Декоративно зайче
Публикувано: 06 October 2008 - 09:04 PM
Много е гадно ,свикваш до такава степен с животното , че всякаш е било с теб цяла вечност и от загубата много боли.
Не ми се е случвало досега, не искам и да знам какво е, не си представям Бубъл да го няма..... :( :'(
Публикувано: 06 October 2008 - 11:43 PM
Аз не пиша редовно, но това няма значение. И аз съм губила приятелчета и знам каолко боли. Съчувствам ти искрено!
Не се обвинявай, не си виновна. Не търси виновник - такъв няма. Просто така се е случило. Още една от гадостите на живота, които ще останат без обяснение "защо".
Радвай се на другия пухчо и си намери нещо, което да те разсейва. С теб сме!
Публикувано: 07 October 2008 - 07:09 AM
Публикувано: 07 October 2008 - 08:30 AM
Моят съвет е да бъдеш силна, миличка, и когато се почувстваш готова да дариш отново любовта и вниманието си на друга животинка, която макар и никога да няма да може да заеме мястото на малката, съм сигурна, че пак ще мъде много обичана и щастлива да си й стопанка!!! :kuchence: СТОПАНКА Nr. :->) !
Публикувано: 07 October 2008 - 12:27 PM
Публикувано: 07 October 2008 - 01:38 PM
И ние сме така - всеки заьо си е индивидуалност,...а вече и още повече - от 2-ма на 5-ма - бяха само "любовника" Пухчо (дай му само да се гали, да те ближе и колокто и странно да звучи - да ти лежи в краката ;D ) и "принцеса" Ники (тя една грациозна, стъпва леко и плавно, "над ситуацията" винаги и с нейно мнение по нещата - като напр.кое трябва и не трабва да се яде, къде трябва да се пишка, колко трбва да закача батко си...вече мъжа си Пухчо ;D ), а сега и малките партизанчета Спънки (Пънчо), Зоуи и Ниньо :zaek: за тях още мн мн не мога да говоря, понеже едва снощи направихме първите крачки вън от глездото,...но Пънчо (беличкото) винаги се катери по главчките на братчетата/сестричките си :yahoo: Забелязах обаче, че Ники стана доста нервна като се разщъкаха мъниците и ме е страх да не вземе да им мине отгоре :- До кога трябва да се притеснявам, че може да ги смачка, може ли някой да ми каже? Вече сме на 1 седмица, имаме мъхче отиващо към козинка, доволен размер тумбачета и ПОЧТИ вкарваме правилна крачка ;D
Публикувано: 07 October 2008 - 01:43 PM
http://www.youtube.c...feature=related :drugarche:
Публикувано: 07 October 2008 - 02:40 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 06:29 PM
Я кажете вие какво давате на вашите зайковци да гризкат за зъбките.Аз преди малко на моите пухчета им скъсах по едно ябалково клонче,но понеже незнам дали трябва да им махна листата или направо с тях да им го дам реших да попитам тука,така че ако някой е давал плодови клончета моля да сподели с листата ли се дават и горе доло колко на често трябва да се дават?
Публикувано: 15 October 2008 - 10:54 AM
Давай му ябълкови клончета без листата да ги гризе, без черешови и още едни имаше.. :rolleyes: ама не си спомням.Някъде бях чела че съдържат отровни вещества за зайчето и затова му давай ябълка.
Ние също имаме проблеми със зъбите, даже един вече счупихме, а другия расте на криво и вече е доста дълъг , защото зайко нищо не иска да гризе за да си ги пили.
Друг проблем имам аз обаче-не иска да яде сено . Най-различни видове взимах и не иска и това си е.А сеното пък е много важно за стомахчето.Чудя се как да го накарам да го прояде? Даже мислех да го оставя един два дена само на сено и като огладнее няма какво друго освен сено и да се надявам да го прояде.
Незнам какво да правя , помагайте...... :mazohist:
Публикувано: 15 October 2008 - 02:56 PM
С клончета от плодови дървета не сме пробвали.
Първият ни зайко постоянно му растяха зъбите и понякога се налагаше да го водим на ветеринар, за да ги режат. :( Със сегашните ни два бонбона нямаме проблем. :blink:
Публикувано: 17 October 2008 - 12:31 AM
И ние от снощи си имаме зайче. Детето много му се радва. Аз, ако искате вярвайте, но от 19:30 та до сега, 01:34 посреднощ, изчетох всичко тука. Хубав форум, доста инфо. Снимки ще пратя утре - поне ще се пробвам :)
Никога не съм имала зайче, или друго подобно животинче, имали сме само един ротвайлер, Ара; тя умря от операция на крак... Невероятно интелигентно животно! Надявам се зайчето ни Томас да прилича на Ара...
Лека вечер!
Публикувано: 18 October 2008 - 04:59 PM