имам още няколко въпроса, дано не ти досадя много
1. знам, че зайчетата много ядат кабели, килими и прочие - из нета четох, че е добре да имат много играчки около тях, с които да си играят, за да не гризат - какви играчки да му сложа? някакви специални ли се взимат или може и обикновени гумени играчки от малкия да му дам?
2. чистене - чистенето представлява смяна на триците нали? или основно миене на клетката всеки ден?
3. мисля да взема клепоухо зайче - има ли някакви специални грижи за ушичките при тях?
4. тук в темата четох, че се къпят - колко често се прави това и при каква стайна температура е желателно да се прави?
5. мернах също, че им се режат ноктите - това задължително ли е и ако да при ветеринар ли трябва да го правя или мога и сама вкъщи?
6. решат ли се зайчетата?
7. освен купената храна мога ли да му давам зеле, моркови, ябълки или нещо друго допълнително или е желателно само купена храна да ядат?
извинявам се отново за многото въпроси, но много се привързвам към домашните любимци и не искам да го взема и да го загубя - а много ме е страх, защото знам, че лесно умират душичките