Декоративно зайче
Публикувано: 07 February 2009 - 10:29 AM
Публикувано: 07 February 2009 - 09:54 PM
Има ли нови попълнения? Аз благодаря на Катето, че сложи една нова снимка на Монти!!! Че аз не се знае кога щях да сложа. ;D Дебеланата става непослушна вече и днес много ме ядоса. Вече ходи и ръфа тапети и трябва да ходя след нея или да слагам всевъзможни предмети, които да ги пазят от нея. После друга беля си измисли и направо нарочно я вършеше кат овиждаше колко ме дразни. А аз не мога да я хвана и тя се навира под леглото веднага. Така поне час ми е играла по нервите, докато я прибера. :angry: Много ме ядоса дребосъка.
Иначе нищо ново няма при нея. При вашите пухчета вещо ново има ли?
Публикувано: 07 February 2009 - 11:35 PM
Цитат
А,това го намерих в нета :
Цитат
Ето и линк за болестите и ваксините : ТУК
П.П. Моят заек не е ваксиниран - много ме е страх(чувала съм всякакви работи :rolleyes: ,а и той ще си е сам,няма за сега връзка с други животни).Вярно,че от храната може всичко да се лепне,ама все пак купувам най-хубавата и качествена храна и т.н.
Пожелавам на всички да нямат никакви проблеми с този въпрос и да са им живи и здрави зайците(пакостливи :P ) и :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 08 February 2009 - 02:12 AM
Цитат
Абе на 6 месеца се слага, това да не ти е куче на 1 година да го бодеш :rolleyes: И на 60тия ден как го измисли па това :huh: Не коментирайте неща, които сте чули от еди къде си, подвеждате хората
Публикувано: 08 February 2009 - 02:14 AM
Цитат
Цитат
:rolleyes: Незнам твоят вет колко е работил със зайци ,но моят съпруг който е вет.лекар облужваше държавна зайцеферма със 4000 заека в нея,аз самата също съм завършила вет.медицина и такова нещо не съм чувала B)
Публикувано: 08 February 2009 - 12:54 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:rolleyes: Незнам твоят вет колко е работил със зайци ,но моят съпруг който е вет.лекар облужваше държавна зайцеферма със 4000 заека в нея,аз самата също съм завършила вет.медицина и такова нещо не съм чувала B)
Аз на моя вет.си му имам пълно доверие,да не забравяме,че все пак има разлика от обикновен заек и декоративен заек,дори и единия да произлязъл от другия ;)
Не се заяждам с теб,лично мнение B)
За да няма недоразумения,хващате си зайците и отивате на вет. да ви прегледа и да си каже дали ще се ваксинира ;)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 08 February 2009 - 02:03 PM
И сиската не е казала, че гледа само диви зайци :huh:
Публикувано: 08 February 2009 - 03:01 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 08 February 2009 - 04:56 PM
Публикувано: 08 February 2009 - 10:54 PM
Цитат
Цитат
Абе на 6 месеца се слага, това да не ти е куче на 1 година да го бодеш :rolleyes: И на 60тия ден как го измисли па това :huh: Не коментирайте неща, които сте чули от еди къде си, подвеждате хората
Аз пак казвам -Веднъж годишно и СЛЕД 60тия ден!
Публикувано: 08 February 2009 - 11:06 PM
Казаното-казано !
Който иска да си ваксинира заека да го направи,да се консултира с вет и да си преценява сам.
Имам чувството,че нещата ще се развият в много лоша посока,ако продължаваме така ;)
На мен тука си ми харесва и без леки намеци и тем подобни.Да го запазим така.Този казал това,а оня не му вярва и чул друго-опаа и е готов проблема.
Поздрави на всички и :wub: на всички зайковци
П.П. Ако съм обидила някой с постовете си-ИЗВИНЯВАМ СЕ за което :izcherven:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 08 February 2009 - 11:35 PM
Нека си обичаме пухчовците и да им се радваме :wub:
P.S Не искам да се карам или заяждам с никои просто изразявах мнение ,извинявам се ако съм засегнала някой :wub: