Декоративно зайче
Публикувано: 11 February 2009 - 11:16 AM
Той си е със спокоен характер :wub:.Целувки на зайчоните :wub:
Публикувано: 11 February 2009 - 02:53 PM
За тези нокторезачки за гризачи, ако някой е от Пловдив и е виждал някъде, където се продават моля да ми пише на лични! ;)
Много целувки :wub: на малките сладури!
Публикувано: 12 February 2009 - 08:50 PM
Днес купих на моя зайо гризини с морков на Vitakraft , обаче той нещо не ги хареса, ще му оставя в купичката да видя дали ще ги прояде, ама ме съмнява.
Вашите зайовци ядат ли ? Доста са твърдички , но зайо байо не би трябвало това да е проблем. Ама мойто значи наистина е много капризно , не може да се разберем ние с него ми се струва... :rolleyes:
Публикувано: 12 February 2009 - 10:43 PM
По въпроса с гризините съм спец ;) ;D Купувам му ги от началото и честно да си кажа не им обръщаше внимание....Явно трябва време ,докато разбере за какво иде реч,защото сега ги изръбва за ден-два....Но има предпочитания.Най-харесва с кокос , с горски плодове,а тези с моркове и ядки им се мръщи,но си ги излапва....Явно търсят вкусове различни от тези в храната...
Публикувано: 12 February 2009 - 11:13 PM
Искам да попитам кога започват да линеят зайчетата. Нямам време да прочета в момента..сесия...та за това ще попитам. Монти я гледам, че перчемчето и е оредяло леко отпред. А днес от дупето и падна едно снопче. Няма косми в клетката, но като я гушна и пуска доста. Дали линее или е рано и иима някакъв проблем? Или, трети вариант, съм параноичка и нищо няма, а аз пищя за отскубнат косъм? :huh: :rolleyes:
На съм се информирала за линеенето и смяната на козината. А самата и козина си променя цвета - избиват и бели кичури и кафява козина. А беше цялата сива. Пишете, ако знаете нещо, че ми е доста притеснено!!! Иначе прегледах кожата за някакви образувания, люспи, стуреи и т.н. - нищо няма - чиста розова кожичка.
Публикувано: 13 February 2009 - 12:25 AM
Публикувано: 13 February 2009 - 01:35 AM
Аз от скоро я реша, ама цената, която плащам е солидна. Дебеланчето никак не обича тази процедура :- А и тя се заплита най-вече по гърдите, но там не дава да я реша, като се свие и иди я реши! На всичко е готова, за да ме разкара от себе си :angry:
А за сеното - не остава е минута без сено при това вкусното от селоооо :P
Нащо хайванче вече се заключва с катинарчеее. Наложи се, тъй като се научи сама да си отваря отгоре капака и да излиза. Та вече взехме мерки. Сега си има едно малко сладко катинарче и се стои вътре в клетката...за през нощта. Иначе през деня, когато съм у дома изобщо не стои вътре - щъка из стаята и така си живеем. Може да се каже, че у дома има поне един щастлив, че съм в сесия и съм постоянно вкъщи. ;D
Публикувано: 13 February 2009 - 07:51 AM
Давам му отделно хартия,но не я и поглежда...Мисълта ми е,че като го пусна една минута обикаля и после хоп на тапетите....Ако има някакво решение-кажете моля :)
Публикувано: 13 February 2009 - 12:36 PM
Публикувано: 14 February 2009 - 10:45 AM
А по въпроса с гризините дано да ги прояде , защото смятам че са полезни за зъбите. ;)
Публикувано: 14 February 2009 - 02:23 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 01:37 PM
Няма нищо страшно и аз така веднъж влязох в ролята на тоалетна, най -нагло и безкомпромисно си свърши работата и после все едно нищо не е било започна да си тичка нагоре надолу из стаята , докато на мен ми идваше........ :angry:
Публикувано: 16 February 2009 - 12:29 PM

Усмихвай се докато имаш зъби!
Публикувано: 16 February 2009 - 02:55 PM