Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#501 Потребителят е офлайн   Adonis of Angel`s staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2011 - 07:59 PM

Виждате ли сега какво става?! Вместо да гледаме кой е основния виновник да имаме кучила с болни кучета и други нарушения, ние се хващаме един за друг!!! :eg_033:
Ето, затова мълчах толкова време...и други си мълчат още и може би по-добре! Докато играем по свирката "разделяй и владей" доникъде няма да я докараме!
Откъде-накъде решихте, че Гери има нещо общо с родословията на стафовете?!
Какво общо видяхте между р-к Ейнджъл стаф и клуб Пойнтер?!
Ми пак ще го напиша - ИДЕЯТА НЕ БЕШЕ НЕЙНА!
Всеки от нас ли ще трябва да мине лично оттук и да обясни кой е, какво е правил и с кого?! Това ли е важното?! Не е ли по-важното кой е допуснал да се стигне до тук?! Не е ли по-важното, че нюфове и стафове куцат, хората им буквално плачат?! В тези междуличностни вендета, губите представа за общата картинка!

Губите представа и за факта, че ако човек, който и да е той, иска да работи с кучета - трябва да се подчинява на БРФК и ще не ще да участва в "цирка"!!!

Млъквам, защото или аз не пиша достатъчно ясно, или всеки си чете каквото му е угодно на личните стремежи!
На хората, които през всичките тези години успяха да продължат да работят правилно, с грижа към кучетата :rc_036: !
И моля - четете...не си въобразявайте каквото ви е угодно от лична гледна точка!!!
User's Signature

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.

#502 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 16 December 2011 - 12:02 AM

Показване на мнениетоalgona, в 15 December 2011 - 10:28 PM, написа:

Това са по- голямата част от регистрираните развъдници за самоед в БКК"Северни кучета":
Andersen Samoyeds - София - не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Albis Treasure - София- не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Grand Smile - Ловеч - не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Esciman sam - Перник - не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Lavinja Alpi - София - не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
North Angels - София - не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Patricia Alba - София - нямам информация
Samynorth - Петрич - не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Slavena von Branddorf - София- не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Smiles of Seven Hills - Пловдив-не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Winter Wonders - София- не е уведомен за планираното разделение на клуба и не е поканен на учредително събрание за избор на нов клуб и УС.
Повторението е единствено с цел да се разбере колко незаконно е това да се създава клуб от един - двама души, без останалите да са уведомени и да упражнят правото си дали да подкрепят наложеното ръководство или не.
Какво събрание? Какви председатели? Какъв управителен съвет? В законова държава така ли се процедира вече?

Това се случва при самоед.
С хора, вложили сърце и любов, хора с регистрирани развъдници, членове на киноложки клуб "Северни кучета".

Хората ще са там, ще пътуват от провинцията да дойдат, за да кажат че не са съгласни с това.
Не може някой да решава вместо нас за нашата любима порода !
Хората ще ги познаете - Самоедски клуб за самоедските хора !
:rc_036:

#503 Потребителят е офлайн   AlaBalaPortokala Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 December 2011 - 12:42 AM

Показване на мнениетоAdonis of Angel`s staff, в 15 December 2011 - 11:26 AM, написа:

Аз и вчера ви го казах и ще го кажа пак - не е виновна Атноанета, Лидия и другите клонинги - виновен е Камен Литов!
С неговата тактика - разделяй и владей! С неговия нюх към корумпирани душички!

С неговото отношение към кучетата, като към стока и средство!

Ако той беше по-почтен, по-морален и повече обичаше кучетата - нищо от това, което сега говорим нямаше да е факт! Нямаше да има болни нюфове, стафове и Бог знае още какви чистопородни кучета, нямаше да има "касички", спонсорства и незаконни строежи, нямаше да има разбити клубове и плачещи хора!

От дълги години, отличен тандем са Литов - Попантонова/Пенкова .Тандем в бизнеса , тандем в живота и любовта , тандем в търговията с кучета , тандем в уредени титли и класирания на изложбите , тандем в усвояването на откраднатите - присвоените пари от БРФК., тандем в реализирането на данъчни измами ,тандем в прането на пари , тандем в измамите и фалшификациите на родословните документи
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупаче.

:zz_020:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#504 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2011 - 10:10 AM

Показване на мнениетоAdonis of Angel`s staff, в 15 December 2011 - 07:59 PM, написа:

Виждате ли сега какво става?! Вместо да гледаме кой е основния виновник да имаме кучила с болни кучета и други нарушения, ние се хващаме един за друг!!! :eg_033:

1. Откъде-накъде решихте, че Гери има нещо общо с родословията на стафовете?!

2. Какво общо видяхте между р-к Ейнджъл стаф и клуб Пойнтер?!
Ми пак ще го напиша - ИДЕЯТА НЕ БЕШЕ НЕЙНА!

3. Всеки от нас ли ще трябва да мине лично оттук и да обясни кой е, какво е правил и с кого?! Това ли е важното?! Не е ли по-важното кой е допуснал да се стигне до тук?!

И моля - четете...не си въобразявайте каквото ви е угодно от лична гледна точка!!!

Здравей, Ели!

Струва ми се, че е крайно време да намалиш децибелите на емоционалните си изблици. Манипулаторството е наука фина и върху ни се упражняват вече от години всякакви хора. Хайде и ти да не си поредната, дето ще раздава морал и ще ни напомня да не се дракаме помежду си. Всички внимаваме да не го правим, повярвай НИ!

Сега поред на номерата, дето се вика БЛАГОДАРИМ ЗА ВЪПРОСИТЕ:

1. Възможно ли е да смяташ всички нас за толкова големи идиоти, че да не видим общото между ветеринаря, издал фалшиви ветеринарни документи и развъдника Ейнджъл стаф, с който развъдник ЗАЕДНО са извършили подобна измама. Фалшифицираната рождена дата АВТОМАТИЧНО прави фалшиви (разбирай неверни) родословията на кучетата от въпросния р-к Ейнджъл стаф. Тук говорим за умисъл от страна на ТРИТЕ ЗАМЕСЕНИ ЛИЦА (РАЗВЪДНИК - ВЕТЕРИНАР - ФЕДЕРАЦИЯ).

2. Общото между развъдника Ейнджъл стаф и Клуб пойнтер са общите действащи лица, оплели се като свински черва (което впрочем ще видите и при мнозинството от ВЕРНИТЕ на вожда клубове, снизходително допуснати до членство в БРФК) .

Ето ти я връзката: А. Попантонова (р-к Ейнджъл стаф) - д-р Г. Чернева + съпруг (Клуб пойнтер)/вече подали си отвод и живеещи в чужбина/ - закрилящият ВСИЧКАТА ТАЗИ МЕРЗОСТ г-н К.Литов - любовник, ментор и съдружник във фирма на първата брънка от веригата - А. Попантонова.

Май се затвори кръгът, така като гледам. След като ВЕДНЪЖ има така изготвена схема за измами съм сигурен, че е имало и рецидив. ОТНОВО ЗАКРИЛЯН СВИШЕ. И не: в случая няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ИДЕЯТА НЕ БИЛА НЕЙНА.

Единственото , което е от значение е, че е УЧАСТВАЛА В ТАЗИ ФАЛШИФИКАЦИЯ.

То сега какво излезе: обичаният от всички председател на БРФК - г-н К. Литов поощрява съзнателно издаването на фалшиви родословия в организацията, която представлява уж по силата на нашите гласове.

3. И да, всеки от нас ще трябва да мине "оттук" и да си го каже, ако иска хората да му вярват, че не е топил пръста в тази мазна каца с мед. Защото всичко, абсолютно всичко има значение и е важно. Няма как всички земни грехове да се прехвърлят на главата на г-на Литов. Нека хората от свитата му също си понесат отговорността, защото ако следвам логиката на драматичните ти възгласи сигурно ще трябва да си кажа, а още по-лошо и да си повярвам, че:

"Той щото добрият Дедко не ни шляпкаше през ръчичките, та зат'ва ние така през просото" ... недей така Ели, чак толкова скодоумен народ не сме.

Пожелавам ти хубав и усмихнат ден и си чакам обещания преди ПЕТ години пресен сафрид :tb_195:

Сега едно пояснение и молба към всички, подразнени от резкия ми и неделикатен тон: всичко, което пиша тук е плод на взетото от мен още преди години решение да не бъда лакей на никого и да се водя единствено от "верните киноложки принципи" ... една толкова рядка и скъпа напоследък стока.

Съжалявам, ако някой припознава себе си в казаното от мен - ако не е било умишлено, знайте, че е съвсем случайно и в по-голямата си степен се дължи на гузната ви съвест. Което от своя страна е похвално, защото някои хора дори и такава нямат.

На всички интриганти и мишоци ще кажа: не искам ПАРИ И ПОСТОВЕ в кинологията. Искам у нас да има ясни правила, важащи за всички, а това няма как да стане с настоящето ръководство на БРФК. Ръцете им са омазани с ла*на, а както става ясно напоследък покрай случаите с нюфовете и болните от бруцелоза и дисплазия стафове - и с кръв!

Аз не искам да се родея с настоящето УС, което мрачно ме гледа изпод вежди, когато се срещнем случайно на някоя изложба. Искам тези хора да са ни приятели и с удоволствие да им стисна ръката, ако ги срещна на улицата .

Ето затова моля всички, които НЕУМИШЛЕНО съм засегнал или обидил да ми простят. Няма идеални хора, аз също не съм такъв и не съм изключение от правилото.

:beer:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#505 Потребителят е офлайн   zoo borsa antoaneta penkov Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 December 2011 - 11:59 AM

Хей, драскачи по форумите докаже те ,че това което пишете е вярно или ще се видим в съда .
Как ще докажете ,че INT.CH. IZIDA of ANGEL'S STAFF няма снимка за дисплазия , как ? http://angelsstaff.b...%27s-staff.html
Как ще докажете ,че INT.CH. PAGANE of ANGEL'S STAFF няма снимка за дисплазия , как ? http://angelsstaff.b...%27s-staff.html
Как ще докажете ,че INT.CH. AMОN RA of ANGEL'S STAFF няма право на разплод , поради резултат от снимка за дисплазия Д , как ?
Как ще докажете ,че MAXIMUS of ANGEL'S STAFF е със сменен резултат от снимката за дисплазия С , как ? http://angelsstaff.b...%27s-staff.html
Как ще докажете ,че Angel of Angel's staff е със сменена дата на раждане , болен е от бурцелоза и има висока степен на дисплазия , как ? http://angelsstaff.b...%27s-staff.html
Как ще докажете ,че INT.CH. OLIMPIA of ANGEL'S STAFF няма право на разплод , поради резултат от снимка за дисплазия Д и е болна от бурцелоза , как ?
Как ще докажете от кога съм съдия и как съм взела групите които имам право да съдя ?
Как ще докажете , че дисплазията на кучетата ви и бурцелозата не са придобити от вас , вследствие на лошото отглеждане ?
Относно феновете ми в клуба БККАСТ нали знаете , че ако аз не съм Председател , то такъв клуб в БРФК няма да ИМА !
Актуалното състояние е достатъчно за да се присъства на ОС на БРФК .
За тези които вече 6 месеца чакат родословия , продължавайте да пишете във Фейсбук и скоро няма да получите родословията си !
Може и да се срещнем и на изложба в Пловдив !!!
За въпроси само в писмена форма , надлежно заведени към адвоката ми Чаворски и после в съда .
Чао , ще се видим на ОС на БРФК. Вземете си разрешение за протеста от Общината и да не настинете .Ще бъде забавно , да не забравите да поканите и медиите .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#506 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2011 - 01:50 PM

Хах, простотия, наглост и безочие в едно...ужасна комбинация :zz_020: .Принципно рано или късно всеки си получава заслуженото и си плаща със лихвите всичко до последния цент :md_064: .Пък и не се знае от кое храстче, може да изкочи зайче ...та нали...Хубаво е хората да знаят, за какво иде реч.Иначе по леко със заплахите :ea_103: , щото нали...
Чудех се как е възможно човек да спи спокойно, след като знае много добре, какво, кога и как е причинил на толкова хора и животни, Но сега разбрах...ако има малка, жалка, отвратна душичка, няма проблеми. :zz_020:

p.s..Тоз отвратен аватар, какво би трябвало да означава и какво всъщност е посланието...Ама всъщност, като знам как са нещата по нагоре...то е разбираемо..нЕма к'во да се сложи друго :ab_041: .А и по добре не, щото вече си има приказки за непослушни дечица. :ab_041:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#507 Потребителят е офлайн   tatjana Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 17 December 2011 - 10:44 AM

Показване на мнениетоAdonis of Angel`s staff, в 15 December 2011 - 04:23 PM, написа:

Не виждам как всичко това се връзва с Пойнтерите, клуба им, ОРД-то им, гласуването им. Единственото, което разбирам от твоя постинг е, че Гери Чернева за нещо ти е "виновна" и, че според теб, в клуба на Пойнтера също има нарушения...

Наистина, не намесвайте пойнтерите - един от малкото клубове, в които на хората им е приятно да се виждат!

Присъединявам се към:

Показване на мнениетоdog.bg, в 14 December 2011 - 09:16 PM, написа:

Кажете нещо конструктивно, положително ... нещо хубаво ...

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 16 December 2011 - 08:10 AM, написа:

Искам у нас да има ясни правила, важащи за всички, а това няма как да стане ...

Много хора искат... За съжаление е много вярно, че няма как да стане! Но за това не са виновни конкретни хора, организации, клубове, федерации и т.н., а ние самите, т.е. българите. Говоря по принцип, а не конкретно за кинологията.

П.С. Извинявам се за намесата в темата.

#508 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 03:56 PM

"Българска Киноложка Утопия“
Представете си само:
Прекрасна българска изложба на която има 200, 300, 400…. кучета от България и още толкоз от чужбина , на която съдят известни специалисти- хора разбиращи от всяка породна група поканени не за да следват насоките на председателя на федерацията , а дошли с едничката цел да открият най-красивото куче от дадена порода, неподкупни, познавачи на породите, специалисти и т.н. Представете си само как има 10-тина изложби годишно, малко, но затова пък стойностни наистина- празник за кинологията, в добре подготвени зали, осветени, застлани с прекрасни нехлъзгащи се настилки ,където съдиите да могат да преценят правилно движенията на кучетата.

Представете си спонсори, които спонсорират федерацията, които милеят за кинологията и в никакъв случай не са рекетирани от председателя на федерацията, напротив- той е човек, изпълнен с благодарност към спонсорите, както и към всички изложители и кинолози.

Представете си само изложби, където печели наистина заслужилото куче, получава безплатен шампионски сертификат с пореден номер, сертификат които кара собствениците на кучето да се гордеят с него, влизащ с този номер в база данни на същата тази федерация където пак по същия този номер може да се провери кога при кои съдии е спечелена титлата, сертификат който реално ще помогне на собствениците на това куче да го пуснат в разплод, след като е минало и всички необходими здравни изследвания за това.
Представете си само, как на всяка една изложба ви съди различен съдия, а не един и същ втръснал на всички безкрайно.Представете си само как отговорни развъдчици, направили всичко неоходимо да развъждат красиви и здрави кученца и усмивките на новите им собственици.
Представете си една прекрасна работеща Федерация в която има възможност да членуват всички, в която всички документи са изрядни и налични, всичко е прозрачно.Представете си един честен и добър ръководител на тази Федерация, който дава мило и драго за развитието на кинологията във България и предоставя всички набрани средства за добруването на тази кинология, представете си как след време имаме киноложки център с прилежащи терени за изложби и информационен център…….Представете си федерация , в която никой не е заплашван от председателят и обкръжението му, всички са равни и където се взимат правилни решения които не са в ущърб на кинолози, а напротив: където адвокат кинолог- защитава кучетата и кинолозите, а не точно обратното, където всеки може да изкаже свободно мнението си без да се притеснява от изключване, отнемане на права……….

Представете си само известен български изнасилвач/кинолог как седи кастриран в ъгъла кротко и благо се усмихва.

Представете си само как човека виновен за унищожаването на кинологията у нас е зад решетките за измами и присвоявания в особено големи размери, а бившата му приближена му носи цигари и дъвки в панделата и осъществяват интимна среща в стаичката за интимни посещения.

Представете си само как няколко клуба за една и съща порода, както и киноложки организации членуващи във федерацията се конкурират по ринговете, не пишейки глупости по форуми и фейсбук. Представете си как клубовете работят свободно без да им с намесва никой от ръководството на същата тази федерация.
Прeдставете си само как “известен“ киноложки съдия организира безплатни курсове за млади хендлери и държи на семейните ценности!

Представете си един рай за българските кинолози и любители на кучета, където има създадени всички условия за работа, развъждане, стойностни изложби, където се цени и взима под внимание всичко, където тази федерация взима под внимание всички семинари и усилия , свързани с кучетата и тяхното здраве, а не се дистанцира от тях, федерация която защитава интересите на кинолозите пред община и държава, а не мълчи като пукал , когато се взимат решения на общинско и държавно ниво , свързани с кучетата и техните стопани.

Прдставете си само……..за миг.....

Можете да допълвате, ако нещо съм пропуснал и да ме поправяте…

Ако силно желаем, то може би ще се случи :flagbg:

#509 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 07:23 PM

Представете си един председател на БРФК, който е предствително лице с достойна заплата и който само и единствено изпълнява решенията на хората от един почтен Управителен съвет...

Представете си един председател на БРФК който не мълчи като пукел, когато клубовете или обществеността иска от него мнение по наболяли въпроси, свързани с популацията на домашните и бездомните кучета, с породозабранителните полемики или каквото и да е друго...

Предствете си един председател на БРФК, който с милионите, натрупани за наша сметка закупи офис на удобно и централно място, където на всички да е удобно да се свържат с нас. Председател, който със същите наши пари закупи терен, където всички заинтересовани да могат да се занимават със спортна дресура, аджилити или пък с елементарна дресура, помагаща в ежедневието ...

Представете си един председател, който поддържа ясни и открити финансите на сдружението и помага на клубовете за провеждане на специализирани изложби и популяризиране на отделните породи извън рамките на мизерните изложби, направени за пълнене на собствения джоб...

Представете си един председател на БРФК, който не управлява със заплахи и интриги и заради когото не ни сочат с омерзение по цял свят...

Само си представете...

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#510 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 11:03 PM

Показване на мнениетоcathylina, в 17 December 2011 - 10:57 PM, написа:

Показване на мнениетоdanny, в 17 December 2011 - 10:23 PM, написа:

Пардон! Нещо недоразбрах. В какво точно обвинявате Андрей Райчев и дъщерите му, заедно с Мира Баджева? Че са спечелили европроекти? Че по тях идват европари? Че изобщо някой върти някакви пари и има участие в управление на фирми?
Тая тема изобщо се обърна на тюрлюгювеч, манджа с грозде и каквото там се сетите. Но все пак - пояснете тезата си, моля! Иначе си е чиста помия - важното е да я излееш върху някого, пък все ще го оцапа...
Освен всичко останало - това е добра услуга за онези, които имат интерес нещата да си останат по старому. Така де - всички са маскари, а след 3 страници раздухване на новия информационен фишек, никой няма да си спомня за какво точно идеше реч.

Иде реч, че се крадат пари по евро проекти предназначени за "решаване на проблема с бездомните кучета".

Веднага я дайте на прокурор с документите с които разполагате, ние с ДедООмраз така постъпихме :ba_025:

#511 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 11:17 PM

Показване на мнениетоcathylina, в 17 December 2011 - 11:06 PM, написа:

Показване на мнениетоMushrooom, в 17 December 2011 - 10:46 PM, написа:

Трябва ли да си просещ, самобичуващ се монах, за да имаш право да защитаваш каузата за справедливост? Всеки, който има възможност усвоява всякакви фондове, не е правилно сравнението ви, ДедОМраз краде и мами както държавата така и нас :flagbg:

Лидке, днес много рано си почнала

Наздраве

А Вие какво защитавате? Или просто се забавлявате? Е като всеки можел тогава какво пък толкова? Дядо Мраз умря през Ноември 1989 г, сега си имаме дядо Коледа. А коя е Лидка? Дядо Мраз беше със Снежнка и 7-те джуджета. Дядо Коледа има 7 елена и до там легендите приключват. Та ура да викаме на поредния спечелил от евро фондове пък няма значение за чия сметка, въпреки, че е за сметка на животинки в случая, които няма как да се защитят?
Еми добре "браво" на поредния "българин-тарикат".
То ясно, че на Вас хич не ви пука, живеете си някъде в нещо си дето ви харесва.
На мен не ми харесва някой да се прави на "Светец праведен" за сметка на животинки.

А кой пита?

И защо не направите отделна тема, например - Кражба от бедните, бездомни животинки или нещо от сорта и там да дискутирате всичко което ви е в главата.

#512 Потребителят е офлайн   hobi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 11:20 PM

От къде се пръкна пък тоз образ с крокодилски сълзи?И защо спамите темата,тя не е за ваща междуличностна война?!

#513 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 December 2011 - 11:20 PM

Хахах, Снегурочка все пак успя да пробие за да изсипе своята кофа с помия! А дали виждаш какво цитираш? Защо не копираш и съседната статия за триглавото прасе-мутант, което напада хората нощем :))) Освен това не си се справила добре - потърси още и все от феноменални източници на "истини" за света, не пропускай и други подобни издания, ще намериш мнооого "истини" и "факти" за мен, за семейството ми, боже дори и за кучетата ми.

Трудно е за хора потънали в мизерия, измами, кражби, корупционни схеми и шантаж да повярват, че има и честни хора на тоя свят. Ама на - захапала си човек с чиста съвест, лоша работа. Толкова зле изглеждаш в очите на хората, че ти се налага да ровиш и да пускаш измишльотини срещу мен. Но няма да спра да те соча с пръст - теб и цялата ти клика. Вие съсипахте и продължавате да съсипвате българската кинология от алчност и скодоумие.

Впрочем, къде са тея европари за кучета, всеки път се чудим с колегите. Къде са тея пари да вземем верно да спечелим проект по тях!? По коя програма, по кой фонд? Тея пари ги сънуват само идиоти, които нямат грам представа за какво говорят.
Разбери веднъж завинаги: Ако имаше някакви пари в тая работа, с нея щяха да се занимават такива като теб - мутри и крадци.

И не се пише така Катилина, но правилно подбра ника: Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?
За клевети като гнусотиите, изсипани върху градената с кървава пот наша организация си за съд. Като решиш Снегурочка ли си, Катилина ли си, Лидия ли си, плашило ли си - дай знак. И се подпиши с име под инсинуациите си. За да може да се видим в съда. Пък там ще видим кой-какво :)))
Но дотогава си натискай парцалите и мисли как да излезеш от изродщината и мизерията, която е вече видима за всички. С мятане на л.йна от твоята паничка по другите няма да стане, в това можеш да си сигурна. Не, че не е забавно, но просто няма да ти помогне. Ледът потегли, господа съдебни заседатели. Спиране няма. Чааааооооо! :)))))
User's Signature

Качена снимка

#514 Потребителят е офлайн   hobi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 11:23 PM

Дедо мраз пак е дал задача на клакьорите.

#515 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 11:26 PM

Пак не разбрах в какво обвинявате Райчеви. Че имат къща за не-знам-си-какви-пари? Че са регистрирали фирми? Че имат нахалството да стърчат над средностатистическото ниво?
Крадат? ОК - какво, колко, как - факти, моля, с доказателства! Да - вестникарските статии (дописки, догадки, коментари и писма от "група будни граждани от NN-а ОФ организация") НЕ са доказателство.
И какво общо имат Райчеви със събранието на БРФК? (Да напомня, че това е заглавието на темата).
Защо се намесих с въпрос, при положение че нямам ама абсолютно нищо общо? Защото ааадски мразя (медийни) манипулации. Грубите, неграмотните, некадърните манипулации. Обидни са някак. Лично обидни - тотално неуважение и презрение към четящата публика. Има талантливо писане, дето ти е драго да те пързалят - хем знаеш, че е пързалка, но има финес, зачитане на читателя, има интелект, има поне опит да не си голословен и неубедителен. А така...

Упссс... Писала съм малко бавно. Та отговорът ми е за Катилина.
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#516 Потребителят е офлайн   hobi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 December 2011 - 11:29 PM

Снегурочка и интелект,от къде ще го вземе??

#517 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2011 - 04:55 PM

Гледам тук на няколко места се намесва името на Адриан Чаворски, имал съм възможността на няколко пъти да прекарам известно време с цялото семейство Чаворски. Въобще не ми се вярва да застанат зад Камен Литов и компания, всичко което е грешно в кинологията е обсъждано многократно между мен и тях и не съм останал със впечатлението, че те подкрепят Камен Литов и всички безобразия случващи се във българската кинология, а напротив, ако написаното тук е вярно, много жалко........надявам се да не е вярно!

#518 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 04:31 PM

Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел за обществено полезна дейност “Българска републиканска федерация по кинология” на основание чл. 26, ал. 3 ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на членовете на 9.III.2002 г. в 10 ч., в София, бул. Климент Охридски 132, при следния дневен ред: 1. приемане на отчета за дейността на УС; 2. освобождаване от длъжност и от отговорност досегашните членове на УС; 3. избор на нов УС; 4. приемане на нови членове на БРФК; 5. прием на бюджет за 2002 г.; 6. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ редовното общо събрание ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред. Материалите за събранието са на разположение на всички членове в седалището на сдружението, София, бул. Витоша 31 - 33.

Това намерих, когато потърсих "актуално свикване на ОС на БРФК"

И още нещо интересно: вижте от коя дата са ПОСЛЕДНИТЕ ВПИСВАНИЯ В СЪДА ЩО КАСАЕ АКТУАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БРФК ... какво ли би означавало това за един добър юрист?

СДРУЖЕНИЕ "БЪЛГАРСКА РЕПУБЛИКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ"15.05.2002Данни от регистър БУЛСТАТ Код по БУЛСТАТ: 121050057 Фирма, правна форма: СДРУЖЕНИЕ "БЪЛГАРСКА РЕПУБЛИКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ" Сдружение, юридическо лице, неправителствена организацияФирмено дело: 6589/1993Дата на вписване на последно решение: 15.05.2002 Решение № (3) на Cофийски градски съд, Регистър 5, Партида: 1078, Том: 17, Стр: 5Адрес на седалище: ГР. СОФИЯ, общ. СТОЛИЧНА, бул. ВИТОША № 31Тел.: 02/802519Статус: развиващ дейност
Управители:

Име: ИВАН НЯГОЛОВ ИВАНОВ ЕГН: 46..... член на УС
Име: КАМЕН ГЕОРГИЕВ ЛИТОВ ЕГН: 52....... управляващ
Име: АНДОН ЯНКОВ ТОДОРОВ ЕГН: 56........ член на УС
Име: ХРИСТО ТОТЕВ ТОТЕВ ЕГН: 58......... член на УС
Име: АНТОАН ЙОРДАНОВ ХЛЕБАРОВ ЕГН: 58......... член на УС
Име: СТЕФАН ДИМИТРОВ ПОПОВ ЕГН: 63....... член на УС

Данни от Националния осигурителен институт
Допълнителна информация:Активност - развиващ дейностИзточници на финансиране - приходи от членски вноски 100%Колективен орган на управление - Управителен съветОсновен източник на финансиране - Приходи на неправит. организацииФорма на собственост - частна 100%Форма на счетоводно записване - едностранно счетоводствоИнституционален сектор - СЕКТОР НЕТЪРГОВСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ОБСЛУЖВАЩИ ДОМAКИНСТВАТАНационална отрасл. класификация - 9133, Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

Ми то по смисъла на това, че решенията на ОС влизат в сила СЛЕД ВПИСВАНЕТО ИМ В СЪДА, не означава ли, че всъщност актуалният състав на УС и на ОС трябва да е с членовете, актуални към 2002 год.? Ново вписване по партидата на БРФК след 2002 год. НЯМА!

Я колко интересно стана ...

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#519 Потребителят е офлайн   J Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2011 - 03:35 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 16 December 2011 - 08:10 AM, написа:

всичко, което пиша тук е плод на взетото от мен още преди години решение да не бъда лакей на никого и да се водя единствено от "верните киноложки принципи" ... една толкова рядка и скъпа напоследък стока.

На всички интриганти и мишоци ще кажа: не искам ПАРИ И ПОСТОВЕ в кинологията. Искам у нас да има ясни правила, важащи за всички, а това няма как да стане с настоящето ръководство на БРФК. Ръцете им са омазани с ла*на, а както става ясно напоследък покрай случаите с нюфовете и болните от бруцелоза и дисплазия стафове - и с кръв!

Аз не искам да се родея с настоящето УС, което мрачно ме гледа изпод вежди, когато се срещнем случайно на някоя изложба. Искам тези хора да са ни приятели и с удоволствие да им стисна ръката, ако ги срещна на улицата .

Качена снимка Качена снимка

Първо да кажа,че с ръка на сърцето мога да твърдя,че написанато/цитираното наистина е така, базирано на дългогодишното ми общуване с този човек и последователноста на действията му в тази насока. Пиша това предвид писаниците до сега от хора които наистина не познават "участниците" в така наречената ни кинология или поне не познават хората които радеят за нея дори и без да са на "голямата сцена" и в центъра на вниманието,но въпреки това са там и въпреки всичко се опитват да правят нещо във вярната посока.

И второ - ако имаше повече такива хора които да държат на принципите и правилата и тяхното спазване през годините то това което логично се случва и трябваше да се случи все някога щеше да се случи по-рано.

Казвам всичко това като човек който е имал досег, някакъв,без да давам определение какъв, до всичко това и който е преценил, че няма нерви и сили и желание да се занимава и да продължава да бъде част или поне близо до всичко това.

За това и такива хора,които въпреки всичко продължават да се борят и да отделят от времето си и от живота си, имат и ще имат моето уважение !!!

Поздрави,

Й.Н
User's Signature

това което искам да кажа е по-важно от някЪква си запетайка.......

#520 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 10:31 AM

Показване на мнениетоTemida, в 21 December 2011 - 10:03 AM, написа:

Като гледам кои са "лицата на промяната", жална и майка на българската кинология.

Само няколко въпросчета:
Орлин Миланов като се занимава с ротвайлери защо е председаел на клуб за ретривъри? Провали се в Пионер, изгониха го от Сириус, а накрая май и от ретривърите го прогониха. Човек с болни амбиции да властва.
Георги Евтимов как стана международен съдия? Неговия развъдник не беше ли в имота, който Литов стопанисва? Защо Евтимов е председател на клуб за кокери? Колко члена има този клуб, колко кучила и колко общи събрания е провел? Това мъгливо софийско ли е столично ли е дружество с какъв юридически статут е, защото го няма вписано в регистрите на съда. Това дружество кой го управлява, колко му е членската маса? А всъщност колко родословия е издало без да има това право? Каква беше дейността на това дружество? Организиране на няколко изложби от които по почина на Литов да се приберат паричките. Къде са финансовите отчети на това дружество?

Май се получава така, че в случая Евтимов иска да замени Литов със своята светла личност и да продължи по светлия път на Вожд и Учител но с повечко приходи.

За Попантонов няма и да коментирам - ужиленият, ощипан, измамен и унижен съпруг. Тук явно мотивите са лични.

Този Кастро ми е малко неясен, но като пуснах в търсачката видях, че той също е започнал с ротвайлери (явно любителите на тази порода са с повишени властови амбиции), след това е започнал да се занимава с лабрадори (почина на Миланов и Евтимов, но поне си е взел куче от тази порода) Влязъл в един клуб, изпокарал се с всички, разрушил всичко и отишъл в друг клуб, където пак има много дразги и караници само и само да се задоволят вождистките амбиции на този г-н.

Та наистина ми е чудно това ли са хората, които ще донесат промяна в българската кинология? Не дай Боже някой от тези да наследи Литов.

Здравей Temida,
според мен е важно да се донесе промяната, няма значение от кой, в много мнения от преди дни беше декларирано, че никой от хората изброени от вас като носещи промяната нямат желание да заемат ръководни постове в БРФК - важна е промяната, както и промяна на работа в БРФК. М
Моля ви да четете внимателно цялата тема преди да ръсите мозък.

http://bta.bg/bg/pressclub/id/636/

Промята е важна драга Temida, начина на работа, начина на избор и така нататък. Мисля също така, че сте си объркали името на на Ника, ако имахте нещо общо с Temida, отдавна щяхте да сте си прибрали К.Литов при другите пациенти в панделата :flagbg:

Не е лошо да се представите с истинското си име, ако имате желание някой да ви вземе на сериозно, и начина по който действате "дайте да очерним другите, белким се запазят нашите" няма да доведе до успех!

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни