Декоративно зайче
Публикувано: 01 February 2010 - 08:02 PM
Цитат(larito45reni @ Feb 1 2010, 07:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
не може.ще нараниш зайчето
Ахм добре , а за тези витамини да му купя ли да си хапва ?
Публикувано: 03 February 2010 - 11:35 PM
Цитат(~~~Vikito~~~ @ Feb 3 2010, 09:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Изобщо не му даваи плодове и зеленчуци
поне докато е малко - после може по- мъничко и то трябва да преседят да не са пресни -че много лесно им се подуват коремчетата и.......
и става лошо

Добре спирам :) Мерси 2 дена съм му дадох само :) дано нему стане нещо :)
Публикувано: 06 February 2010 - 09:22 PM
Здравейте, отдавна не съм писала и сигурно сте ни забравили със зайо, ное то ни пак тук
. Вече сме на година и си търсим женска за разплод, не за постоянно, ами временно ,че зайко си му личи че си иска , а не мога да му купя защото нямам възможност за постоянно гледане на още един заек (просто на него няма да му е комфортно, а аз нямам желание да мъча животинката)
Ето ни и нас ,ако ни харесате
може да ми пишете тук или на скайп : jakata1
Чакакм скорошни отзиви :P

Чакакм скорошни отзиви :P
Публикувано: 07 February 2010 - 09:13 AM
От известно време искам да си взема мини зайче. Искам да попитам някой притежател на клепоухо мини зайче-до какъв размер достигат ?Иии каква вода им давате (някъде бях чувала за минерална ама ми се струва абсурдно)
НаДяВаМ Се НяКоЙ Да Ми ОтГоВоРи

Публикувано: 08 February 2010 - 02:02 PM
Здравейте, аз имам зайченце само от 4 дена и още не знам как да го разбирам >.< Мисля, че вече свикна с мен, още от 1ия си ден е изтребител, само се катери и търчи, после търси някой да го гушка, после пак се превръща в самолет. Обаче не иска да го реша... като го галя и гушкам е самото щастие, но ако почна да го реша и се измъква. Същото е и като пробвах да му измия лапичките с мокра кърпа. Как да му кажа, че трябва и такива неща да правя?
И също, дали зайчетата могат да сънуват?? :D
И също, дали зайчетата могат да сънуват?? :D
Публикувано: 16 February 2010 - 07:00 PM
значи искам да си купя мини зайче лъвска глава , но ме интересува колко големи стават , защото ми казаха че стават мн големи , и ако можете да ми кажете откъде мога да си купя такъв заек , само че бял със сини очи , от софия съм благодаря ви предварително