Dog.bg Форуми : Кучето ми се напикава....

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми се напикава.... Оцени темата: **--- 3 Гласове

#121 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 October 2011 - 11:22 AM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 29 October 2011 - 11:17 AM, написа:

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 11:13 AM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 29 October 2011 - 11:10 AM, написа:

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 11:00 AM, написа:

Взел съм кучето , за да ми бъде другар ,

и можеш да заявиш, че си го пребивал от бой...

Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....

Ами вслушвай се тогава във всички тези, които до момента те съветват. Дори и някои да са по-критични и да са ти ядосани, всички до момента са доброжелателни.

Разбери след като не си имал такъв живот не можеш да изпиташ съвкупността на емоции която събираш вътре в теб и се дразня ,че хора които са имали майка и баща ме съдят и ме изкарват психопат какво да направя ,че съдбата е отредила такова бъдеще за мен приятел повярвай да израснеш сам и да се бориш с всичко и всеки малко или много те кара да намразиш живота и хората вярно е агресивен съм и то много , но немога да го променя то е заложено в мен за това целя ,ако не моя поне този на хората около мен да променя живота и да не страдат като мен бедна ти е фантазията колко пъти съм плакал пред входове ,че съм сам и това малко или много буди агресия в теб без да я осъзнаеш все пак всички ние сме хора .............

#122 Потребителят е офлайн   Светла / Лия и Зоро / Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 01:03 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 12:22 PM, написа:

Разбери след като не си имал такъв живот не можеш да изпиташ съвкупността на емоции която събираш вътре в теб и се дразня ,че хора които са имали майка и баща ме съдят и ме изкарват психопат какво да направя ,че съдбата е отредила такова бъдеще за мен приятел повярвай да израснеш сам и да се бориш с всичко и всеки малко или много те кара да намразиш живота и хората вярно е агресивен съм и то много , но немога да го променя то е заложено в мен за това целя ,ако не моя поне този на хората около мен да променя живота и да не страдат като мен бедна ти е фантазията колко пъти съм плакал пред входове ,че съм сам и това малко или много буди агресия в теб без да я осъзнаеш все пак всички ние сме хора .............

Хайде, стига си се самосъжалявал! Вземи се в ръце, кой не е имал трудности в живота?!

Имах колега, израснал по домове. Стана строителен инженер, има прекрасно семейство: чудесна жена, също строителен инженер и четиригодишен син, когото обожава! Работи къртовски, успя да си купи жилище и кола.
Аз не съм го чула да повиши глас. И е винаги усмихнат!!!
User's Signature

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
Джек Лондон

#123 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 01:13 PM

Няма кой да разбере тази болка , но все пак ви благодаря повече не пишете по-темата сам ще се оправя :rc_036:

#124 Потребителят е офлайн   Светла / Лия и Зоро / Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 01:28 PM

Ако продължавам да пиша по темата, то е с единствено доброжелателното намерение да ти помогна.
Обичта ражда обич, агресията - агресия!
Препоръчвам ти индийския филма Бродяга. Създаден е в далечната 1951г., но е шедьовър. Гледай го!

Сетих се за кучицата ми, когато я взех. Беше три месечно бебе, слабичко и според мен доста самотно. Бях и дала да яде и за нещо посегнах към храната и. Изръмжа и ми се озъби. Това беше за пръв и за последен път.
Сега е красива БОК на две години и половина. Мога да взема парчето месо от устата и. Ако някъде се е наранила, докато обработвам раната и тя ме лизва по ръката, колкото и да я боли. Такова ласкаво същество, към хората, които познава. И такъв звяр към натрапниците!...
User's Signature

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
Джек Лондон

#125 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 02:57 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 09:22 AM, написа:

Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....

Ами вслушвай се тогава във всички тези, които до момента те съветват. Дори и някои да са по-критични и да са ти ядосани, всички до момента са доброжелателни.

Повярвай ми не си единствен израснал без един или двама родители, въпреки, че се съмнявам. Какво целиш с тези приказки - да те съжалим и да кажем: "Е, ок имал е трудно детство, нормално да е такъв"????? Извинявай, но тук пишем за кучета, а не за разни житейски и битови проблеми и кой какъв е бил и какъв ще стане. Съжалявам те единствено заради това, че си "агресивен", ама ще си намериш майстора....а се надявам кучетото да не си го намери в твойте очи, а в очите на някой който иска да му помогне. Лек ден
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#126 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 05:25 PM

Показване на мнениетоLetty, в 29 October 2011 - 02:57 PM, написа:

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 09:22 AM, написа:

Повярвай ми не си единствен израснал без един или двама родители, въпреки, че се съмнявам. Какво целиш с тези приказки - да те съжалим и да кажем: "Е, ок имал е трудно детство, нормално да е такъв"????? Извинявай, но тук пишем за кучета, а не за разни житейски и битови проблеми и кой какъв е бил и какъв ще стане. Съжалявам те единствено заради това, че си "агресивен", ама ще си намериш майстора....а се надявам кучетото да не си го намери в твойте очи, а в очите на някой който иска да му помогне. Лек ден

Спри да ми пишеш в темата ти не ти искам нито съжалението нито нищо освен да те намеря и да те направя на дроб :eg_033: съжаление съм търсил в кучешки форум скрий се мишко не ме дразни допълнително защото виждам ,че си от Варна и ще те намеря! Гледай си живота и трови нервите на друг.

#127 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 05:56 PM

:ag_106:
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#128 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 06:57 PM

След като можеш да кажеш, че си агресивен и това ти е заложено и нищо не можеш да направиш, ти вече си се предал и си го приел като факт! Няма само добри и само лоши хора, но всеки може да избере, коя да е доминиращата страна! Ти според мен си сбъркал с избора!
User's Signature

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 06:58 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 05:25 PM, написа:

Спри да ми пишеш в темата ти не ти искам нито съжалението нито нищо освен да те намеря и да те направя на дроб :eg_033: съжаление съм търсил в кучешки форум скрий се мишко не ме дразни допълнително защото виждам ,че си от Варна и ще те намеря! Гледай си живота и трови нервите на друг.

Уважаеми Ev0luti0n, точно това ти е проблемът! Контролирай си малко нервите и се дръж по-зряло. Тук наистина не е форум за лични драми. Живота е гаден за всички, няма как да е хубав, ако не бъдем по-добри един с друг. Аз не те съжалявам и можеш да ми благодариш за това, защото няма по-гадно нещо от това да си обект на съжаление. Стегни се! Започни от кучето ти! Брой до 10 преди да направиш/кажеш/напишеш нещо :)

#130 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 07:28 PM

На първо време СПРИ друсането и анаболите. Между другото... няма да е лошо някой мод да ти даде 10-на дни почивка.
User's Signature

#131 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 29 October 2011 - 07:30 PM

Показване на мнениетоLenard, в 29 October 2011 - 04:58 PM, написа:

Уважаеми Модератор къде си?
ПС:Ариел писали сме заедно :rc_036:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#132 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 08:22 PM

Моля модераторите да вземат малко мерки, да дадат на това момче почивка малко да си отдъхне, че много злоба се насъбра в него последните дни. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#133 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 08:55 PM

Знаеш ли Letty слабо ме вълнува какво мислиш пиши където искаш за мен ти си игнорирана дори няма да чета мненията ти по-простата причина ,че ти не целиш да помогнеш , а да избиваш комплекси на чужд гръб радвам се ,че не познавам хора като теб защото нямаше да са живи. Дано си ме разбрала чао.. :tb_195:

#134 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 10:09 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 08:55 PM, написа:

Знаеш ли Letty слабо ме вълнува какво мислиш пиши където искаш за мен ти си игнорирана дори няма да чета мненията ти по-простата причина ,че ти не целиш да помогнеш , а да избиваш комплекси на чужд гръб радвам се ,че не познавам хора като теб защото нямаше да са живи. Дано си ме разбрала чао.. :tb_195:

Аз по-голям комплексар от теб не виждам!
User's Signature

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 10:40 PM

Радвам се за теб.

#136 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2011 - 09:44 AM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 10:40 PM, написа:

Радвам се за теб.

И аз се радвам, защото ако тези като теб бяха повече, просто не ми се мисли . . . .
User's Signature

Качена снимка

#137 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2011 - 04:48 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 06:55 PM, написа:

Ооо. не си човека, който ще казва къде да пиша и къде - не. Не, мойто момче - аз се радвам, че не познавам хора като теб, ти само можеш да съжаляваш :ab_041:
хахаха, между другото вече стигнахме и до смърт, след правенето на дроб и тем подобни :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#138 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2011 - 06:14 PM

Сега, мисля, вече ни е напълно ясно (освен може би само на един) защо това куче се напикава.Дано да е само това! :md_064:
User's Signature

#139 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2011 - 10:54 PM

Е, хайде и вие не давате пример......"ще си намериш майстора" това ли е вашия начин да бъдете добри едни към други? Има толкова много в неговото положение, който дори не осъзнават че може да не са прави. Но той поне го осъзнава и се опитва да направи нещо. Разбира се това няма как да стане за 1 ден. Средата си оказва влияние, трябва първо тя да се промени. Какъв очаквате да е отговора на нападение като по-горно цитираното? Никой от вас няма да отговори положително ако това е казано срещу него. Била съм свидетел на много такива теми тук. Дали отговорът е по-агресивен или по-мек зависи от възпитанието, което при него явно го липсва.

Еволюшън, вярвам че вътре в себе си ти си добър, не се оставяй средата да те заслепи, вслушвай се повече и вярвай повече в себе си. Каза че не ти е хубаво като биеш кучето, тогава не го прави. Пък и тези който са те посъветвали, виждал ли си техните кучета възпитани с техните методи? Щастливи ли ти изглеждат тези кучета, нормални? Не вярвам, защото няма човек който да обича кучето си и да го възпитава с бой. Няма куче което да е добре когато не е обичано. Не бъди жесток, не бъди груб. За твоето куче сега ти си и майка и баща. Това е първото същество, което е изцяло зависимо от теб и ще стане такова каквото ти го направиш. Дай му всичко това, което на тебе ти е липсвало, а най-много любов! Кучето никога няма да те предаде или изостави, за разлика от хората, винаги ще е с теб, даже да го пропъдиш пак ще остане да те чака пред входа. Това е най-преданото същество на света, готово да ти даде всичко от себе си. Оцени го и го обичай!
Радвам се че си разбрал тази отговорност и си записал учител, гледай и се учи от него, ще бъдеш удивен от резултатите които се постигат за много кратко време с правилен подход. Но никога не бъди гневен към кучето, това ще е само против теб. Подхождай с търпение дори да не е разбрало нещо от първия път, покажи му пак, похвали, награди, за да му бъде интересно и да задържиш вниманието му, нищо не трябва да става насила.
User's Signature

Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2011 - 11:40 PM

Куче се реабилитира, човек-почти никога.Един нереабилитиран човек ще проектира собвственото си Аз върху кучето си.Иначе съветите са чуднички! :ba_025:
User's Signature

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема