Декоративно зайче
Публикувано: 09 December 2008 - 01:16 AM
Къде е родила мама-зайка :blink: В клетката или в съндъче
Публикувано: 11 December 2008 - 12:36 AM
@ elina_89, ако не са в сандъче, а в клетка, както в твоя случай, има голяма вероятност да не оживеят, защото заека си е заек - скача, може да ги изпомачка.Искрено се надявам да не се случи при теб това и да пораснат и радват :zaek:
Публикувано: 11 December 2008 - 12:29 PM
Няма да си ги внесе сама в сандъка остави ги така просто не я стрескайте и няма да навреди на малките успех :yahoo:

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 11 December 2008 - 07:34 PM
Е дано и бебетата да са по-кротички, че и те не седят на 1 място
Публикувано: 14 December 2008 - 12:27 PM
Миналата седмица на две годинки почина зайчето ми.
Нямаше ме два дена и го бях оставила на нашите да го гледат.Те много добре знаят как и едва ли имат вина.Като се прибрах беше легнал и дишаше тежко.Беше ужасно.Тъкмо щях да го водя при вет-а и той почина.. Надявам се да не се е мъчил много.
Беше ми адски зле следващите няколко дни и не съм спирала да рева .Много бях свикнала с това животно,беше много контактен и игрив и много го обичах. Не знам дали ще си взема отново заек.От една страна ми се иска,но от друга страна не искам да преживея никога повече същото.
:'(
Нямаше ме два дена и го бях оставила на нашите да го гледат.Те много добре знаят как и едва ли имат вина.Като се прибрах беше легнал и дишаше тежко.Беше ужасно.Тъкмо щях да го водя при вет-а и той почина.. Надявам се да не се е мъчил много.
Беше ми адски зле следващите няколко дни и не съм спирала да рева .Много бях свикнала с това животно,беше много контактен и игрив и много го обичах. Не знам дали ще си взема отново заек.От една страна ми се иска,но от друга страна не искам да преживея никога повече същото.
:'(
Публикувано: 14 December 2008 - 01:04 PM
@ Zvezdichka, много съжалявам за мъничето ти :'( Но знаеш ли - все някога тези неща се случват, колкото и да не ни се иска.Рано или късно някой, който обичаш много си отива от теб неусетно и все пак недей да се предаваш така, не е казано, че и със следващото зайче ще стане така :blink: Предишната ми зайка умря след като роди и тя беше на 2 годинки и си казах, че следващата женска няма да я пускам на мъжки, защото се притеснявах, че ще стане същото...Обаче се престраших и я пуснах - 2 пъти ражда и си е жива и здрава/първото раждане не беше успешно, но от второто имаме 5 сладки палавници/...Така, че горе главата и си вземи още 1 зайче - ще преодолееш загубата, сигурна съм :blink:
Публикувано: 14 December 2008 - 06:33 PM
:'( Много съжалявам за загубата ти! Аз също смятам, че не трябва да се отказваш от идеята да имаш по-натам отново зайче. Винаги съм съветвала и себе си, и другите да си подарят отново радостта да се грижиш за някого и да го обичаш! Дано болката мине по-бързо!
П.С. Ако някой знае къде се продават хубави и не много скъпи клетки за зайчета или пък продава такава - нека пише!
П.С. Ако някой знае къде се продават хубави и не много скъпи клетки за зайчета или пък продава такава - нека пише!
Публикувано: 14 December 2008 - 09:15 PM
Zvezdichka, съжалявам за загубата ти! Знам как се чувстваш. Първото ми зайче почина незнайно от какво. Но не се отчаях и вече имам две пухкави бели топчовци. ;)
Не прави глешката, която много хора правят - щом почине животинката им, се предават и решават, че няма повече да си вземат заради риска ситуацията да не се повтори отново. Това е кръговрат, така е било писано. В крайна сметка не си била виновна ти, зайко може да е починал от всичко.
Недей да се заричаш, един ден едно сладко пухче може отново да пълни душата ти с радост и любов! ;) ;) ;)
Не прави глешката, която много хора правят - щом почине животинката им, се предават и решават, че няма повече да си вземат заради риска ситуацията да не се повтори отново. Това е кръговрат, така е било писано. В крайна сметка не си била виновна ти, зайко може да е починал от всичко.
Недей да се заричаш, един ден едно сладко пухче може отново да пълни душата ти с радост и любов! ;) ;) ;)