Vesela_5, в 16 November 2011 - 12:22 PM, написа:

Сега ме разбери така...
Тази година аз реших в България да внесем нова кръвна линия, която за мен е от определена важност в развъдния ни план! От няколко месеца гледам куче, което е с 1 тестис! Той вече е на 6 месеца иии...вие знаете какво следва!
Разбира се, за някои хора е много удобно да пишат всеки ден жалби и да ме разкарват напред-назад, за което им благодаря, но фактите са факти и те са неоспорими!
За мен и моя развъдник работят хора, които обичат кучетата и благодаря за това, че ми помагат за всичко! За да не цитирам имена сега, ще кажа само, че това са ветеринарни лекари, които наблюдават, чипират, ваксинират, снимат а даже и обичат кучетата МИ! За мен това е достатъчно признание за труда ми през тези години!
Продавам кучетата си, за да ги спася от олигофрените, които ни заобикалят навсякъде... това разбира се не са ЕДНА БОНКА, ЕДНА АНТОАНЕТА, ЕДИН КАМЕН ЛИТОВ или... да не изброявам, че ме е страм!
Та Весела, преди няколко години говорих с вас по повод на една храна...тогава ми направихте добро впечатление, но сега...по-добре да замълча!