Mushrooom, в 14 December 2011 - 08:49 AM, написа:
Zin, в 14 December 2011 - 12:06 AM, написа:
Четох, четох, писах, трих, мислих и накрая реших, че след всичката жлъч, злоба, лошотия тук не видях едно конструктивно предложение и в целия този буломач да взема да драсна няколко ред и аз.
Хора - спрете се - помислете, болка или не, злоба или не, завист или не, няма никакво значение пред този водопад от обиди и личностно разчистване на някакви неясни взаимоотношения. Само нападки, къде се обърнеш все същото - няма значение кой, срещу кого или за какво. Темата е една, но се превръща в междуличностна вендета всеки срещу всеки.
Има една максима - няма победители във войните - и повярвайте ми така е.
Лично аз не смятам, че трябва да се нападат така хора, какво пък че даден човек участва в различни формации - примерно г-жа Чаворска /извинявам се не се познаваме/, но ми направи впечатление, че от нея ,към мъжа й и т.н.
Абе хора - какво има едното с другото - г-н Чаворски е изключителен адвокат и какво - да помагал е и какво! Какво общо има той със "Общото събрание на БРФК - 22.12.2011 г".
Ако искате ме разберете или не - препишете ми хиляди епитети или не - но като страничен наблюдател ще ви кажа - МНОГО Е ГРОЗНО ВСИЧКО ТОВА, НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ!
Здравете
Zin, четейки форума на
bglov ми става пределно ясно защо пишете тези глупости, това като отчетем факта, че я няма Лидия. Не ви ли научи самият адвокат Чаворски (съпричастик на Литов) как да процедирате след като бяхте свалена от председателското място на ОС на вашия клуб? Не беше ли той човекът, който ви каза да направите ново събрание след като е проверил, че промените на взетите решения на това ОС не са внесени във съда? Не направихте ли ново събрание с 2-3 верни приятели и по този начин навредихте на породата в БГ като не уважихте мнението на болшинството членове на клуба?!
г-н Чаворски е изключителен адвокат и какво - да помагал е и какво! - помагал на кой и за какво? На вас за да прее.....те клуба, на Литов да краде, да мами със сертификати, да нарежда изложби, да мами държавата с имоти ...... - еб.си помощта!
Това прави ли ви чест? И вашият клуб поддържа ли безобразията на Литов и сие, как ще гласувате ОС, след тази "сериозна" подкрепа която имате от хората любители и развъдчици на породата Бретон Спаниел?
Със голямо съжаление трябва да призная, че повечето клубове в БРФК са като вашия, наредени по такъв начин, че да пазят спокойствието и благосъстоянието на Литов и сие

Но както е казал народа - всеки дявол си и има е.и дявол, всеки адвокат си има е.и прокурор
http://www.bglov.com...pic=8638&st=280
Kokir, лицето Любомир Попантонов не е на дневен ред, най-малкото не е на ръководен пост в БРФК и въобще не става и дума за подмяната на Литов с Попантонов.
Колкото до
dog.bg, на много хора им отне твърде дълго време да осъзнаят за какво става дума и когато нямаше къде и как да бъдат обединени, когато бяха заплашвани, ругани, и тн, естественото чувство на самосъхранение работи.
Като заключение: Крайно време е нещата в БГ кинологията да си дойдат на място - по един или друг начин това ще стане, дори на Тодор Живков му дойде времето преди 20 и кусур години, друг е въпросът докъде е стигнала държавата, до там е и кинологията, но определено е време за промени както в държавата, така и в кинологията!
Нещо сте се заблудил отново и пак. Тук съм си чат пат ви чета простотиите дето уж в името на кинологията, ама дето все в полза на това хорицата да бягат далеч от всичко дето е кинология и припкат до кварталния зоомагазин или до някоя си обява на някои си дето си изпуснал подобието на незнайно каква си порода на незнайно каква си.
Е до там я докарахте "борците за истинска кинология".
А по отношение как ще гласува всеки представител на клуб си е нещо касеащо членовете на клуба, а не разни крякащи и плюеки всячески кинологията в България омаловажавайки труда ни и допринасящи всеки един пост,които пускат да е за развитието на зоомагазините, зоофермите и махленското множене.
Много правилно е, че сте извън кинологията и нямате място в нея, постовете ви го доказват, не се интересувате от кинология, а от разни дребнавички човешки простотиики.
И ах и ох за горкичкия Нанко дето е като ветропоказател. Накъде му изгоден вятъра натам се върти.
И породата е ЕПАНЬОЛ БРЕТОН и взехме общо решение точно да не се злоупотребява с развитието на тази порода и да няма личностно управление и субективизъм в развитието на тази порода и нейното популиаризиране. И госпожата не беше Председател на клуба.Чел, чел, недочел, чул не дочул, разбрал, недоразбрал ама по-по-най да се издокара.
И какво общо има с кинологита кой с кого живее и кой кого напуснал и кой с кого е приятел и кой на кого е симпатичен или антипатичен? Кой какав бизнес има или къде работи и за кого работи?
Еми да кинологията в България е просто скъпо хоби и благодарение на "ощипани идиоти" дето не забогатяли в миг не само ще си е скъпо хоби, но и невъзможно хоби.
Ама никой не може акъл да ми дава как ще гласувам, аз знам как стоят нещата и, да шепата неудачници дето дращити тука и не можате да си осъщетвите мечтата за това "че на работата лекото и хляба мекото" си е ваш проблем, в кинологията е просто влагане на средтва и събиране на лайна, а възвращаемост никога, това не е бизнес на нашата географска ширина, а скъпо хоби. Това, че сте си имали неосъществими мечти не е ничии проблем, виновни сте си сами.
Добре дошли да ми давате акъл като ми покриете безсънните нощи, липсата на почивки, изсушите сълзите ми за всяка душа която ме е напуснала, станете по-добри приятели от мен с всички собственици на кучета закупени мен, вижте толкова много щастие, което аз съм видяла и докажете на практика колко съвестно добри стопани сте.
Банда смешковци търсеики своето местенце в пазарна ниша криейки се зад високопарни изрази това са повечето от вас.
И правилното развитие на кинологията в България е това, че не сме ви допуснали и няма да ви допуснем, а онези дето сме ги допуснали и са доказали, че не са това за което се представят сме ги изгонили. Е това е правилното развитие.
И да си блеете по форумите все тая. Никой праведен не гонят от Рая.