Декоративно зайче
Публикувано: 11 August 2008 - 03:29 PM
Ами родена е на 08.02.2007 година.Обича да ближе хората.Преди време беше по-палава,вече не толкова.Помня че като я взехме първия ден заспа в мен,а после се изпика пак в мен. ;D
Сутрин баща ми като става и дава той да яде и докато не и даде не спира да лудува в клетката си.
Ето снимка:
Сутрин баща ми като става и дава той да яде и докато не и даде не спира да лудува в клетката си.
Ето снимка:
Публикувано: 11 August 2008 - 09:17 PM
Не искам да прозвучи постът ми като заяждане.. Държа да го отбележа от сега...
Защо търсиш дом за него отново? Много ми е странно...
Защо всяко едно животно след определено време го подаряваш и взимаш други... И това ми е много странно...
Защо си толкова несериозна относно животните, които гледаш? :-
Бих желала да получа отговор, но не те задължавам по никакъв начин. Ти си реши дали да ми отговориш.
И пак за завършек- не го приемай като заяждане от моя страна. Благодаря!
п.п. Съжалявам за офф-топика.
Защо търсиш дом за него отново? Много ми е странно...
Защо всяко едно животно след определено време го подаряваш и взимаш други... И това ми е много странно...
Защо си толкова несериозна относно животните, които гледаш? :-
Бих желала да получа отговор, но не те задължавам по никакъв начин. Ти си реши дали да ми отговориш.
И пак за завършек- не го приемай като заяждане от моя страна. Благодаря!
п.п. Съжалявам за офф-топика.

Публикувано: 12 August 2008 - 11:55 AM
Този Шайло е....... :o Просто страхотна красавица! :wub:
Иначе Котето, каква е причината да му търсиш дом? Зайчето не изисква кой знае какви грижи, освен внимание, чистота и повечко свобода извън клетката...не мисля, че е трудно да се осигурят. Защо не го гледаш ти вече?
Иначе Котето, каква е причината да му търсиш дом? Зайчето не изисква кой знае какви грижи, освен внимание, чистота и повечко свобода извън клетката...не мисля, че е трудно да се осигурят. Защо не го гледаш ти вече?
Публикувано: 12 August 2008 - 01:06 PM
Здравейте.Аз отдавна не съм писала.Преди бях казала,че Чочето има нещо като пърхот на ушичките.Тъкмо щях да я водя и изчезна пърхота.Сега няма нищо.Тя си пооправи характера и е много миличка.Обожава да я галят.Доста мързелива е.Само лежи и иска да яде и като излезе първо търся храна ;D ако има някакви трохички.Аз гледам да не я храня много,но тя си пораства и иска повече храна.Иначе козинката и е толкова лъскава и хубава.Сега мама много иска да вземем едно мъжко зайче.То е на братовчедка ми,но тя е мъничка и не се грижи добре за него и ние мислим да го вземем,но се притеснявам,че ще трябва да стоят отделно,защото малки не ни трябват сега и а тя си е щастливичка и без,но наистина се чудя какво да правя.Посъветвайте ме нещо :blink: ето една стара нейна снимка,където все още е много дебеличка и не толкова щастлива и вече си има много голяма клетка където се шири.http://tinypic.com/view.php?pic=2wpt3qb&s=4 Благодаря за помощта,която ми дадохте преди.

Публикувано: 12 August 2008 - 06:18 PM
Ето малко снимчици на мойто :zaek: - Лора
Тук е още мъничка-на 3 месеца
На тази снимка се мъчи да изяде всичкото това сено в устата й наведнъж(това се случва честичко)
Тук й настръхват ушите при мисълта,че е наддала с няколко грамчета.
На тази снимка е с една нейна приятелка,която й дойде нагости за коледа.
Тук е още мъничка-на 3 месеца
На тази снимка се мъчи да изяде всичкото това сено в устата й наведнъж(това се случва честичко)
Тук й настръхват ушите при мисълта,че е наддала с няколко грамчета.
На тази снимка е с една нейна приятелка,която й дойде нагости за коледа.