Dog.bg Форуми : Търсят се 3 Нюфаундленда

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търсят се 3 Нюфаундленда развъдник The Pooh Bear's Flower Оцени темата: -----

#101 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 November 2011 - 03:19 PM

Ето и как се връща капаро, защото обещаното от Бонка и Таня куче почина! Какво ли са щели да правят с Булгари?

http://newf-bg.com/p...show/dog_id/102

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#102 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 03:23 PM

А ето и нещичко, което плащат не членовете на НБНК!
Толкова с лудите и ненормалните и балъците! Те не са балъци, а и няма заради една Бонка да плюят на труда си!

Прикачена снимка

#103 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 05:08 PM

Цитат

fiori

Ако се върнем назад във времето и погледнем темите, които Бонка изтри от Клубния си форум, ще видим ясно, че доста от агитката на ОРД-то на НБНК написаха, че съм луда, а това също е някакъв здравословен проблем, нали?
......Цвета, ще ми посочиш ли, къде точно, лично аз съм написала, за тебе, че си луда или каквото и да било, за твоето здравословно състояние!?! Казах ти, че никога не бих си позволила да говоря за здравето на който и да било и то тук във форума!!! Затова, ще те помоля, да се въздържаш и ти от такива коментари...нищо, че сме в България!!!
А сега по същество, много ми е трудно да те разбера, честно!
На няколко места пишеш, че никога не си била член на НБНК, а ни представяш квитанции за плащане на чл. Внос, за вписване на РК номера, регистрация на развъдник, знам че и на ОС на НБНК си участвала...., би ли ми обяснила, как така, хем НИКОГА не си била член на този клуб, хем активно си вземала участие в ОС и си правила плащания .....нееееееееееееее, това са просто АБСУРДИ!!!
Продължаваш да пишеш и за тези твои кучета.
Цвета, ти ли си продаде кучетата, ти ли си прави уговорките,ти ли вземаше парите, ти ли вземаше адресите и координатите на хората, при които са сега тези твои кучета или Бонка!?!
Относно кученцето с единият тестис.. купено е на 3 месечна възраст, да предположим, че тогава, никой от присъстващите не е пипнал тестисите.....ама когато се прибра, пак ли не провери, има или няма тестиси? На каква възраст установи, че единият тестис го няма и на каква възраст беше кученцето, когато уведоми развъдчика? Поиска ли му замяна, или само го уведоми за проблема и искаше родословието, на неплатеното напълно кученце ? Та кученцето е на 6 мес. вече!!!
.... Не мога да си представя, че развъдчик, особено с опит / в случая визирам Андраш/ , ще купи куче, без да пипне тестиси и да види захапка. Не мога да си представя и, че самият производител на тези бебета няма да провери тестисите на 3 месечното си бебе. Със сигурност и двата тестиса са се палпирали и затова, кученцето е продадено като много перспективно, за шоу и развъждане.
Не ми стана ясно..., макар че се пробвах да изчета всичко внимателно, развъдчикът в крайна сметка, отказал ли ти е окончателно, да ти замени кученцето с друго или не?
Ако не ти е отказал, не разбирам, защо е цялата тази драма, която се разиграва тука!

#104 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 18 November 2011 - 05:08 PM

Бих искала само да потвърдя, че нито аз, нито някой от колегите ми е поставял тези "диагнози" на Амарето.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#105 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 November 2011 - 05:57 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 18 November 2011 - 05:08 PM, написа:

.... Не мога да си представя, че развъдчик, особено с опит / в случая визирам Андраш/ , ще купи куче, без да пипне тестиси и да види захапка. Не мога да си представя и, че самият производител на тези бебета няма да провери тестисите на 3 месечното си бебе. Със сигурност и двата тестиса са се палпирали и затова, кученцето е продадено като много перспективно, за шоу и развъждане.

Да, на всички нас ни е безкрайно чудно как той провери бебето и нямаше проблем. :tb_195:
Да, г-жо Йорданова, палпират се тестисите, но когато единият е в коремната кухина се палпира в коремната област. Има мъъъничка разлика между това да чакаш да паднат от коремната кухина и да чакаш да слезнат от кордона в торбичката. Предполагам, че точно на Вас няма нужда да се обяснява. Факт е, че дори "известни" развъдчици не могат да броят и още по-лошото е, че си позволяват да интригантстват.

п.п. - и няма драми! Хората живеят от хляб и зрелища. Това е!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#106 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2011 - 06:23 PM

На няколко места пишеш, че никога не си била член на НБНК, а ни представяш квитанции за плащане на чл. Внос, за вписване на РК номера, регистрация на развъдник, знам че и на ОС на НБНК си участвала...., би ли ми обяснила, как така, хем НИКОГА не си била член на този клуб, хем активно си вземала участие в ОС и си правила плащания .....нееееееееееееее, това са просто АБСУРДИ!!!

Ето за този "АБСУРД" можете да попитате на ОС на БРФК. Продължавате да се държите като паднала от Марс. Преди време се опитвахте да обяснявате, че не сте знаели за проблемите в АСТ-клуба, при положение, че нон-стоп се коментираха тук, а сега се опитвате пак да кажете, че не съществуват абсурди в нашата федерация. Тогава ми пишехте, че не сте питали нищо, защото не сте знаели. Е, сега вече има за какво да се информирате, питате и да не се извинявате, че не знете нещо или не сте чули, защото всички тези "абсурди" стават с разрешението и съветите на отговорни фактори в тази федерация. И да, г-жо Йорданова, абсурдите са много и това не ги прави несъществуващи.

п.п. - и поне погледнете бележки с какви дати са и тогава питайте за абсурдите. Тези абсурди са се случили не само с Цвета.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#107 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 07:05 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 03:57 PM, написа:

Да, на всички нас ни е безкрайно чудно как той провери бебето и нямаше проблем. :tb_195:
Да, г-жо Йорданова, палпират се тестисите, но когато единият е в коремната кухина се палпира в коремната област. Има мъъъничка разлика между това да чакаш да паднат от коремната кухина и да чакаш да слезнат от кордона в торбичката. Предполагам, че точно на Вас няма нужда да се обяснява. Факт е, че дори "известни" развъдчици не могат да броят и още по-лошото е, че си позволяват да интригантстват.

Деси, да, права си, на мен няма нужда да ми се обеснява!
Прикачена снимка
ехографската снимка на въпросният тестис:
от тази снимка се вижда, един нормален, както като структура на паренхима, така и като размери тестис, за кученце на тази възраст. Това означава, че тестисът не се намира в коремната кухина. Когато тестисът е в коремната кухина, поради високата температура, на която е подложен при развитието си, той напълно атрофира, т.е. тестисът е със силно намалени р-ри и липсва нормален паренхим, докато тук, такова нещо няма. Затова смятам, че тестисът се намира в ингвиналният канал и в зависимост от местоположението му, може да бъде напипан, стига кучето да бъде добре отпуснато и да не стяга мускулатурата си.
Затова искам да попитам Цвета, някой опипал ли е този тестис до сега, независимо на кое място, от скроталната торбичка нагоре?
При хората, задръжката на тестиса в ингвиналния канал се води като - ретенция на тестиса / не крипторхизъм/ и лечението е оперативно – отваря се външният отвор на ингв. канал и тестиса се поставя и фиксира в скроталната торбичка, където продължава нормалното си развитие. За крипторхизъм , едностранен или двустранен говорим, само когато тестисът се намира в коремната кухина. При крипторхизмът, причините са най-често хормонални. Докато причините за ретенцията на тестиса, са най-често от механичен характер: по-къс кордон; някаква лека травма в ранна възраст, с последващо възникване на асептично възпаление, при което се получава срастване на кордона към стената на ингв. канал и задържането на тестиса и т.н. В бебешка възраст отворите на ингв. канал са широки и тестисите от коремната кухина свободно слизат в скроталната торбичка. При всички бебета, в самото начало, когато тестисите излязат от коремната кухина , те могат свободно да слизат и да се връщат в този канал, заради все още незатвореният му външен отвор . По -късно, със затварянета на външният отвор на канала, те остават в скротума. В единични случаи, външният отвор на инг. канал остава отворен и тогава говорим за т.н. "асансьорни тестиси", те слизат и се качват свободно по хода на канала и в зряла възраст, но тестисите са си нормално развити и както хормоналната им функция, така и сперматогенезата при тях е запазена.
При тестиса, задържан в коремната кухина, поради атрофията му,може да има някаква хормонална функция, но сперматогенезата е напълно увредена.
Не мисля, че при всички останали бозайниците, нещата стоят по по-различен начин.
В случая, както обеснява Нанко, когато кученцето е взето от развъдникът на 3 мес., все още външният отвор на ингв. канал не е бил затворен и тестисите свободно са слизали и връщали обратно. Точно тогава, със сигурност Андраш и самият развъдчик са опипали тестисите в скротума.По- късно, не зная поради какви причини, тук може само да гадаем...може да е така както го обеснява Нанко, може да е лека травма или друго, но тестисът се е задържал за по-дълго в ингв. канал, външният отвор е започнал да се затваря и тестисът не е могъл да се върне обратно в скроталната торбичка. Той обаче се е развил нормално и на този етап, за тази възраст на кученцето, е абсолютно нормален и като структура и като размери, както се вижда на снимката.
Това е моето обяснение, за продажбата на това кученце, като много обещаващо за изложби и развъждане.

#108 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2011 - 07:13 PM

Понеже не съм лекар, разчитам на становищата на двамата ветеринарни доктори и друг, който направи първата ехография. Те потвърдиха, че тестиса Е в коремната кухина, а не в ингвиналния канал. Избягвам да намирам обяснения за чужди грешки. Моята е, че аз се доверих и не проверих. Реших, че това "дело" засяга двамата развъдчици, които имат полза от покупката на такова куче, при това единият е "световно известен" съдия и развъдчик и се предполага, че пипа повече тестиси от мен, най-малкото по изложбите. :md_064:
Оттук насетне проблемът ще се реши както би трябвало да се реши. Това куче става само за домашен любимец и НЕ може да се ползва за развъждане. Как ще се стигне до кастрацията и кой ще я направи е въпрос на преговори между страните.

п.п. - Не е задължително тестиса да атрофира толкова бързо в коремната кухина.
User's Signature

#109 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 07:18 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 04:23 PM, написа:

Ето за този "АБСУРД" можете да попитате на ОС на БРФК. Продължавате да се държите като паднала от Марс. Преди време се опитвахте да обяснявате, че не сте знаели за проблемите в АСТ-клуба, при положение, че нон-стоп се коментираха тук, а сега се опитвате пак да кажете, че не съществуват абсурди в нашата федерация. Тогава ми пишехте, че не сте питали нищо, защото не сте знаели. Е, сега вече има за какво да се информирате, питате и да не се извинявате, че не знете нещо или не сте чули, защото всички тези "абсурди" стават с разрешението и съветите на отговорни фактори в тази федерация. И да, г-жо Йорданова, абсурдите са много и това не ги прави несъществуващи.

п.п. - и поне погледнете бележки с какви дати са и тогава питайте за абсурдите. Тези абсурди са се случили не само с Цвета.

Защо трябва да питам ОС на БРФК!?! Какво общо има в случая БРФК? Питам този, който пише, че не е член на даден клуб, а реално е подавал молба за членство в този клуб, плащал си е членски внос и всичко останало си е плащал, което е трябвало да си плаща, всеки член на клуб.
....и какво като видя датите?...видях ги и какво?

Къде Деси видя, да се опитвам да казвам това? :

Цитат

... а сега се опитвате пак да кажете, че не съществуват абсурди в нашата федерация.

...ако има за нещо да се извинявам, не се срамувам, винаги мога да го направя, стига да съм убедена, че не съм права :ae_085:
...но до този момент, все още не сте ме убедили в обратното!

Цитат

И да, г-жо Йорданова, абсурдите са много и това не ги прави несъществуващи.
...да съм казала обратното!?!

Цитат

Преди време се опитвахте да обяснявате, че не сте знаели за проблемите в АСТ-клуба, при положение, че нон-стоп се коментираха тук

колко преди време Деси? Със сигурност не е било в близките 10 години!...еле пък за проблемите в АСТ - клуба! :mg_062:

#110 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 07:55 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 05:13 PM, написа:

Реших, че това "дело" засяга двамата развъдчици, които имат полза от покупката на такова куче, при това единият е "световно известен" съдия и развъдчик и се предполага, че пипа повече тестиси от мен, най-малкото по изложбите. :md_064:
Оттук насетне проблемът ще се реши както би трябвало да се реши. Това куче става само за домашен любимец и НЕ може да се ползва за развъждане. Как ще се стигне до кастрацията и кой ще я направи е въпрос на преговори между страните.

п.п. - Не е задължително тестиса да атрофира толкова бързо в коремната кухина.

За кучето вече разбрахме, никой не го е пипнал, когато е вземано от развъдника...
... но кога всъщтност е установен проблема, кога е уведомен развъдчикът, искана ли е замяна и има ли отказ от замяна от негова страна?
Колкото до тестиса, да той няма да атрофира толкова бързо, но няма и да бъде с този паренхим и тези размери, ако се намира в коремната кухина на тази възраст. Докато тук виждаме нормален тестис!
...просто се опитвам да си обесня как се е получило, защото и аз разсъждавам по същият начин :

Цитат

това "дело" засяга двамата развъдчици, които имат полза от покупката на такова куче, при това единият е "световно известен" съдия и развъдчик и се предполага, че пипа повече тестиси от мен

#111 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2011 - 10:38 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 18 November 2011 - 07:55 PM, написа:

За кучето вече разбрахме, никой не го е пипнал, когато е вземано от развъдника...
... но кога всъщтност е установен проблема, кога е уведомен развъдчикът, искана ли е замяна и има ли отказ от замяна от негова страна?

Не "никой", а АЗ не съм го пипала. Уважаемият развъдчик и международен съдия Андраш Полгар го провери. Моята грешка беше, че не проверих след него. Това повтарям вече не знам за кой път. Дъщеря му също е проверила, според нейните твърдения. Разбира се, сега всички могат да си говорят каквото си искат. Както констатира г-жа Цанева, "контрата е в нас", а тя е в нас дотолкова, че все пак е доказуемо, че за да се намира там тестиса, той никога не е слизал толкова надолу, че да е бил констатиран към момента на вземане на кучето. Както се изразиха специалистите - съществува теоретична възможност, но едва ли на практика се е случило така. Освен това ми обясниха, че спокойно може да изглежда нормално развит, дори и преразвит щом се намира там. Няма да се впускам с обяснения, защото при всички положения ще допусна грешки в медицинските термини и обяснения.
Проблемът е установен тук, в БГ. Кога - оставям Цвета да каже. Знам, че Адриана Полгар е била тук и също е констатирала проблема скоро след завръщането ни в БГ, но не е могла да го диференцира точно. Демек изведнъж й е било трудно да разбере, аджеба, какво пипа. :md_064: Само за сведения на "посрещачите", тя също е съдия и развъдчик.
А сагата с развъдника трае вече горе-долу месец. Все пак трябва да си сигурен като имаш претенции, нали? :smile: За мен е по-интересен друг аспект от проблема, който не знам защо убягва на всички. До този момент, ние (респ. аз и Цвета) сме платили своите 50%. Защо другият съсобственик отказва да заплати своята половина и като "авторитет" не се опита да съдейства за решение на проблема, а оставя Цвета сама в тази ситуация? Според моите скромни предположения, той допуска вероятността да сме прави в констатациите за кучето, но не желае да си разваля отношенията с когото и да било. Хич даже не искам да си мисля за моралната страна на въпроса, защото от тази история ми стана ясно ,че такава думичка няма в речника. :rc_036:
Явно едва след като проблема стана публичен се сетиха, че може да помислят и за вариантите, които им предлагаме.
User's Signature

#112 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2011 - 10:59 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 18 November 2011 - 07:18 PM, написа:

Защо трябва да питам ОС на БРФК!?! Какво общо има в случая БРФК?

Ами логиката повелява да си член на породен клуб и до момента на фиксираните дати, този клуб е бил единствения легитимен за БРФК или и това Ви убягва? Как да се занимава човек с породата, ако не е член на легитимния за БРФК клуб? Дори за да искаш да промениш нещо или да сезираш съда за нещо трябва да си член на организацията, чиито функции оспорваш в някаква част. Нашите клубове не са държавни фирми или организации. Да не забравяме, че същите хора са участвали най-малкото като членове в първоначалния вариант на НБНК. Едва когато самата федерация беше сезирана за проблемите от прословутото общо събрание, за което Вие знаете, че са присъствали "алтернативните" и са се карали, се допусна възможността да упражняват своята дейност чрез киноложките дружества в София. После федерацията остави проблема в пространството, защото имаше "затишие". Но както знаете, това не означава, че проблема е решен и ето - сега проблемите избуяват с нова сила.

Не знам на кого има да се извинявате, във всеки случай не и на мен. Не си спомням да сме имали някакви пререкания, че да си търсим извинения.
Колкото до това:

Цитат

колко преди време Деси? Със сигурност не е било в близките 10 години!...еле пък за проблемите в АСТ - клуба!

Напротив, съвсем скоро може да се каже, има-няма ...две години вече. Точно когато се коментираха фалшивите родословия, издадени от клуба. Ако си спомняте тогава Ви зададох въпрос - какво правите на тези събрания ,че не коментирате какво се случва и не искате разяснения? Вие ми отговорихте благо и хрисимо, че нищо не сте знаели и дори не сте предполагали. :smile: Чудя се как така не сте знаели, след като сте толкова активна в териерските среди и имате сериозен авторитет там?! Ей, така си разсъждавам на глас. Нищо повече. Просто не обичам да ме правят на по-глупава отколкото съм. Все пак не съм натурална блондинка. :md_064: Значи комшиите се карат, пък аз не съм чула нищо. :smile:
User's Signature

#113 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:40 PM

Показване на мнениетоfiori, в 17 November 2011 - 10:46 AM, написа:

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 17 November 2011 - 12:15 AM, написа:

А понеже темата е за кражба на три мечета какво ще кажете за това кученце Флори ?
Ще Ви помогна с коз .. запалвайки се по мечетата (добре знаете моя приятелка която успешно гледа нюфче с йоркита ) започнах допитване за бебе ?
Един от най интересните отговори беше от Чехия .... накратко никога повече куче на БЪЛГАРКА !!!!!
... ЦИТАТИ ОТ ПИСМОТО НА ХОРАТА СЛЕД КАТО ВИЕ ПОЯСНИТЕ НА АУДИТОРИЯТА ЗАЩО !!! Качена снимка

Прочетете цялата тема и ще разберете защо! А вие с йоркитата и вашите приятелки с нюфчета...просто...не на мен...няма нужда!

Последно от неадкватните постове и изхождайки от темата: 3 нюфа са откраднати или 3-нюфа търся да закупя?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#114 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2011 - 11:47 PM

Не, Лидия, търси се нов председател на малтезерския клуб!
Спам-а ти е излишен на фона на последните разяснения. Айде стига толкова циркове, какво ще кажеш?!
Това не е темата за ОС на БРФК.
User's Signature

#115 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:52 PM

Показване на мнениетоfiori, в 17 November 2011 - 10:46 AM, написа:

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 17 November 2011 - 12:15 AM, написа:

А понеже темата е за кражба на три мечета какво ще кажете за това кученце Флори ?
Ще Ви помогна с коз .. запалвайки се по мечетата (добре знаете моя приятелка която успешно гледа нюфче с йоркита ) започнах допитване за бебе ?
Един от най интересните отговори беше от Чехия .... накратко никога повече куче на БЪЛГАРКА !!!!!
... ЦИТАТИ ОТ ПИСМОТО НА ХОРАТА СЛЕД КАТО ВИЕ ПОЯСНИТЕ НА АУДИТОРИЯТА ЗАЩО !!! Качена снимка

Прочетете цялата тема и ще разберете защо! А вие с йоркитата и вашите приятелки с нюфчета...просто...не на мен...няма нужда!

А ИСКАШ ЛИ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАШ С ЙОРКИТАТА?
Приятели са ни всички, които обичат кучетата и не ги считат просто и само за стока?
И не ви знам коя сте, но определено супер неадекватни простотии сте изписали.
Като не сте се разбрали с някой си е ваш проблем, ние тука да не сме арбитри на всичко "договорено под масата"?
Да ви решаваме непреязанта един към друг в клуба ви ли, във Федерацията и въобще в живота ви?
Я си се оправяте както си искате и не ни занимавайте с простотии
Като някой с някого "си бърка в дупките" да сте ни викали, та сега да ви решаваме кой по-навътре и кой по-навън?
Тоя бил такав, оня онакав и все АЗ супер.
Е аз лично съм се наслушала на такива ревове.
Абе за жълти стотинки ще се изтрепете.
Ега ти простия народ сме.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#116 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2011 - 11:58 PM

Лидия, що не вземеш да си легнеш! Едва ли забелязваш, но не се държиш по-уравновесено и адекватно от fiori! На някои от нас също ни писна от глупостите, дето ги ръсиш навсякъде!
User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:59 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 09:47 PM, написа:

Спам-а ти е излишен на фона на последните разяснения. Айде стига толкова циркове, какво ще кажеш?!

Еми да те направим теб? И без това си първа във всички интриги и най-компетента по всичко що не е кинология, а кой с кого, какво и защо
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 November 2011 - 12:02 AM

Показване на мнениетоlidiya, в 18 November 2011 - 11:59 PM, написа:

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 09:47 PM, написа:

Еми да те направим теб? И без това си първа във всички интриги и най-компетента по всичко

Не, благодаря! Чак такъв интригант не съм. Ти ме превъзхождаш в това отношение многократно.
п.п. - Извинявам се за предишното изречение. Наистина прекалих! Не ми се занимава с теб! Честно! Чак такива нерви нямам! А съм по-компетентна защото държа на обучението си.
User's Signature

#119 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 12:09 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 09:58 PM, написа:

Лидия, що не вземеш да си легнеш! Едва ли забелязваш, но не се държиш по-уравновесено и адекватно от fiori! На някои от нас също ни писна от глупостите, дето ги ръсиш навсякъде!

Където се намирам е сутрин и хората се приготвят да тръгват по задачи, а не да си лягат. А и ти забелязваш ли колко си досъдила? Като вечно мърмореща старица, размахваща назидателно пръстенце и разбираща от всичко. Какво ми защитаваш? Поредния решил, че множенето на кучета е супер далавера, и сега реве, че не станал милионер?
На некъдрния пилот и облаците му пречат.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 November 2011 - 12:11 AM

Показване на мнениетоlidiya, в 19 November 2011 - 12:09 AM, написа:

Показване на мнениетоDessyD, в 18 November 2011 - 09:58 PM, написа:

Където се намирам е сутрин и хората се приготвят да тръгват по задачи, а не да си лягат. А и ти забелязваш ли колко си досъдила? Като вечно мърмореща старица, размахваща назидателно пръстенцеи разбираща от всичко. Какво ми защитаваш поредния решил, че множенето на кучета е супер далавера, и сега реве, че не станал милионер?
На некъдрния пилот и облаците му пречат.

Лидия изобщо не си адекватна, лягай си или отивай там закъдето си тръгнала, ако не друго поне се върни в темата си - ОС на БРФК. Там си лей глупостите на воля! Ти понеже си от най-кадърните на майка си, та тръгна и акъл да даваш на всички! :beer:
User's Signature

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни