Английски булдог - говорилня
Публикувано: 15 January 2009 - 08:22 PM
Цитат
То е от педигрето бе ЛуцаБе :yahoo: :P При работните породи се отбелязват титлите на работа в родословието, защо вие не отбелязвате примерно инатлъка на булдоЗите ;D
#1643 Guest_LucaB_*
Публикувано: 15 January 2009 - 08:53 PM
Ако трябваше да отбелязваме инатлъка на булдоците в родословието, много ми е интересно колко ли дълго трябва да е то при кучета като твоята любимка Кууки- може би трябва да го мъкнем на гръб

Цитат
а патето колко е откачено не е истина тук на всички ни се иска да не ходим а да летим тя като ни се закачи за крака и няма отърване
;D ;D ;D ..Луца и Барко също обичат пантофите, само че там отърваване няма - и във въздуха те гепят ;D! Купонът в къщи винаги е на ниво

Публикувано: 15 January 2009 - 09:46 PM
Цитат
Учете се докато сте по-малки, че колкото повече растат, толкова по-големи инати стават- мъка ми е, ние как ще се учим с Бамбито :- ! Всяко следващо куче е по инат от предходното! Само с Луца нещата бяха песен- слагаш повода и тръгваш :kuchence:, оттам насетне само молби и чалъми :-
Моля те, недей така: "колкото повече растат, толкова по-големи инати стават- мъка ми е, ние как ще се учим с Бамбито :- ! Всяко следващо куче е по инат от предходното!"
Не ме плаши, защото ние сме на същото положение :-, ако е истина това което ни казваш..., защото с другите, не съм имала такъв проблем..., освен с по-младия унгарец- Sotakal Patrik, а доколкото знам и :kisel: Вашата Бамби е от Унгария, макар и не от Sotakal :sedni!:! Но последният -British Glatiator Bronx Tale, е нещо ужасно :mazohist: , даже повод не търпи :Абе, ти чуваш ли ме?!:, за стойка изобщо не е пробван и ако се заинати и с повода, както казваш...., ми не знам...., ще Ви го подарявам, защото сили не ми останаха да се боря с твърдоглавието им... :rolleyes: , имам предвид унгарското твърдоглавие ;D :P, защото другите, в сравнение с тях са приказка ;) :wub: Ако го приемете де :blink:
Публикувано: 15 January 2009 - 10:00 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 10:01 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 10:12 PM
Цитат
Има специален лосион на френската кометика HERY който се ползва за да почиства червените следи около очите.
Т.к. фирмата в която работя е представител на козметиката за България, ако се интересува -пишете ми на личния имейл-ще Ви дам повече инфо.
Публикувано: 15 January 2009 - 10:34 PM
Цитат
Glorioza, ако визирате мен, просто грешите :blink: Агресивно поведение спрямо Вас от моя страна- няма :-!!! Искам да Ви попитам, кои сте Вие, и кои сме ние!?! През цялото време коментирахме размножаването на кучета в така наречените " мелници за кучета", което както на нас, така предполагам и на Вас не се харесва! Ние нашите права си ги защитаваме, както чрез Клубовете, в които членуваме, така и чрез БРФК, на която организация сме членове! Колкото до това, да се продават или не животни в зооборсите, мисля че това е в интерес на всички, които обичат и държат на хуманно отношение към животните! Борбата както казва Henry Lee , трябва да е навсякъде и водена от всички ни!!! 100 х всички ние подчертахме, че не сме с/у неродословните и безпородните кучета, а с/у тяхната експлоатация, за користни цели!!! ..., но хайде стига сме си повтаряли едно и също :huh:, омръзна вече на всички ни :-!!!
Последното, за което апелирате: развъдници, за булдоци не шоу-класа, на достъпни цени, звучи наистина несериозно!..., защо ли?,... прочетете поста на FIRE BOY!
Край спирам, казахме си всичко, от тук нататък започваме само да се повтаряме!!!
Pomeran, този лосион, за който говориш не го познавам, наистина ще е добре да поговорим повечко за него и неговата ефективност :OK:, ще ти се обадя тези дни :blink:
Публикувано: 15 January 2009 - 10:43 PM
Цитат
;D ;D ;D, идвай, вземай го, охрани го това диване, дето толкоз много ме тормози, дай му ринг поведение :sedni!: , после нямаш грижа, ще си го прибера обратно, да не ви тормози ;) ;D :P
Публикувано: 16 January 2009 - 12:26 AM
Цитат
Радвам се да прочета,че някой споделя моето виждане за връзката човек-куче!
И искам да кажа на Glorioza,че във форумите на дог.бг пишат предимно развъдчици и основната инфо която се обменя е -какви са вашите нови резултати от изложби!!!Това е основата на развъждането-участието в изложби, там се мерят нещата .
Не е лошо да има форуми и за любители, но каква инфо ще си обменяте там не знам, когато за всяка порода най-добрата информация можете да получите единствено от хората ,които се занимават и работят с нея- и така се връщаме обратно към тези от които Вие бягате-развъдчиците и развъдниците.
Публикувано: 16 January 2009 - 04:39 PM
Зове крещи повтаря КОКО-ко къде сте ми дечица КОКО-ко.....??!!!!!!
;D
Айде не ми се прави на много знаещ и можещ,и разбиращ,че направо ми е смешно КОКО-ко!!!
Както казах по-рано нямам никакво намерение да си губя времето с теб и всички останали грубияни!Някой ме питаше нещо май?Е,ще отговоря!
[glow=red,2,300]НЕ бИХ СИ КУПИЛА КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН НИТО ОТ НЯКАКЪВ ЗАНЕМАРЕН ОБОР!
И НЕ СЪМ СЕ СДОБИЛА С КУЧЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ВАКСИНИ,ОБЕЗПАРАЗИТЕНО Е ПОДОБАВАЩО И СЕ ХРАНИ АБСОЛЮТНО ПЪЛНОЦЕННО[/glow]!Както казах по-рано,много лесно се подвеждате и не знаете кой какви финансови възможности има в действителност B) Подкрепям хората,които са против всички мошеници,но съм ПРОТИВ такова негативно отношение към хората,които питат откъде да си вземат кученце на по-нормална цена!А повтарям че много лесно се подвеждате по думите на непознат човек!Подадох ви пръст вие ми отхапахте ръката!За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава! :huh:
Публикувано: 16 January 2009 - 04:53 PM
Цитат
Айде не ми се прави на много знаещ и можещ,и разбиращ,че направо ми е смешно КОКО-ко!!!
ами смей се де...сега като се изпръцка (и то така деликатно и възпитано) се моля да ти е олекнало...не разбра ли че темата вече на никого не е интересна...и като казваш "За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава! " нямаш предвид себе си нали ... питам за всеки случай ... да не останем с грешно впечатление че нямаш финансови възможности например да си купиш расово куче. аз си мисля че и да имаш си стисната и искаш да минеш метър...по-тънко де ... не като повечето българи, или като повечето опазил Бог :) ... обърках се вече тотално и безкрайно ... :wub: :wub: :wub:
[move] ;D ;D ;D...айде хубави почивни дни на всички останали българи! ;D ;D ;D[/move]
Публикувано: 16 January 2009 - 08:14 PM
Цитат
Mailoo, за грубияните не знам, но явно и Вие не можете да се отделите от тълпата българи-за съжаление, по тона Ви не личи да можете!
Вместо да се карате с хората-разкажете за своето куче, пуснете снимки-споделете какво прави Вашето куче специално -с една дума, присъединете се към нас - кучелюбителите!
Не мисля,че някой се интересува от финансовото Ви състояние , сменете темата - тук не е банков икономически форум, говорим за кучета!Ако някой се е подвел- подвели сте го Вие, с лъжливите си постинги!
Цитат
И НЕ СЪМ СЕ СДОБИЛА С КУЧЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ВАКСИНИ,ОБЕЗПАРАЗИТЕНО Е ПОДОБАВАЩО И СЕ ХРАНИ АБСОЛЮТНО ПЪЛНОЦЕННО
Сега вече си мисля,че май не може да ти се вярва- ами ако се опитваш пак да ни подвеждаш ?
Разкажете нещо за Вашето куче или просто потърсете форум за Вашите интереси!
Публикувано: 16 January 2009 - 08:22 PM
Цитат
;D
Както казах по-рано нямам никакво намерение да си губя времето с теб и всички останали грубияни!Някой ме питаше нещо май?Е,ще отговоря!
[glow=red,2,300]НЕ бИХ СИ КУПИЛА КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН НИТО ОТ НЯКАКЪВ ЗАНЕМАРЕН ОБОР!
И НЕ СЪМ СЕ СДОБИЛА С КУЧЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ВАКСИНИ,ОБЕЗПАРАЗИТЕНО Е ПОДОБАВАЩО И СЕ ХРАНИ АБСОЛЮТНО ПЪЛНОЦЕННО[/glow]!Както казах по-рано,много лесно се подвеждате и не знаете кой какви финансови възможности има в действителност B) Подкрепям хората,които са против всички мошеници,но съм ПРОТИВ такова негативно отношение към хората,които питат откъде да си вземат кученце на по-нормална цена!А повтарям че много лесно се подвеждате по думите на непознат човек!Подадох ви пръст вие ми отхапахте ръката!За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава! :huh:
Не Ви прави чест написаното по-горе!!! Май излиза, че след всичко, което се изписа, Вие сте грубиянката- съжалявам :-! Колкото до това дали KOKO_ko е знаещ и можещ, оставете на нас, които го познаваме да прецениме :OK: Според мен, е най-малкото невъзпитано, да се дават определения за някого, когото не познаваш :huh: Поне да си бяхте направили труда, да влезете в сайта му и да погледнете какво е създал и каква е неговата работа, пък тогава да вземете отношение, дали е можещ или не можещ, дали е компетентен и откъде идва самочуствието му :OK: 100 х Ви повторихме, че негативно отношение към който и да е в този форум нямаме, винаги сме били толерантни и готови да помогнем със съвети, независимо какво куче притежава! Ако към Вас е подходено по друг начин, то по-добре се замислете -Защо!?! Не разбирам и желанието Ви да ни подвеждате и предизвиквате, защото се получава: "каквото повикало, такова се обадило!" Още веднъж ще Ви посъветвам, върнете се назад и прочетете поста на Pomeran за кученце на нормална цена- какъв негативизъм или заяждащо отношение видяхте в него!?! После, когато питате нещо, уточнявайте, какво за Вас е нормална цена, за да можем кратко и ясно да Ви отговорим! Финансовите Ви възможности не знаеме, но не ни и интересуват, защото когато ние развъдчиците тръгнеме да си купуваме кученце от някъде, никой не се интересува от нашите финансови възможности!!! Всеки развъдчик си съобщава цената, която всеки от нас уважава /а защо, съм обяснила в по предните постове / и ако не можем да си я позволиме, а много искаме да притежаваме кученце от този развъдчик, или вземаме на заем и след това връщаме, или събираме необходимата сума и купуваме в по-късен етап! Това е, време е да разберете, че ние много влагаме и както казва KOKO_ko -ЦЕНИМЕ ТРУДА СИ!!!
Моля Ви, не ни говорете повече за възпитание, защото чрез последният Ви пост, ВИДЯХМЕ какво е Вашето!!!
И на края, хайде стига, наистина темата се изчерпа, ние отдавна млъкнахме, Вие отново се опитвате да ни предизвиквате! Не сме Ви искали пръста, нито пък сме Ви отхапали ръката!!!
Според Вас, с това Ви изказване- не се ли заяждате и как искате да Ви отговорим!!!
Пък и като НЕ Ви харесва и НЕ сме Ви симпатични, и Ви дразним, просто не влизайте -ТУК!!!
Публикувано: 16 January 2009 - 09:42 PM
ми идва,като едно циганене на бит-пазара за чифт дънки.Е разберете хора никой не ви кара на сила да си взимате "скъпо" куче,но не и укорявайте,тези развъдчици за самата цена!Решаваш,че нямаш възможност за куче от развъдник и не си взимаш!В Европа има развъдници с цени пъти по-високи от нашите...2500-3000 евро...в някои страни стигат до 5000-6000 паунда :o.Има ценители на породата,за тях няма граници,които да ги спират от закупуването на представител на определена порода,е може би са луди,а може би не!Да не кажа,че има хора дали над 50 000 евро за един булдог :o :o :o!
На лудите,като мен пожелавам много успехи в развъждането на качествени кучета :->) :->) :->)! :drugarche:
Публикувано: 16 January 2009 - 11:05 PM
Цитат
На лудите,като мен пожелавам много успехи в развъждането на качествени кучета :->) :->) :->)! :drugarche:
Съвършенно вярно е това, което казва bulldogmen, на такива цени се продават кучетата от елитните английски развъдници, като: Ocobo/MyStyle; Britishpraid и т.н., след като вземат шампионска титла в Англия!!! Купуват ги наистина богати хора, ценитили на породата :palec: Според мен, не са луди, просто са богати и могат да си го позволят ;) :OK: ! Колкото до нас, ние купуваме на европейски цени, за нас вече мога да кажа,... че сме си доста луди ;D :P, защото както се казва: " на гол г-з, чифте пищови" ;D, ама какво пък и ние сме ценители на породата- нъл така :P :P!..., е вярно,... действаме според възможностите си, но най-важното не се оплакваме, а даже се гордеем с лудостта си :Танц: ;D ;D ;D
[/b] Иначе и аз, от сърце пожелавам, на всички луди по породата, много успехи в развъждането на качествени и здрави кучета :palec: :->) :drugarche:
Публикувано: 17 January 2009 - 02:10 AM
сладурчетата, които имате са невероятни. мн искам и аз да си гледам едничко, но исках да ви попитам дали е проблем че вече имам една луда главичка в къщи - хъски на 1 гдодинка. дали е проблем на кученцето да расте покрай друга порода :sos:
Публикувано: 17 January 2009 - 03:29 AM
#1660 Guest_LucaB_*
Публикувано: 17 January 2009 - 10:18 AM
Цитат

Не е съвсем желателно! В къщи всички живяха съвсем щастливо година и половина- но напоследък започнаха люти битки м/у мъжкия булдог и хъскито! За да продължават да живеят заедно, на единия му е необходима каска, а на другия ботуши