- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Търсят се 3 Нюфаундленда развъдник The Pooh Bear's Flower
Публикувано: 22 September 2011 - 06:57 PM
Последно видян в района на кв. Гоце Делчев, ул. Метличина поляна. Често се разхождаше и Южния парк. Крадците са Ирина Симеонова и Деница Симеонова ( дъщеря )
Anthonny The Pooh Bear's Flower (Тони)
AnnaBell The Pooh Bear's Flower (Хърватска)
Публикувано: 03 October 2011 - 09:09 AM
Намирам време да се включа и да отговоря на въпросите
xrisi95, Амарето е куче от моя развъдник, който съм дала за временно отглеждане с куп уговорки...но за огромно съжаление само усни! Когато дойдоха хора (гости от Швеция), които искаха Амарето (избранник за тяхната женска нюфка), аз потърсих въпросната Ирина Симеонова...по-късно още Ирина Иванова и обясних, че трябва да взема кучето, да го заведем в някоя клиника и да направим някои важни изследвания.....т.н, тъй като предстои той да става баща! В този момент страната се уплаши, обясниха ми как ми нямат доверие и така и не се срещнахме. Можете да си направите изводите, това колко тревоги, неволи, нерви, сълзи и т.н ми е донесло, но по-важното е, че кучето е " Болно от сърце " ( цитат из Ирина Симеонова още Иванова ) и спешно трябва да се вземат мерки! Ветеринарните лекари, които са работили с Амарето, не пожелаха да ми дадат информация, кога и по какви поводи той е посещавал клиниката! Хора, които познават кучето от мотопистата ми обясниха, че проявява страх след като преди известно време Амарето е бит от някакъв Пит, адресната регистрация на тази жена е една полянка в столичен квартал, а там където беше под наем...вече е празно!
Та в общи линии случая направо отиде в отдел Криминални и тъй като на мен вече не ми достигна търпение да се занимавам с хора, които сами за себе си съжаляват, че са на този свят....ще се заредя с още малко търпение,за да прочета, чуя или...вече не знам... отговора и становището на по-вещите лица от мен и тогава пътя остава само един!
Публикувано: 03 October 2011 - 10:42 AM
СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ, ИДИОТИЗЪМ И ЧОВЕШКО ЛИЦЕМЕРИЕ, СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН
Надявам се някой да ви помогне и останете непреклонни към тези хора,успех!!
АКО НЯКОЙ ИМА ОПИТ В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ СПОДЕЛИ ОПИТ И НАЧИН ЗА ИЗХОТ ОТ СИТУАЦИЯТА
И ОЩЕ НЕЩО,НА РАЗХОДКА ДА СИ ДАМ КУЧЕ ВЕЧЕ ПРАВЯ ДОГОВОР!!!!!!
Публикувано: 15 November 2011 - 04:15 PM
The Pooh Bear's Flower Kennel продавa:
1. CH Emina Faundland
2. BIS, CH Hulc Faundland
3. Dashiel EREF of Bonne Bay
За повече информация:
e-mail: thepoohbearsflower@yahoo.com
web: newf-bg.com
Публикувано: 15 November 2011 - 10:23 PM
blueocean, в 15 November 2011 - 09:57 PM, написа:
...и за мен би бил интересен отговорът !
И още нещо, малко ми е неудобно, но в началото на темата посочвате 3 кучета за изчезнали, а по-долу обяснявате как едното е било при някаква жена...А другите две?
Дано нещата се подредят.Стискам ви палци.

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com
Публикувано: 16 November 2011 - 12:23 AM
Как...?
Ами за да мога да платя на адвокати, ветове, билетчета, бензинче и т.н. ще трябва да продам поне тези, които са ми в къщата и са си мои и на хартия и на яве!
Аз за разлика от Бонка Георгиева, нямам намерение да се разкрачвам заради кучетата, нито пък ще вися по цял ден в районните, а даже и не ме е срам да се изправя гордо и да кажа, че НЕ МИ ПУКА за ФЕДЕРАЦИЯТА и ЖЪЛТИНИТЕ на всички Бонки и Антоанетчовци в България!
Публикувано: 16 November 2011 - 12:27 AM
Цвети Милева, в 15 November 2011 - 10:23 PM, написа:
...и за мен би бил интересен отговорът !
И още нещо, малко ми е неудобно, но в началото на темата посочвате 3 кучета за изчезнали, а по-долу обяснявате как едното е било при някаква жена...А другите две?
Дано нещата се подредят.Стискам ви палци.
Цвети, за другите две ще изчакаме Бонка да каже! А, ако пак се скрие в дупката си, ще измислим нещо друго за продаване, че все пари не стигат в тази България... на тези мили кинТолози:)
Публикувано: 16 November 2011 - 01:10 AM
Публикувано: 16 November 2011 - 05:40 AM
Ако другите не се покажат, ще измисляш нещо друго за продаване, ама на първо време - кучета????

Абе кой ви дава компютри и клавиатури???
И за какво гледате тия кучета, за да имате причина да се карате с тоя и оня ли? Аз с такова впечатлени оставам.
Кучето е преди всичко домашен любимец, не вещ!! Не е идея на здравомислещ мозък да си продава домашните любимци и да се разправя с адвокани и дела, за да получи други кучета...А тия трите ако ги получиш и тях ли ще продадеш като ти хрумне, че трябва да плащаш на адвокат за друго?
Публикувано: 16 November 2011 - 09:44 AM
Публикувано: 16 November 2011 - 10:20 AM
xael, в 16 November 2011 - 03:40 AM, написа:
Ако другите не се покажат, ще измисляш нещо друго за продаване, ама на първо време - кучета????

Абе кой ви дава компютри и клавиатури???
И за какво гледате тия кучета, за да имате причина да се карате с тоя и оня ли? Аз с такова впечатлени оставам.
Кучето е преди всичко домашен любимец, не вещ!! Не е идея на здравомислещ мозък да си продава домашните любимци и да се разправя с адвокани и дела, за да получи други кучета...А тия трите ако ги получиш и тях ли ще продадеш като ти хрумне, че трябва да плащаш на адвокат за друго?

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 16 November 2011 - 11:02 AM
xael, в 16 November 2011 - 05:40 AM, написа:
Кучето е преди всичко домашен любимец, не вещ!!
Там където всеки ден се "влача" за да пиша фермани кучето е движима собственост, а не домашен любимец!
Vesela_5, разбираше ги и ти тези неща, но сега явно така ти е удобно и просто... ги забрави!
Публикувано: 16 November 2011 - 12:22 PM

Публикувано: 16 November 2011 - 12:32 PM
Добре ви написаха в другата тема- "горките нюфчета"

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »