Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1641 Потребителят е офлайн   kamisor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 January 2009 - 08:14 PM

а патето колко е откачено не е истина тук на всички ни се иска да не ходим а да летим тя като ни се закачи за краку и няма отърване  :o :yahoo:

#1642 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 08:22 PM

Цитат

Само с Луца нещата бяха песен- слагаш повода и тръгваш  :kuchence:, оттам насетне само молби и чалъми  :-

То е от педигрето бе ЛуцаБе  :yahoo: :P  При работните породи се отбелязват титлите на работа в родословието, защо вие не отбелязвате примерно инатлъка на булдоЗите  ;D

#1643 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 January 2009 - 08:53 PM

Я-а-а и от Влашко се появиха, а аз реших, че сте ни забравили  :P!
Ако трябваше да отбелязваме инатлъка на булдоците в родословието, много ми е интересно колко ли дълго трябва да е то при кучета като твоята любимка Кууки- може би трябва да го мъкнем на гръб Качена снимка и пак да повторя, тя е като цвете пред Бамбито Качена снимка!  Абе, да хвана да ти я изпратя малката на обучение, но искам като се върне хем да върви на повод, хем да апортира романите на Достоевски Качена снимка!

Цитат

kamisor

а патето колко е откачено не е истина тук на всички ни се иска да не ходим а да летим тя като ни се закачи за крака и няма отърване

;D ;D ;D ..Луца и Барко също обичат пантофите,  само че там отърваване няма - и във въздуха те гепят ;D! Купонът в къщи винаги е на ниво Качена снимкаКачена снимка

#1644 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 09:46 PM

Цитат

Ти ела с масата, аз ще дойда с чехлите  :sarkastichen: :drugarche:!
Учете се докато сте по-малки, че колкото повече растат, толкова по-големи инати стават- мъка ми е, ние как ще се учим с Бамбито  :- ! Всяко следващо куче е по инат от предходното! Само с Луца нещата бяха песен- слагаш повода и тръгваш  :kuchence:, оттам насетне само молби и чалъми  :-

Моля те, недей така: "колкото повече растат, толкова по-големи инати стават- мъка ми е, ние как ще се учим с Бамбито  :- ! Всяко следващо куче е по инат от предходното!"
Не ме плаши, защото ние сме на същото положение  :-, ако е истина това което ни казваш..., защото с другите, не съм имала такъв проблем..., освен с по-младия унгарец- Sotakal Patrik, а доколкото знам и  :kisel:  Вашата Бамби е от Унгария, макар и не от Sotakal  :sedni!:! Но последният -British Glatiator Bronx Tale, е нещо ужасно  :mazohist: , даже повод не търпи  :Абе, ти чуваш ли ме?!:, за стойка изобщо не е пробван и ако се заинати и с повода, както казваш...., ми не знам...., ще Ви го подарявам, защото сили не ми останаха да се боря с твърдоглавието им...  :rolleyes:  , имам предвид унгарското твърдоглавие  ;D  :P, защото другите, в сравнение с тях са приказка  ;)   :wub:  Ако го приемете де  :blink:

#1645 Потребителят е офлайн   FIRE BOY Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 15 January 2009 - 10:00 PM

Преди време и аз се представих в този форум казвам се Радослав  Матеев някои от вас ме познават а други от форума не Искам да се намеся в темата относно дали да се вземат кучета от зоомагазин или от развъдник Специално за породата английски булдог всеки знае че породата английски булдог е много трудна за развъждане раждат само с цезарово сечение в 99 процента от случаите Самия факт че раждат по този начин подсказва че могат да имат 2 до 3 пъти ПОКОЛЕНИЯ най-много в живота си през голям интервал в време затова не са толкова много разпостранени като други породи кучета Само който отглежда тази порода кучета и е изкарал поколение знае през какви перипетий минава до краиният резултат  Чувал сам за случаи но не мога да го докажа за заплод на мъжки английски булдог с женски боксер в тази връзка кучето ражда нормално кеченцата в този случаи до 30-40 -тият ден изглеждат като булдог след като пораснат стават булдого дог тези кучета могат да се продадат само без да са с родословия и наи вероятно в зоомагазин борси и така нататък Твърдя едно познавам хората в България които развъждат тази порода развъдчиците всеки един от тях отглеждат кучетата си с много голяма любов и искат всяко едно куче произведено от тях да отиде в подходящи собственици аз лично имам три булдога и един ден дай-боже да имам поколения  ако продавам куче сте търся висока цена Само материално обезпечен човек може да гарантира доброто бъдеще на това куче а не продадено за без пари и вързано след време под някой селски сайван Тази порода е неслучайна за не случайни хора

#1646 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 10:01 PM

С най-голямо удоволствие ще приютим Бронкс ;D ;D ;D...да идвам ли да го взимам  ;D ;D ;D!?А относно ината младата унгарка Бамби не ще и да види повода,но в стойка е като закована :wub:.Кууки беше много твърдоглава и ни отне доста време да я научим да ходи на повод,сега другото диване го чака същата процедура ;).Иска търпение и всичко рано или късно ще се получи :OK:.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1647 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 10:12 PM

Цитат

Здравейте!Бихте ли ми казали какво да използвам за зачистване/избелване на следите от сълзене при очичките на тоя хулиган:SPARKLING TIO TUDOR.

Има специален лосион на френската кометика HERY който се ползва за да почиства червените следи около очите.
Т.к. фирмата в която работя е представител на козметиката за България, ако се интересува -пишете ми на личния имейл-ще Ви дам повече инфо.
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#1648 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 10:34 PM

Цитат

Твоито поведение към мен специално е определено агресивно,това го виждат и другите...Защо?!И спрете тоя спор с нас,а вместо това защитете по-добре правата си и вземете мерки да не се продават кучета в магазини или зооборси!!!Защото борбата не е тук в форума а извън него!И накрая мисля,че е редно и в България да има развъдници за анг.булдоци,които да не са щоу класа на по-достъпна цена,защото който е решил да отглежда куче от тази порода тои ще си го набави там от където му предложат сносна цена] !!!                    

Glorioza, ако визирате мен, просто грешите  :blink: Агресивно поведение спрямо Вас от моя страна- няма  :-!!! Искам да Ви попитам, кои сте Вие, и кои сме ние!?! През цялото време коментирахме размножаването на кучета в така наречените " мелници за кучета", което както на нас, така предполагам и на Вас не се харесва! Ние нашите права си ги защитаваме, както чрез Клубовете, в които членуваме, така и чрез БРФК, на която организация сме членове! Колкото до това, да се продават или не животни в зооборсите, мисля че това е в интерес на всички, които обичат и държат на хуманно отношение към животните! Борбата както казва Henry Lee , трябва да е навсякъде и водена от всички ни!!! 100 х всички ние подчертахме, че не сме с/у неродословните и безпородните кучета, а с/у тяхната експлоатация, за користни цели!!! ..., но хайде стига сме си повтаряли едно и също  :huh:, омръзна вече на всички ни  :-!!!
Последното, за което апелирате: развъдници, за булдоци не шоу-класа, на достъпни цени, звучи наистина несериозно!..., защо ли?,... прочетете поста на FIRE BOY!
Край спирам, казахме си всичко, от тук нататък започваме само да се повтаряме!!!
Pomeran, този лосион, за който говориш не го познавам, наистина ще е добре да поговорим повечко за него и неговата ефективност  :OK:, ще ти се обадя тези дни  :blink:

#1649 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 10:43 PM

Цитат

С най-голямо удоволствие ще приютим Бронкс ;D ;D ;D...да идвам ли да го взимам  ;D ;D ;D!?А относно ината младата унгарка Бамби не ще и да види повода,но в стойка е като закована :wub:.Кууки беше много твърдоглава и ни отне доста време да я научим да ходи на повод,сега другото диване го чака същата процедура ;).Иска търпение и всичко рано или късно ще се получи :OK:.

;D ;D ;D, идвай, вземай го, охрани го това диване, дето толкоз много ме тормози, дай му ринг поведение  :sedni!: , после нямаш грижа, ще си го прибера обратно, да не ви тормози  ;)  ;D  :P

#1650 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 12:26 AM

Цитат

защото ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ няма цена 

Радвам се да прочета,че някой споделя моето виждане за връзката човек-куче!

И искам да кажа на Glorioza,че във форумите на дог.бг пишат предимно развъдчици и основната инфо която се обменя е -какви са вашите нови резултати от изложби!!!Това е основата на развъждането-участието в изложби, там се мерят нещата .
Не е лошо да има форуми и за любители, но каква инфо ще си обменяте там не знам, когато за всяка порода най-добрата информация можете да получите единствено от хората ,които се занимават и работят с нея- и така се връщаме обратно към тези от които Вие бягате-развъдчиците и развъдниците.
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#1651 Потребителят е офлайн   kamisor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 12:57 AM

StyleBullet,  LucaB  ;D тези ваште унгарци са като божества всички са чували за тях и никой не ги е виждал  ;D ;D ^_^ я давайте по една снимка  ;D ;D ;D

#1652 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 04:39 PM

Кокошка пред хамбара КОКО-ко....
Зове крещи повтаря КОКО-ко къде сте ми дечица КОКО-ко.....??!!!!!!
;D
Айде не ми се прави на много знаещ и можещ,и разбиращ,че направо ми е смешно КОКО-ко!!!
Както казах по-рано нямам никакво намерение да си губя времето с теб и всички останали грубияни!Някой ме питаше нещо май?Е,ще отговоря!
[glow=red,2,300]НЕ бИХ СИ КУПИЛА КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН НИТО ОТ НЯКАКЪВ ЗАНЕМАРЕН ОБОР!
И НЕ СЪМ СЕ СДОБИЛА С КУЧЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ВАКСИНИ,ОБЕЗПАРАЗИТЕНО Е ПОДОБАВАЩО И СЕ ХРАНИ АБСОЛЮТНО ПЪЛНОЦЕННО[/glow]!Както казах по-рано,много лесно се подвеждате и не знаете кой какви финансови възможности има в действителност  B) Подкрепям хората,които са против всички мошеници,но съм ПРОТИВ такова негативно отношение към хората,които питат откъде да си вземат кученце на по-нормална цена!А повтарям че много лесно се подвеждате по думите на непознат човек!Подадох ви пръст вие ми отхапахте ръката!За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава!  :huh:

#1653 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 04:53 PM

Цитат

Айде не ми се прави на много знаещ и можещ,и разбиращ,че направо ми е смешно КОКО-ко!!!

ами смей се де...сега като се изпръцка (и то така деликатно и възпитано) се моля да ти е олекнало...не разбра ли че темата вече на никого не е интересна...и като казваш "За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава!  " нямаш предвид себе си нали ... питам за всеки случай ... да не останем с грешно впечатление че нямаш финансови възможности например да си купиш расово куче. аз си мисля че и да имаш си стисната и искаш да минеш метър...по-тънко де ... не като повечето българи, или като повечето опазил Бог :) ... обърках се вече тотално и безкрайно ... :wub: :wub: :wub:

[move] ;D ;D ;D...айде хубави почивни дни на всички останали българи! ;D ;D ;D[/move]
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1654 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 08:14 PM

Цитат

Подадох ви пръст вие ми отхапахте ръката!За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава! 

Mailoo, за грубияните не знам, но явно и Вие не можете да се отделите от тълпата българи-за съжаление, по тона Ви не личи да можете!
Вместо да се карате с хората-разкажете за своето куче, пуснете снимки-споделете какво прави Вашето куче специално -с една дума, присъединете се към нас - кучелюбителите!

Не мисля,че някой се интересува от финансовото Ви състояние , сменете темата - тук не е банков икономически форум, говорим за кучета!Ако някой се е подвел- подвели сте го Вие, с лъжливите си постинги!

Цитат

НЕ бИХ СИ КУПИЛА КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН НИТО ОТ НЯКАКЪВ ЗАНЕМАРЕН ОБОР!
И НЕ СЪМ СЕ СДОБИЛА С КУЧЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ВАКСИНИ,ОБЕЗПАРАЗИТЕНО Е ПОДОБАВАЩО И СЕ ХРАНИ АБСОЛЮТНО ПЪЛНОЦЕННО

Сега вече си мисля,че май не  може да ти се вярва- ами ако се опитваш пак да ни подвеждаш ?

Разкажете нещо за Вашето куче или просто потърсете форум за Вашите интереси!
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#1655 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 08:22 PM

Цитат

;D
Както казах по-рано нямам никакво намерение да си губя времето с теб и всички останали грубияни!Някой ме питаше нещо май?Е,ще отговоря!
[glow=red,2,300]НЕ бИХ СИ КУПИЛА КУЧЕ ОТ ЗООМАГАЗИН НИТО ОТ НЯКАКЪВ ЗАНЕМАРЕН ОБОР!
И НЕ СЪМ СЕ СДОБИЛА С КУЧЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!КУЧЕТО МИ ИМА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ВАКСИНИ,ОБЕЗПАРАЗИТЕНО Е ПОДОБАВАЩО И СЕ ХРАНИ АБСОЛЮТНО ПЪЛНОЦЕННО[/glow]!Както казах по-рано,много лесно се подвеждате и не знаете кой какви финансови възможности има в действителност  B) Подкрепям хората,които са против всички мошеници,но съм ПРОТИВ такова негативно отношение към хората,които питат откъде да си вземат кученце на по-нормална цена!А повтарям че много лесно се подвеждате по думите на непознат човек!Подадох ви пръст вие ми отхапахте ръката!За съжаление това е възпитанието на повечето българи в тази държава!  :huh:

Не Ви прави чест написаното по-горе!!! Май излиза, че след всичко, което се изписа, Вие сте грубиянката- съжалявам  :-! Колкото до това дали KOKO_ko е знаещ и можещ, оставете на нас, които го познаваме да прецениме :OK: Според мен, е най-малкото невъзпитано, да се дават определения за някого, когото не познаваш  :huh: Поне да си бяхте направили труда, да влезете в сайта му и да погледнете какво е създал и каква е неговата работа, пък тогава да вземете отношение, дали е можещ или не можещ, дали е компетентен и откъде идва самочуствието му  :OK: 100 х Ви повторихме, че негативно отношение към който и да е в този форум нямаме, винаги сме били толерантни и готови да помогнем със съвети, независимо какво куче притежава! Ако към Вас е подходено по друг начин, то по-добре се замислете -Защо!?! Не разбирам и желанието Ви да ни подвеждате и предизвиквате, защото се получава: "каквото повикало, такова се обадило!" Още веднъж ще Ви посъветвам, върнете се назад и прочетете поста на Pomeran за кученце на нормална цена- какъв негативизъм или заяждащо отношение видяхте в него!?! После, когато питате нещо, уточнявайте, какво за Вас е нормална цена, за да можем кратко и ясно да Ви отговорим! Финансовите Ви възможности не знаеме, но не ни и  интересуват, защото когато ние развъдчиците тръгнеме да си купуваме кученце от някъде, никой не се интересува от нашите финансови възможности!!! Всеки развъдчик си съобщава цената, която всеки от нас уважава    /а защо, съм обяснила в по предните постове / и ако не можем да си я позволиме, а много искаме да притежаваме кученце от този развъдчик, или вземаме на заем и след това връщаме, или събираме необходимата сума и купуваме в по-късен етап! Това е, време е да разберете, че ние много влагаме и както казва KOKO_ko -ЦЕНИМЕ ТРУДА СИ!!!
Моля Ви, не ни говорете повече за възпитание, защото чрез последният Ви пост, ВИДЯХМЕ какво е Вашето!!!

И на края, хайде стига, наистина темата се изчерпа, ние отдавна млъкнахме, Вие отново се опитвате да ни предизвиквате! Не сме Ви искали пръста, нито пък сме Ви отхапали ръката!!!
Според Вас, с това Ви изказване- не се ли заяждате и как искате да Ви отговорим!!!
Пък и като НЕ Ви харесва и НЕ сме Ви симпатични, и Ви дразним, просто не влизайте -ТУК!!!

#1656 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 09:42 PM

Ще кажа само едно,когато човек желае нещо много силно цената е последното, за което би се замислил :blink:!Ако оцениш труда на един развъдчик,няма да се пазариш за 600 лева примерно :huh:,понеже ще бъде повече от грозно!Човек има ли 1200 лева,то още 600 лева не биха били проблем,уточнявам АКО НАИСТИНА ИСКАШ ЕДИН ТАКЪВ СЛАДУР!Всякаква пазарене от рода:"Ма може ли да нямалите малко,че ми идва малко скъпо?"...
ми идва,като едно циганене на бит-пазара за чифт дънки.Е разберете хора никой не ви кара на сила да си взимате "скъпо" куче,но не и укорявайте,тези развъдчици за самата цена!Решаваш,че нямаш възможност за куче от развъдник и не си взимаш!В Европа има развъдници с цени пъти по-високи от нашите...2500-3000 евро...в някои страни стигат до 5000-6000 паунда :o.Има ценители на породата,за тях няма граници,които да ги спират от закупуването на представител на определена порода,е може би са луди,а може би не!Да не кажа,че има хора дали над 50 000 евро за един булдог :o :o :o!
  На лудите,като мен пожелавам много успехи в развъждането на качествени кучета  :->) :->) :->)! :drugarche:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1657 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 11:05 PM

Цитат

Да не кажа,че има хора дали над 50 000 евро за един булдог :o :o :o!
  На лудите,като мен пожелавам много успехи в развъждането на качествени кучета  :->) :->) :->)! :drugarche:

Съвършенно вярно е това, което казва bulldogmen, на такива цени се продават кучетата от елитните английски развъдници, като: Ocobo/MyStyle;  Britishpraid и т.н., след като вземат шампионска титла в Англия!!! Купуват ги наистина богати хора, ценитили на породата  :palec: Според мен, не са луди, просто са богати и могат да си го позволят   ;)  :OK: ! Колкото до нас, ние купуваме на европейски цени, за нас вече мога да кажа,... че сме си доста луди  ;D  :P, защото както се казва: " на гол г-з, чифте пищови"  ;D, ама какво пък и ние сме ценители на породата- нъл така  :P  :P!..., е вярно,... действаме според възможностите си, но най-важното не се оплакваме, а даже се гордеем с лудостта си  :Танц:   ;D  ;D  ;D   
[/b] Иначе и аз, от сърце пожелавам, на всички луди по породата, много успехи в развъждането на качествени и здрави кучета    :palec:  :->)  :drugarche:

#1658 Потребителят е офлайн   martinelli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 02:10 AM

здравейте на всички  ;)
сладурчетата, които имате са невероятни. мн искам и аз да си гледам едничко, но исках да ви попитам дали е проблем че вече имам една луда главичка в къщи -  хъски на 1 гдодинка. дали е проблем на кученцето да расте покрай друга порода  :sos:

#1659 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 03:29 AM

martinelli,комбинацията между хъски и булдог е опасна :angry:...в нашето семейство имаме ,тази комбинация и изпитваме трудности :rolleyes:!Често имаме ранички...
User's Signature

Качена снимка

#1660 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 17 January 2009 - 10:18 AM

Цитат

мн искам и аз да си гледам едничко, но исках да ви попитам дали е проблем че вече имам една луда главичка в къщи -  хъски на 1 гдодинка. дали е проблем на кученцето да расте покрай друга порода  :sos:

Качена снимка
Не е съвсем желателно! В къщи всички живяха съвсем щастливо година и половина- но напоследък започнаха люти битки м/у мъжкия булдог и хъскито! За да продължават да живеят заедно, на единия му е необходима каска, а на другия ботуши Качена снимка - Мартина дупчи на Барко главата, а той нейните крака Качена снимка! Сега булдоците са отделно, а хъскито спи при нас и къщата е мирна Качена снимка ! За в бъдеще сме предвидили отделни помещения, където да живеят и отделни заграждения в двора, където да тичат Качена снимка!

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни