Добро утро Деси
Цитат
DessyD
Ами логиката повелява да си член на породен клуб и до момента на фиксираните дати, този клуб е бил единствения легитимен за БРФК или и това Ви убягва? Как да се занимава човек с породата, ако не е член на легитимния за БРФК клуб? Дори за да искаш да промениш нещо или да сезираш съда за нещо трябва да си член на организацията, чиито функции оспорваш в някаква част.
... не оспорвам това, което казваш, не ми убягва, точно така е! Само че, моят въпрос към Цвета беше: защо в почти всеки един неин пост
ТВЪРДИ, че
НИКОГА, не е била член на този клуб,
като реално е била...., това означава само едно –ЛЪЖА!
И моля те, не ме убеждавай, че ако не искаш да бъдеш в дадена структура и не я одобряваш, някой насила може да те накара да влезеш в нея или някой насила ще ти вземе парите- всичко е на доброволни начала, нали така? И защо, след като тука я хващам, че лъже, да не предположа, че лъже и в други нейни твърдения?...просто си расъждавам и аз....на глас....
Цитат
Напротив, съвсем скоро може да се каже, има няма две години вече. Точно когато се коментираха фалшивите родословия, издадени от клуба. Ако си спомняте тогава Ви зададох въпрос - какво правите на тези събрания ,че не коментирате какво се случва и не искате разяснения? Вие ми отговорихте благо и хрисимо, че нищо не сте знаели и дори не сте предполагали. Чудя се как така не сте знаели, след като сте толкова активна в териерските среди и имате сериозен авторитет там?!
Първо никога не съм била активна в средите на АСТ - клуба. Аз съм имала бултериери и ако проявавам интерес и активност, то е там в средите на бутериеристите. С проблемите на АСТ- клуба съм запозната, не защото имам приятели там, или защото вися по форумите и чета всичко изписано, а защото имам приятели с АСТ извън този клуб, както и без АСТ, но запознати с проблемите на този клуб. Можеш да провериш, а може и да попиташ, че никога не съм си мълчала и открито съм изразявала позицията си, по всички нередности, които се вършат в този клуб. Имено поради тази причина
съм била винаги мразена от ръководството на въпросният клуб!
От кого Деси да искаме разяснения.......и кои да искаме разяснения....., и кой ще ни отговори

? Не ме разсмивай, моля те!
Защо съм ти отговорила така...

, честно казано нямам спомен, да съм ти отговорила по този начин
и то точно преди две години / защото ако е било преди 8-10 години, може и така да съм ти отговорила/, но ако ми дадеш линк към написаното от мен, сигурно ще мога да ти дам обяснение.
Искам да уточня едно, не съм от хората, които се интересуват от всичко и всички, не седя по цял ден във форумите, не клюкарствам , не правя интриги!!!
Имам няколко любими форума, в които от време на време влизам и това са форумът на КББ, на НБНК, на Бултериер клуба и на ШАР-ПЕЙ клуба. За разлика от преди 3-4 годни, сега рядко вземам отношение, защото просто ми е писнало от интриги и помии. Ако има нещо, положително, което ме е зарадвало, да коментирам го, другото го отминавам, но си правя съответните изводи. Сега обаче, когато след не знам колко дена, влязох случайно в нюф форумът и изчетох всичко, просто ми призля и не можах да се въздържа, за добро или за лошо!
Питаш ме, защо да не се размахват тук "кирливите" ризи и докога трябва да се крият. Веднага ти казвам моето виждане: защото тук, във форумът не му е мястото. Тук нищо няма да се реши, а и ти сама го казаш...да става СЕИРА!!!
Тези неща трябва да се решават от всички заитересувани, на сбирки на клуба или на ОС на клуба. Ако наистина имат проблеми, ако наистина искат да си ги разрешат, то това е начина, а не тук във форума да ги вадят на показ и да ни правят всички останали съучастници, в иначе реално,
лични техни взаимоотношения! И в това съм на 100% убедена, защото видя каква помия се изля!
Питам, кой спечели и какво се разреши, след тази помия?
Питам и кой загуби от всичко това.....?...ако ме питаш мен, ще ти отговоря,
ВСИЧКИ ние губим от такива "спорове",в които уж се раждала истината!!!... защото тук влизат хора, които просто обичат кучетата, влизат да си изберат порода, да получат съвет, да научат нещо, и какво срещат- злоба, негативизъм, агресия, простотия, гнусотия и т.н. Мислиш ли, че с тези така наречени „спорове” ще привлечем хората към нас , ще ги накараме да ни повярват и да ни имат доверие! Не, те просто остават отвратени и разочаровани и бягат, а тези, които пък остават,смятат, че това е начина на общуване и оцеляване в тези среди и сагата ще продължава по този начин до безкрайност.
Цитат
Както се изразиха специалистите - съществува теоретична възможност, но едва ли на практика се е случило така. Освен това ми обясниха, че спокойно може да изглежда нормално развит, дори и преразвит щом се намира там. Няма да се впускам с обяснения, защото при всички положения ще допусна грешки в медицинските термини и обяснения.
...само едно ще кажа, това ми е работата, аз съм уролог! Наистина, нека не се впускаме в излишни коментари, първо, защото аз не съм лично запозната с обективният статус на кучето още от самото начало и второ, както казах в предишен мой пост, опитвам се да си обесня случилото се, коментирайки това, което виждам от публикуваната снимка.
А че е възможно тестисът да се е палпирал тогава, съм на 100% сигурна.
Колкото до сагата с развъдникът..., не знам, но има и друга страна, а
това е самият развъдчик, който си иска кучето обратно и иска да върне тези 600 евро на Цвета. Дали ще и даде друго -не зная...., след всичко това, което Цвета направи,
без дори да и е отказвано, както замяна с друго куче или връщане на парите!!!
Цитат
Просто не обичам да ме правят на по-глупава отколкото съм. Все пак не съм натурална блондинка. Значи комшиите се карат, пък аз не съм чула нищо.
...никога не съм мислила, че си глупава, ако те мислих за такава, просто нямаше да ти отговарям!