаваха кучетата в магазина в които работех.
User's Signature

#1622 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 January 2009 - 02:57 PM

Цитат

защото много хора които имат двоика кучета и се пишат за развъдници си продаваха кучетата в магазина в които работех.
Имена?

след кратко изчакване:
п.п. Каквото и да попитам настава тишина...а уж обичат да пишат  :(
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1623 Потребителят е офлайн   Glorioza Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 03:08 PM

Да мога да дам тел. на шефката...нека тя да ви отговори!Лично аз знам за един полицаи от Пазарджик,които си регистрира развъдник за немска овчарка,а ни караше всевъзможни породи! Но той имаше развъдник....схващате ли за какво пиша?
User's Signature

#1624 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 03:09 PM

Цитат

Щях да предлойа на Майло да се обърне към легализиран развъдник които се намира в Пловдив и внасят кучета от Унгария,Сърбия...с педигрии.

Името на развъдника?Иначе така е подвеждащо.
Най малко клуба да провери информацията. Въпреки ,че сериозно се  сьмнявам легален развъдник да извършва прекупваческа дейност, с това нарушава сериозно правилата.
User's Signature

Качена снимка

#1625 Потребителят е офлайн   Glorioza Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 03:13 PM

Има го в развъдници за анг. булдог ....нещо със С започваше няма друг...А тои не е прекупвач обясни ми,че работи със тези страни ако нямат наличност внасятно се чака
User's Signature

#1626 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 03:34 PM

Цитат

не трябва да бъдат наричани с обидни имена и едва ли не обвинявани за световната несправедливост и изчезването на видовете, това е просто наивно.  Призивът ми беше да се обяснява по-културно и търпеливо относно цялата ситуация, а не да се използва страданието на кучетата като средство за убеждаване, и едва ли не, който е постъпил по подобен начин да бъде замерян с камъни на площада. Така не очаквайте замеряния да разбере за какво става въпрос а по скоро да се настрои срещу вас.
Поне виждам, че други се опитват да бъдат толерантни, и което ме радва. И пак напомням - не можете да обвинявате хората, че купуват по евтини домашни любимци при положение, че много от хората не знаят за условията в които се гледат, или не им е обяснено по правилния начин, но дори тогава(както е в моя случай) пак имат право на свое мнение, за което не бива да бъдат обвинявани. Има си виновници и те са тези които отглеждат по този начин животните. виждам, че на никой не му се намаля цената за да повлияе на купувача, но това го разбирам. Както виждате нито развъдчика нито купувача е готов да се откаже от тъпите 600 лв разлика в името на морала, това също разбирам защото е нормално. А в личен план всеки заема своя позиция, моят личен принос приемам също за хуманен, защото взимайки дадено куче му осигурявам "ваксини, обезпаразитяване, скъпа храна и шампоани" и не може за това да бъда наричан едва ли не главния виновник за това положение.  Нормално е хора които си изкават хляба с развъждане на кучета да си го пазят и защитават. Уважавам това право. Просто не ме изкарвайте убиец докато си го защитавате, защото в такъв случай и аз имам право да се защитавам. Към тези които продължават да е палят наистина няма да се обръщам повече, а на другите по-търпеливите пожелавам успех в развъждането и запазването на породите, а на мен и на непородистите кучета пожелавам да има наистина след време начин всички животинчета да бъдат отглеждани с любов от самото им раждане.

1. От самото започване на разговора, никой, никого не нарече с обидни имена!!!
2.Никъде и от никой не видях нетолерантност към собствениците на неродословни или непородисти кучета!, защото ние не сме с/у непородистите кучета, а с/у хората размножаващи и експлоатиращи тези кучета, без да полагат елементарни грижи и любов към тях!
3. От самото начало, започнахме с културни обяснения, та даже и нагледен материал / не разбирам какво против имате този нагледен материал...!?! /, защото, честно аз като го видя ми "кипва чайника" и смятам, че при вида на това, думите са абсолютно излишни!!! Ако тези нагледни материали, не могат да Ви убедят в това, за което апелираме, то аз наистина не виждам, кое е в състояние да го направи!!!
4. Никого и никога не бихме замеряли с камъни на площада-възпитанието не ни го позволява!, но искаме да предпазиме желаещите да притежават дом. любимец от поредната измама и несправедливост!
5.Казвате, че хората не знаят за условията при които се гледат животните в тези ферми, ОК съгласни сме с това и точно поради тази причина изказваме нашето виждане по въпроса и предоставяме тези нагледни материали!
6. "Тъпите" според Вас 600 лв., развъдчикът ги е дал многократно, за да може да закупи класни родители, да ги отгледа, да ги покаже на изложби, да произведе здрави, социализирани и щастливи бебета, дарени още с раждането си, с много любов! Всеки съвестен развъдчик, не е спестил нито един лев, за създаването и отглеждането на своите бебета! А, защо предлаганите по зооборсите животинки са по-евтини, вече беше обяснено!
7. Вашият личен принос!?!- аз не го приемам за хуманен, защото ДА, Вие ще дадете всичко за взетото от Вас кученце и ще го направите щастливо, но определено сте освободили място за следващото, което ще дойде от тези така наречени "мелници за кучета"! Или по този начин Вие стимулирате тези хора, в тези ферми, да продължават да правят това, което виждате в тези нагледни материали! Лично за мене, това не е хуманно!... и то точно и само заради тези "тъпи" 600 лв.!
8. Още веднъж искам да Ви обърна внимание, че развъждането и занимаването с кинология не е нашият бизнес! Всеки от нас си има своята работа, откъдето си изкарва парите! Кинологията и развъждането, започнало в началото като хоби, в последствие преминало в професионално отношение, е нещо допълнително, с което бъдете сигурни не бихме могли да си изкараме хляба, ако нямахме своята професия!!!..., !!! Така че, ние не защитаваме "бизнеса и хляба си", а искаме повечето хора да разберат истината, за евтините животинки / които впоследствие могат да Ви излезат доста скъпи /, и защо нашите цени са с тези "тъпи" 600 лв. в повече!!!
9.Накрая, за да ги има всички тези породи, в този си вид, който Вие харесвате и желаете да притежавате, са виновни именно тези с "болните амбиции"!

#1627 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 04:03 PM

Цитат

Щях да предлойа на Майло да се обърне към легализиран развъдник които се намира в Пловдив и внасят кучета от Унгария,Сърбия...с педигрии. На цени до 1500 лв.И защо тук никои не го попита с каква цел купува кучето...за дом. любимец или за изложби! Нали всеки съвестен развъдчик именно този въпрос задавал първо.А сега моя въпрос:Що е развъдник и има ли то почва у нас!!!И много моля за снимков материал....А и оше едно пояснение за да станеш развъдчик в България е много просто и лесно 1-во  трябва да станеш член на клуба на избраната от теб порода с/у такса от 35 лв2.   2-ро да измислиш 3 имена на клуба и да изчакаш да бъдат одобрени  и хоп вече може да развъждаш кучета,но как и къде никои не те пита....Защо казах,че и развъдниците спадат към мафията...защото много хора които имат двоика кучета и се пишат за развъдници си продаваха кучетата в магазина в които работех

Хайде БЕЗ ТЕЗИ- за легализирания развъдник в Пловдив, който се занимава с търговия на животни!!!... и то с родословия, и то до 1500 лв от Унгария  ;D!!! Член съм на Клуб Булдог в БГ и такъв развъдник, с такава дейност която описвате, в Клуба не съществува!!!   Второ тука не е мястото да попитаме, когото и да било, какво куче иска: дом.любимец или шоу-класа!!! Това е форум, със заглавие Английски Булдог , а не борса за продажби!...и Вие откъде знаете кой какво е попитан!?!
Трето, много бъркате, че е толкова лесно да станеш развъдник и най-вече развъдчик в БГ, с/у 35 лв!!! Не става така, най-важното е първо да си закупиш класни кучета, да ги отгледаш, да ги покажеш на изложби и да получат необходимите оценки, за да бъдат допуснати до развъждане и задължително да са абсолютно здрави!!! След това вече можеш да развъдиш, но какво ще развъдиш пак не е ясно, защото трябват знания, които се добиват с много четене, опит трупан с годините и много помощ от по-опитни от тебе, в развъждането на дадена порода!!! И последно- ПИТАТ ТЕ и не само те питат, но и проверяват: КАК, КЪДЕ, С КОГО, В КАКВИ УСЛОВИЯ  и т.н., и ако не отговаряш на определените от правилниците изисквания, не можеш да развъждаш и не ти приемат кучилото!!!
Колкото до многото хора, имащи двойка кучета, пишещи се за развъдници и продаващи своите бебета в зоомагазините....., ами Вие сама го казвате: се пишат за развъдници, а дали са...!?!

#1628 Потребителят е офлайн   lilianv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 04:49 PM

Първо здравейте на всички! Съвсем съм нова в този форум, но от известно време чета темите и по-специално тази.

В последните постове виждам как освен, че човек може да слуша и да не чува, може да гледа и да не вижда. Като съвсем безпристрастен читател виждам как едни хора се чувстват обидени от нещо, което никой никога не е казвал а други се опитват да защитят труда и безкрайните си безсънни нощи, които никой не може да им отрече.

Всъщност който разбира труда и усилията на развъдчиците прекрасно осъзнава защо едно породосто куче струва толкова, колкото струва, а който не иска да разбере няма да разбере и след 100 поста.

Аз също съм от тези, които нямат възможност да си купят куче за много пари, но това по никакъв начин не може да ме кара да мисля, че мога да поискам от развъдчика да ми продаде кучето по-евтино, защото той просто тези цени си ги е надул за да стане много богат. :rolleyes:
Въпросът не е само в даването на 1000 Евро или колкото там е цената, а във всички последващи разходи за хубава храна, витамини, ваксини и т.н. Просто аз не съм готова за такова куче в момента! И когато мога да предложа на такова куче всички необходими условия то да бъде здраво и щастливо ще искам да бъде точно от тази порода, да притежава чертите на породата и характера, за да знам че ще бъдем щастливи заедно, ще се разбираме и ще си пасваме. А именно за това са се погрижили хората, които съхраняват тази порода и нейните характеристики.
User's Signature

Качена снимка

#1629 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 04:56 PM

Цитат

Всъщност който разбира труда и усилията на развъдчиците прекрасно осъзнава защо едно породосто куче струва толкова, колкото струва, а който не иска да разбере няма да разбере и след 100 поста.

точно така. аз например би трябвало да се сърдя на всички тук че продават кучетата си в пъти по-скъпо само защото са АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ...само защото са по-редки и трудни за отглеждане и развъждане...моите нерви и разходи за мен са си моите нерви и разходи но няма как да не призная че при вашата "по-особена" порода (да го кажем  деликатно ;D ;D ;D) има някои факти които правят тези кучета наистина доста скъпи ... това няма как да се обясни на човек който "просто" иска куче със смачкана физиономия ... и след 100 писания все ще е тая ... 
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1630 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2009 - 04:56 PM

StyleBullet, мисля, че доколкото успяхме се разбрахме един друг. Няма смисъл да повтаряме. Трудно е да се спори във форум между повече хора, защото един казва едно а друг, който спореля мнението му добавя друго, и накрая не се помни кой какво  и срещу кого е казал. Виждам, че ти си от по търпеливите и не съм се обръщал в частност към теб, въпреки, че виждам че си от развъдчиците.
По принцип винаги има и по-добри начини за постигане на цели от дърленето по форумите, което за съжаление не достига до масовия купувач на кучета. Бих се радвал ако имаше нещо по масово направено по темата, което да достигне и до тези които не ходят по форумите. Има доста други начини за публично оповестяване на проблеми, които да добият по-широка общественост, и казано (пак повтарям) по подходящия начин да постигнат много повече от разгневени и напускащи темите потребители. Именно от вас трябва да тръгне такава инициатива и бих я подкрепил по всякакъв възможен начин стига да са разграничени и точно обособени проблемите. За да бъде убеден един човек в дадена кауза е доста важно да не се чувства манипулиран, обиждан или като потенциален клиент. Като цяло за да достигнат до максимален брой хора доводите трябва да са абсолютно обективни и да не дразнят по никакъв начин никой. Не може някой да ми казва, че "изчезвам" породата, без да планирам да търся каквото и да било поколение. Проблемът е в това, че закна не предвижда никакви санкции за "фермите" за животни, защото като цяло е мног мътно положението с това кое е хуманно и кое не за животните. От предаванията по Discovery i Animal Planet виждаме, че дори в развити страни и в някои щати на US имат проблеми с тълкуването на закона въпреки, че има специални органи които се грижат за прилагането му. Като цяло за да се прилага по точно и за да купуват хората от по сигурни източници е необходима по голяма публичност на проблема. Като цяло вие сте вид общество, на което не му е "позволено" да се обижда и да "гони" хора потенциални привърженици на идеята.  Не искам толерантност към фермите и зоомагазините а към хората които все пак купуват от тях. Когато искаш да посветиш някой в нещо трябва да бъдеш търпелив и последователен, а не гневен и прибързан. Все едно да имам проблем и да ида на психиатър и той да ми се ядоса и да ме изгони. Успех с убеждаването на повече и повече хора, и в намирането на нови начини за това. Трябва да става на всички фронтове и медии. Въпреки, че не го направих първия път, ако видя че сте готини и свестни може да отделя повече пари следващия път, но определено няма да е от хора които ми държат кофти език.
П.П За "тъпите" 600 лв споменах само в отговор на определението "стиснати" и "като нямате пари си вземете някое от 20 000 бездомни кучета" и всякакви подобни финансови нападки, но може би е било неуместно. Във един такъв форум когато не виждаш човека към който се обръщаш лично и някак много лесно да кажеш какво ли не, в това число слагам и себе си, така че може би трябва да си представи човек че го казва това а не само че го пише и ще има доста по малко спорове и обидени  :blink:

#1631 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 04:59 PM

Цитат

Първо здравейте на всички! Съвсем съм нова в този форум, но от известно време чета темите и по-специално тази.
Аз също съм от тези, които нямат възможност да си купят куче за много пари, но това по никакъв начин не може да ме кара да мисля, че мога да поискам от развъдчика да ми продаде кучето по-евтино, защото той просто тези цени си ги е надул за да стане много богат. :rolleyes:
Въпросът не е само в даването на 1000 Евро или колкото там е цената, а във всички последващи разходи за хубава храна, витамини, ваксини и т.н. Просто аз не съм готова за такова куче в момента! И когато мога да предложа на такова куче всички необходими условия то да бъде здраво и щастливо ще искам да бъде точно от тази порода, да притежава чертите на породата и характера, за да знам че ще бъдем щастливи заедно, ще се разбираме и ще си пасваме. А именно за това са се погрижили хората, които съхраняват тази порода и нейните характеристики.

Ейййй, най-сетне нещо умно   :palec:

#1632 Потребителят е офлайн   Glorioza Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 05:07 PM

Какво значи родословие?!И които се интересува може да влезне от развъдници и да намери саита в които подробно се обяснява как се регистрира развъдник тук в България.Твоито поведение към мен специално е определено агресивно,това го виждат и другите...Защо?!Дъщеря ми се регистрира тук защото искаше да научи повече за тази порода,но остана много разочарована като видя,че тук пишете групичка от хора с елитни кучета и говорите само за купи и медали.И не,че има нещо лошо в това напротив пожелВАМ ВИ ДА ИМАТА СВЕТОВЕН Шампион,но заглавието на форума трябваше да е друго!       А всички ВИЕ с неродословно потекло на кучетата може да си направим друг форум,където да пишем за отглеждането на нашите любимци,да си помагаме със съвети или просто да им качваме снимки и клипчета и да им се радваме.                             И спрете тоя спор с нас,а вместо това защитете по-добре правата си и вземете мерки да не се продават кучета в магазини или зооборси!!!Защото борбата не е тук в форума а извън него!И накрая мисля,че е редно и в България да има развъдници за анг.булдоци,които да не са щоу класа на по-достъпна цена,защото които е рещил да отглежда куче от тази порода тои ще си го набави там от където му предложат сносна цена!!!                      
User's Signature

#1633 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 05:13 PM

Цитат

точно така. аз например би трябвало да се сърдя на всички тук че продават кучетата си в пъти по-скъпо само защото са АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ...само защото са по-редки и трудни за отглеждане и развъждане...моите нерви и разходи за мен са си моите нерви и разходи но няма как да не призная че при вашата "по-особена" порода (да го кажем  деликатно ;D ;D ;D) има някои факти които правят тези кучета наистина доста скъпи ... това няма как да се обясни на човек който "просто" иска куче със смачкана физиономия ... и след 100 писания все ще е тая ... 

KOKO_ko , е бива ли сега така!?!:...... "просто" иска куче със смачкана физиономия   ;D ;D ;D ;D   :drugarche:  ;D ;D ;D

#1634 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 05:15 PM

Следя темата и мислих да не се включа , но не мога.
Обръщам се специално към Glorioza и  Mailooo
Аз няма да ви обяснявам защо трябва да си закупите куче от лицензиран развъдник, не за друго а поради простата причина че , хората които ви отговориха бяха напълно изчерпателни и ако вие не сте разбрали , то няма какво да обсъждаме повече.
Аз искам да обърна внимание на друго , използвате фразата ''ПО ЕВТИНО''
:- :- :- :huh: :huh: :huh:
Ще ви кажа само едно
Човек който наистина обича животните и иска да има домашен любимец за който да се грижи тази фраза ''ПО ЕВТИНО'' не съществува, защото да се грижиш и обичаш домашния си любимец , означава да му се отдадеш безрезервно ,колкото и да ви струва това ,
защото ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ няма цена 

#1635 Потребителят е офлайн   kamisor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 05:20 PM

Ехо здравейте B) кой ще ходи на изложбата сега на 24 и 25-ти ?????

#1636 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 05:22 PM

Цитат

Аз искам да обърна внимание на друго , използвате фразата ''ПО ЕВТИНО''
:- :- :- :huh: :huh: :huh:
Ще ви кажа само едно
Човек който наистина обича животните и иска да има домашен любимец за който да се грижи тази фраза ''ПО ЕВТИНО'' не съществува, защото да се грижиш и обичаш домашния си любимец , означава да му се отдадеш безрезервно ,колкото и да ви струва това ,
защото ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ няма цена 

:palec:    :wub:

#1637 Потребителят е офлайн   vastho Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 06:38 PM

Здравейте!Бихте ли ми казали какво да използвам за зачистване/избелване на следите от сълзене при очичките на тоя хулиган:SPARKLING TIO TUDOR.
http://i216.photobuc...icture168-1.jpg
http://i216.photobuc...icture171-1.jpg
http://i216.photobuc...icture170-1.jpg
http://i216.photobuc...icture172-1.jpg

#1638 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 January 2009 - 07:13 PM

Цитат

Ехо здравейте B) кой ще ходи на изложбата сега на 24 и 25-ти ?????

Твойто 'пате' например  :P :P :P- колко сте големи вече?! Как сте с ринговата дресура- стойка и пр.? Ако сте готови, скачайте с пълна сила  :P, бих Ви последвала с Бамби, но като изключим перфектната стойка, ходенето на повод е равно на война  ;D! Когато учихме Кууки да върви на повод, постоянно се оплаквах тук, че разиграваме сцени от ''Укротяване на опърничевата''  :rolleyes:- сега разбирам, че тя е била просто цветенце в сравнение с това 'магаре :wub:' Бамби /да и ям ушичките  ;D/

Цитат

Здравейте!Бихте ли ми казали какво да използвам за зачистване/избелване на следите от сълзене при очичките на тоя хулиган:SPARKLING TIO TUDOR.

Има специлани почистващи кърпички и лосиони- можеш да си ги поръчаш във ветеринарните аптеки  ...!

#1639 Потребителят е офлайн   kamisor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 07:23 PM

:D Патето  няма да може точно тогава ще и сложим 3-тата ваксина . За стойката я правим само на масата отгоре, иначе няма заставане все мърда а на повод още несме я пробвали . Виж ако пред нея върви някои с домашни чехли може и да се справи мн добре  ;D ;D ;D

#1640 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 January 2009 - 07:42 PM

Цитат

За стойката я правим само на масата отгоре, иначе няма заставане все мърда а на повод още несме я пробвали . Виж ако пред нея върви някои с домашни чехли може и да се справи мн добре  ;D ;D ;D

;D  Ти ела с масата, аз ще дойда с чехлите  :sarkastichen: :drugarche:!

Учете се докато сте по-малки, че колкото повече растат, толкова по-големи инати стават- мъка ми е, ние как ще се учим с Бамбито  :- ! Всяко следващо куче е по инат от предходното! Само с Луца нещата бяха песен- слагаш повода и тръгваш  :kuchence:, оттам насетне само молби и чалъми  :-

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни