kangal_bg, в 29 October 2011 - 11:17 AM, написа:
Ev0luti0n, в 29 October 2011 - 11:13 AM, написа:
kangal_bg, в 29 October 2011 - 11:10 AM, написа:
Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....
Ами вслушвай се тогава във всички тези, които до момента те съветват. Дори и някои да са по-критични и да са ти ядосани, всички до момента са доброжелателни.
Разбери след като не си имал такъв живот не можеш да изпиташ съвкупността на емоции която събираш вътре в теб и се дразня ,че хора които са имали майка и баща ме съдят и ме изкарват психопат какво да направя ,че съдбата е отредила такова бъдеще за мен приятел повярвай да израснеш сам и да се бориш с всичко и всеки малко или много те кара да намразиш живота и хората вярно е агресивен съм и то много , но немога да го променя то е заложено в мен за това целя ,ако не моя поне този на хората около мен да променя живота и да не страдат като мен бедна ти е фантазията колко пъти съм плакал пред входове ,че съм сам и това малко или много буди агресия в теб без да я осъзнаеш все пак всички ние сме хора .............