Dog.bg Форуми : Търсят се 3 Нюфаундленда

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търсят се 3 Нюфаундленда развъдник The Pooh Bear's Flower Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 November 2011 - 06:26 PM

Аз пък, доколкото съм попадала на изявите на фиори по форуми, тя просто си пуска фишеци драма да става.
Защо храните нечии мании, хора? Напоследък имам чувството, че сме нападнати от непознат вирус на деменция. Съвсем не само в една тема.

#42 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 November 2011 - 07:26 PM

Показване на мнениетоЦвети Милева, в 16 November 2011 - 03:50 PM, написа:

Фиори, имах предвид за другите две кучета от първия ви пост.Те са с имената на вашия развдъник.Как са изчезнали те?
Кучето с единия тестис предполагам се продава като пет клас.
Дог.бг- Може би жената не може да гледа 10 кучета за развъждане и още 5 с "дефект".Знам ли.....а и всеки решава, кое е най-добро за кучето му.Нов собственик се приема като "на боклука" в случая ли?

Цвети, все още не искам да поставям информация за другите две кучета!
Покрай Бонка Георгиева видях и преживях доста неща...позволих й да ми продаде кучетата, защото трябваше да освободя място за нейните!
Амарето бе откраднат от Слънчев бряг! Момичето, което го купи бе пратено от Бонка, която знае какво прави, но го прави само за себе си! Имам документи и за този случай!
Рано е да публикувам документи и т.н, защото се притеснявам от това, че може да се ползват от Бонка за други неща!
Случаят с АнаБел (кучето на моят племенник) е продадено, но на хора, които до ден днешен не ми отговарят на обажданията и имейлите, и аз нямам никаква информация за него!
Проблема е следния...моята Емина ражда женски кучета, а Елеганца(единственото куче на Бонка, което върна в развъдника) - не ражда!
Не, няма да се съглася с това, че Бонка ще вземе моите кучета! МОИТЕ КУЧЕТА, защото аз и моето семейство гледахме с любов до 6-тия им месец!
Има проблем...проблема е в ЕДНА БОНКА и не само, но това съвсем не мисля, че касае моите кучета!

#43 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 07:34 PM

[quote name='dog.bg' date='16 November 2011 - 03:41 PM' timestamp='1321450919'

Така са "кинолозите" ... нова кръв и старите кучета на боклука, ако някой даде някакви пари за тях - добре дошли !

Че като е с един тестис, да не би да не е куче и да не може да обича или да не може да бъде обичано ?

Наиграхте се, сега поредните в "развъдника" ... и те няма да изкарат дълго.

Кинология !!!

Откъде се пръкнахте да обеснявате как си сменяте старите кучета с нови, защото старите ви не стават за изложби и не стига че сте ги плодили както ви падне на 6 месеца, ами сега и отказвате да ги гледате, заради НОВА КРЪВ И НЯКОЛКО КУПИ НА ИЗЛОЖБА !

Каква кинология, какъв развъден план, какви 5 лева ...

Старите кучета на боклука СРЕЩУ ПАРИ, естествено, да не мислите че са без пари, нищо че не стават за развъждане, да идват поредните ..

УЖАС ! КИНОЛОГИЯ !

Качена снимка Качена снимка Качена снимка
[/quote]

dog.bg, ще ви помоля, когато става въпрос за теми, които аз съм публикувала, да четете добре и всичко! Извинете ме, във вас са козовете, но така или иначе не ги виждаме!
Казвам го отново! Опитвам се да продам кучетата си, за да ги предпазя от ОЛИГОФРЕНИ като БОНКА!
Кинологията не е за всеки, но съвсем НЕ Е за БОНКА!
Публикувахме документи, в които ясно се вижда, че НБНК не съществува! Съществува ЕДНА БОНКА!
Д-р Йорданова, има ЕДНА БОНКА, която направи такива мазила, че дори и аз,която бях толкова близо до цялото й семейство, не успявам и до ден днешен да си обясня!
Какво според вас означава това?
Само аз ли трябва да отговарям?
НЕ, има ЕДНА БОНКА и когато тя излезе от ДУПКАТА си... АЗ ще говоря!

#44 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 07:39 PM

Показване на мнениетоЦвети Милева, в 16 November 2011 - 04:03 PM, написа:

Малко са ЧОВЕЦИТЕ като цяло.Влязох в сайта на Фиори и не забелязах заплождания през 6 месеца.Може там да не достоверна информацията, знам ли.Мъжкият, който е обявила за продажба е на 6 месеца, едва ли го е "използвала" вече.Явно е искала да вкара нова кръв чрез него, но към момента кучето е с един тестис.Това разбрах за сега.
Първо кучило родено на : 09.12.2009
Второ кучило родено на : 17.08.2010
...поне се пада едно раждане в календарна година

Ако това, което вие Дог описвате е така, аз бих го нарекла сергия на пазара, но дали е.... За сега не знам със сигурност :(

Цвети, така стана и не ме е срам да си го призная, защото:
1. Бях с Бонка, за да заплождам нейни кучета, защото само на мен ми имаше доверие, и не само тя!
2. Защото по същото време почти подарих мое куче, което вече не е сред живите ( по-добре да не разказвам случая..отново е замесена Бонка ), а и трябваше да продам АнаБел за да имам някой леФ да отгледам Елеганца, Хайм, Шанел (която почина...не питайте защо...отново е БОНКА) и Койл, който до ден днешен аз се грижа за него с каквото мога!

#45 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 07:51 PM

Показване на мнениетоNorth face, в 16 November 2011 - 04:09 PM, написа:

Фиори, не ви познавам но размислете струва ли си вашите любими кучета мечета да ги продадете. Аз моите старчета и другите,които са у нас никога на никаква цена не бих ги дала,обичам ги като деца имам 9 кучета на възраст 8 - 12г. ,които не са в развъдна дейност, не ходят по изложби и не тренирам с тях но те ми дават толкова любов през годините,че немога да си помисля и миг без тях. Никое дело,никоя кауза не си струва продажбата на моите другари!
Размисли и тегли една майна на всички и всичко,гледай си кучетата и ги обичай както те те обичат.
п.с. Разбира се ако причината за продажбата е финансова невъзможност за ежедневната им грижа ОК но да ги продадете за да продължите да спорите и да се съдите заради проблеми относно киноложки клубове не одобрявам.

Не само че се познаваме, а даже сме и съседи, ама...има ли смисъл да се обясняваме! Обясних, че търся любящи стопани на кучетата си НЮФАУНДЛЕНДИ защото:
1. Ги обичам
2. Имам основателна причина да се притеснявам за тях
3. След като вече един път ме атакуваха, не желая да ме атакуват и втори път
4. Не искам да вися по районните заради ЕДНА БОНКА всеки ден
иииииииииииииииииии
5. Не мога да приема, че от БОНА, КУМА ЛИСА, БОНИСЛАВА, БОНКА ГЕОРГИЕВА и т.н, ще зависи съдбата на "ТОП НЮФ" и The Pooh Bear's Flower!

Няма да го позволя, както и досега не го позволих! Обърнете се към Камен Литов и попитайте дали поне едно от нещата, за които сме говорили е направено???
Не е направено заради "ЛУДАТА" Цвета Иванова - АЗ, а аз го правя, за да не направим 1000 човека нещастни! За сега са нещастни доста по-малко...

П.С Прочетох някъде нещо, което бе написал kaloqn, или нещо такова! Адмирации!
Да, няма да кажа всичко, което знам...защото никой не е виновен за това, което се случва с мен или с БОНКА, НО... знам какво говоря и първият който ще го види е... човекът, който в БРФК ще ми обърне внимание!

#46 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 07:54 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 04:16 PM, написа:

Малко са ЧОВЕЦИТЕ като цяло.Влязох в сайта на Фиори и не забелязах заплождания през 6 месеца.Може там да не достоверна информацията, знам ли.Мъжкият, който е обявила за продажба е на 6 месеца, едва ли го е "използвала" вече.Явно е искала да вкара нова кръв чрез него, но към момента кучето е с един тестис.Това разбрах за сега.

Ако това, което вие Дог описват е така, а бих го нарекла сергия на пазара, но дали е.... За сега не знам със сигурност :(

А ?

Че от декември до авгус колко време е ? Кога е заплодена тази кучка ?

Веднага след раждане, на последващо разгонване !

И това се толерира в "киноложки" клуб ?

И вие го наричате това - кинология ? !

Качена снимка

Не, не са последователни разгонвания!!!
Емина не се разгонва на 6 месеца, но това не я прави саката!
Ако обичате...недейте да споменавате кучетата ми, защото проблема не е там, а в ЕДНА БОНКА!!!
dog.bg, има ли клуб НБНК, или няма???

#47 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 07:58 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 16 November 2011 - 04:33 PM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 03:16 PM, написа:

Ако това, което вие Дог описват е така, а бих го нарекла сергия на пазара, но дали е.... За сега не знам със сигурност :(

А ?

Качена снимка

Явно не става въпрос за толериране,взе да ми прилича на практика в родните среди.Съжалявам само за тези които наистина смятат Кинологията за хоби,а не като средство за препитание.Сега ако се скарат двама човека от друг клуб и там не се знае какво ще изскочи.
Попитах в друга тема да попитам и тук-има ли до сега в историята на Българската кинология наказан клуб или развъдчик за неспазване на правила?

Ако някой е прочел добре Цвета Иванова-АЗ, никога не съм била член на НБНК, но пък за това съм си плащала като всички останали!!!
Кои правила трябва да спазвам на НБНК (на които плащам, като всички останали), на ТОП НЮФ, за който се боря 3 години, на КД (в които членувам), своите, или на тези, които развъждат от 30 години???
Айде стига!!!

#48 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:02 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 04:40 PM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в 16 November 2011 - 04:35 PM, написа:

Не знам какво гледате, но там пише:B/ Emina Faundland x Hulc Faundland - 17.08.2011?

Лъжа е това 2011, лъжа ... сто пъти го разглеждах, отзад са истинските дати.

Сменени са отпред, за да не си личи ... Качена снимка

Истинската дата е 17.08.2010 година, има я навътре в сайта при описанието на кученцата.

dog.bg, вие можете ли да четете???
Емина ФАУНДЛАНД, собственост на ЦВЕТА ИВАНОВА-АЗ има 2 кучила!
1. 12,2010
2. 08,2011
Простете ми, но ще ви помоля да видите и сайта на БОНКА ГЕОРГИЕВА и разни други теми, които тук се трият, за да намерите КОЙ и КОГА лъже!!!

#49 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:11 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 04:54 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 16 November 2011 - 04:33 PM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 03:16 PM, написа:

А ?

Качена снимка

Явно не става въпрос за толериране,взе да ми прилича на практика в родните среди.Съжалявам само за тези които наистина смятат Кинологията за хоби,а не като средство за препитание.Сега ако се скарат двама човека от друг клуб и там не се знае какво ще изскочи.
Попитах в друга тема да попитам и тук-има ли до сега в историята на Българската кинология наказан клуб или развъдчик за неспазване на правила?

Ама какво говорите вие ? Как така ще я накажат ? Че това е ГЛАВЕН ОТГОВОРНИК РАЗВЪДНА ДЕЙНОСТ НА КИНОЛОЖКИ КЛУБ, както разбрах преди малко ... ГОРД, ехе ... не е шега работа това !

Кой да го накаже ? Кой ?

Няма кой.

dog.bg, виждам че, много мислите и нищо не можете да измислите! ТУК в този форум, хора СЛАБИ - като вас (слагам тире, защото не искам да слагам друго...пък и няма смисъл да учим БОНКА да пише!), оставиха в ръцете на МАЛОУМНИЦИ, своите кучета с една цел............. ДА СЕ ПРОДАВАТ!!!
Моля Ви, най-учтиво, ако Ви дразним...просто кажете и ще останете тук да пишете сам...за вашите проблеми, които едва ли са малко!

#50 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:15 PM

fiori, не те познавам, но ще ти кажа нещо искрено: явно не си в добър момент. Неуравновесена си - сигурно имаш лични проблеми. Не те разбирам, няма и как да те разбера. Мани тия работи с продаването на кучетата - продай най-младото, големите ще измислиш как да ги храниш. От написаното ми се струва, че правиш грешка след грешка, но поне от писанията ти заключвам, че тия кучета ги обичаш повече от себе си. Вземи се в ръце, не се отчавай, потърси помощ, не прави резки движения. Всеки е минавал през подобни състояния, стискай зъби, разчитай на приятели и веднага напусни този форум, всякакви тъпи кучешки клубове и реши належащите си лични въпроси.

Не, отново има грешка! Имам как да храня кучетата си, но няма как да ги спася от олигофрени като Бонка!
Съжалявам, моите ги търсят, но не знам дали са пратеници на БОНА или хора, които наистина ги оценяват! Нищо сложно...просто България...толкова!

#51 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:21 PM

Показване на мнениетоmil_, в 16 November 2011 - 06:26 PM, написа:

Аз пък, доколкото съм попадала на изявите на фиори по форуми, тя просто си пуска фишеци драма да става.
Защо храните нечии мании, хора? Напоследък имам чувството, че сме нападнати от непознат вирус на деменция. Съвсем не само в една тема.

Деменции другаде, тук при мен нещата се касаят до моите кучета! mil_, нападате ме за втори път... мисля, че е по-добре първо да се запознаете с проблемите на "нашия" клуб и нашата порода (ако Ви касаят) и след това да нападате някой, който не познавате!

Лека вечер и от мен!
Документацията за моя развъдник е при ветеринарни лекари (не само в БГ), във федерацията и при хора, които просто ОБИЧАТ КУЧЕТАТА...
ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО

#52 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:49 PM

Много трудно следя тази тема, извинявай Fiori, но мисълта ти просто препуска! Харесвам нюфите и от всичко,което чета разбрах,че породата е трудна за развъждане и има мнооого проблеми, които трябва да се следят много стриктно(нямам друго обяснение, за всички болни кучета, за които говориш). Не съм запозната с личните ви проблеми, но имам спомен от ОС на БРФК - 2009г., че на БНКН беше даден шанс за работа до следващо събрание(това,което ще бъде през декември, тази година),когато да се реши кой от двата клуба да остане. Каквато и да е истината,аз мисля,че "Търсят се 3 Нюфаундленда" и "продават се 3 нюфа", не е начина да постигнете нещо градивно( въпреки,че събранието наближава).Всички тези проблеми са за Комисиите към БРФК, според мен поне,ако те функционират :-)

#53 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:49 PM

Дублира ми се поста - извинете!

#54 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2011 - 08:52 PM

Няма начин да се разбере нещо от Вашите постове.Казвам го най-откровенно.Или пишете,че да Ви разберем всички или се разберете някъде другаде и след това четливо поместете тук как са се развили нещата ако държите да се знае.Започвам вече да си мисля,че някой заплашва животът на кучетата Ви.Аз не съм запозната нито с Клубът ви,нито с развъдникът Ви ,но като потребител и интересуващ се от Кинология си задавам елементарни въпроси.Като не сте била член,кой Ви е карал да плащате?И защо Вие сте се съгласявала?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#55 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 November 2011 - 09:29 PM

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 08:21 PM, написа:

деменция.

Не ви нападам, опитвам се да помогна на вас и на нас. Не аз сложих тези огромни букви на диагнозата.

#56 Потребителят е офлайн   Winnie the Pooh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 10:09 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 16 November 2011 - 08:52 PM, написа:

Няма начин да се разбере нещо от Вашите постове.Казвам го най-откровенно.Или пишете,че да Ви разберем всички или се разберете някъде другаде и след това четливо поместете тук как са се развили нещата ако държите да се знае.Започвам вече да си мисля,че някой заплашва животът на кучетата Ви.Аз не съм запозната нито с Клубът ви,нито с развъдникът Ви ,но като потребител и интересуващ се от Кинология си задавам елементарни въпроси.Като не сте била член,кой Ви е карал да плащате?И защо Вие сте се съгласявала?

+1 :ba_025: Наистина нищо не се разбира.. Има ли опасност за животинките , ако останат при вас ..та затова им търсите стопани. Ако е така е ужасно притеснително , просто нямам думи ...
User's Signature

С каквито се събереш - с такива се събираш. Мечо Пух
Качена снимка

#57 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 16 November 2011 - 10:38 PM

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 08:02 PM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 04:40 PM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в 16 November 2011 - 04:35 PM, написа:

Не знам какво гледате, но там пише:B/ Emina Faundland x Hulc Faundland - 17.08.2011?

Лъжа е това 2011, лъжа ... сто пъти го разглеждах, отзад са истинските дати.

Сменени са отпред, за да не си личи ... Качена снимка

Истинската дата е 17.08.2010 година, има я навътре в сайта при описанието на кученцата.

dog.bg, вие можете ли да четете???
Емина ФАУНДЛАНД, собственост на ЦВЕТА ИВАНОВА-АЗ има 2 кучила!
1. 12,2010
2. 08,2011
Простете ми, но ще ви помоля да видите и сайта на БОНКА ГЕОРГИЕВА и разни други теми, които тук се трият, за да намерите КОЙ и КОГА лъже!!!

Извинявайте, наистина мисля като останалите - явно сте претоварена и не можете да мислите.

Ако сте имали кученца на 17.08.2011 година, то днес - 16.11.2011 година тези кученца трябва да са на 91 дни !!!

Има ли такива кученца ? Всеки може да си отговори.

Това е положението.

#58 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 11:37 PM

Ами драги колеги и приятели независимо от желанието да разберете тази жена тя самата не се разбира .... само един пример наскоро влезнах във клубният им форум с най топли чувства моя приятелка е горд собственик на бебе мече.... и накратко бях шокирана от г-цата която няма спирка то не бяха кражби, изнудване, опорочаване на личен живот на хората СТРАШНООООО !
А УЖ влизаш в породен форум!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извода за мен е ясен жената има личен проблем с Бонка но се опитва по всички начини да привлече внимание !
И понеже там интереса спадна ... се преселихме тук !
Да супер любов към породата но 5 лв са си 5 лв :md_064:

АЙДЕ СТИГА АМАН ОТ ИМИТАТОРИ САСИПАХТЕ ЕДИН ОТ НАЙ ХУБАВИТЕ ФОРУМИ В БГ С ЛИЧНИ ДРАМИ .... Е КАК НЕ МИРЯСАХТЕ ТОВА Е ФОРУМ НАПРАВЕН С ТОЛКОВА ЛЮБОВ ЗА КУЧЕТООООООООООООООООО НЕ ЗА ЛИЧНИ ДРАМИ И ПРОЧИЕ ЧОВЕШКА ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!! :zz_020: :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#59 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 12:15 AM

А понеже темата е за кражба на три мечета какво ще кажете за това кученце Флори ?
Ще Ви помогна с коз .. запалвайки се по мечетата (добре знаете моя приятелка която успешно гледа нюфче с йоркита ) започнах допитване за бебе ?
Един от най интересните отговори беше от Чехия .... накратко никога повече куче на БЪЛГАРКА !!!!!
... ЦИТАТИ ОТ ПИСМОТО НА ХОРАТА СЛЕД КАТО ВИЕ ПОЯСНИТЕ НА АУДИТОРИЯТА ЗАЩО !!! :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#60 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 12:44 PM

Здравейте!
Радвам се, че някои от Вас мислят, че мисълта ми "препуска", само че...не разбрах смисъла. Има много неща, които трябва да се кажат. Задавах простички въпроси много пъти. dog.bg, проверете Клубния Форум на НБНК! Според вас нормално ли е да се трие всяка тема, която за Бонка Георгиева е неудобна?
Не ми става ясно какво ме питате? Ако ме питате дали има лични проблеми - има, но съвсем не искам да се пише за тях, защото тях ги решаваме по районните и в Жълтите вестници (нали трябва някои да ги поддържаме известни) ! Тук се опитвам да провокирам да пропише един човек, който се опитва да прехвърли цялата вина от грешките си върху хора, които му бяха близки и са го подкрепяли мнооого време...в това число не само аз!

• (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни