Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#2381 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:animals,cars,travelling,babies :)
Публикувано: 20 June 2010 - 05:59 PM

Показване на мнениетоdesislava96, в 19 June 2010 - 09:25 PM, написа:

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 19 June 2010 - 04:42 PM, написа:

Показване на мнениетоdesislava96, в 19 June 2010 - 02:42 PM, написа:

bunny&sunny , ти колко зайчета имаш ? Между другото моето зайче днес много ме ядоса :eg_033: ама хич не мога да му се сърдя :be_107: като му видя носленцето и ушичките и ми минава :md_064: и после пак ме ядосва :ab_041: Еех , какво да го правя този дивак като толкова мтого го обичам :af_089:

Прикачен файл Снимки0635.jpg това правим като ни изкарат извън клатката да потичаме и полудуваме (а когато вечер трябва да се спи , влага цялата си енергия да ме събуди) :ab_041:

хихи аа така,за какво те ядоса ?Аз имам 1,ама като видях днес едни точета белички с малко кафяво и ми се доиска още едно :r_181: ,а имам и хамстерче :dog:

:ab_041: Ами очевидно зайчето ми ме има за една огроооомна гранула и се чувства длъжен като не му изнася да си "гризва" от мен :ea_103: :ab_041: а как си е харесал една моя жълта тениска от републиканските училищни баскетболни игри :ud_009: :ab_041: повече я харесва и от собствената си храна - да им се чуди човек н тези малки сладурчета :wub:
в едно съм сигурна - не можеш на тези сладки муцунки да им се сърдиш , колкот и пакости да правят :zz_223:

хихи така е ,големи сладурковци са :wub: и на мен една блуза с пришити пайети и ги гризка ама аз не и давам :af_089:
User's Signature

Клепоушко :)

#2382 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2010 - 04:26 PM

Търся му дом

#2383 Потребителят е офлайн   Gabiityy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Интереси хмм..:животни най-напред след това музика и забавления :D .
Публикувано: 23 June 2010 - 07:29 PM

Tova zai4e li e? Za6toto poprincip ne mi otvarq snimkata.Pi6i mi na e-maila ako e zai4e ,4e az si tursq molqte

#2384 Потребителят е офлайн   Gabiityy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Интереси хмм..:животни най-напред след това музика и забавления :D .
Публикувано: 23 June 2010 - 08:28 PM

Zabravi hda si kaja e-maila : gaby-10@dir.bg

#2385 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2010 - 11:11 PM

Да Gabiityy, това е зайче, но както съм писала в поста си - с деца няма да обсъждам подаряването му. Ако се чуя, а най-добре видя с някой от родителите ти може и да поговорим, но това не означава, че 100% ще го дам. На зайо търся дом при сериозни хора, готови да поемат отговорност, добре обмислили решението си. Телефона ми е 0886620166 Даниела.

P. S. И една молба - пиши на кирилица, защото трудно чета шльокавица, а и правилата на форума го изискват.

Качена снимка
Качена снимка

#2386 Потребителят е офлайн   Gabiityy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 June 2010 - 12:19 PM

Добре ще говора с родителите ми :smile: .
И ако се съгласят и ти се съгласиш да подариш зайо ще го обичаме много :wub:

#2387 Потребителят е офлайн   lily_l Икона

Публикувано: 24 June 2010 - 12:47 PM

Здравейте, вчера си купих едно много сладко клепоухо зайче, на около 50 дена е. Искам да ви питам за ходенето до тоалетната. Четох на няколко места, че може да го научиш да ходи в единия ъгъл на клетката или в тоалетна. Как си ги учите и колко голямо трябва да е зайчето, за да почнем с обучението? :ab_041: Мерси :ab_041:

#2388 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2010 - 01:39 PM

Показване на мнениетоlily_l, в 24 June 2010 - 11:52 AM, написа:

Здравейте, вчера си купих едно много сладко клепоухо зайче, на около 50 дена е. Искам да ви питам за ходенето до тоалетната. Четох на няколко места, че може да го научиш да ходи в единия ъгъл на клетката или в тоалетна. Как си ги учите и колко голямо трябва да е зайчето, за да почнем с обучението? :ab_041: Мерси :ab_041:

http://forum.zoomani...hp?f=141&t=2553 Ето прочети тук и ще качиш ли снимки на зайо :) :wb_052:
User's Signature

#2389 Потребителят е офлайн   lily_l Икона

Публикувано: 24 June 2010 - 03:07 PM

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 24 June 2010 - 12:44 PM, написа:

http://forum.zoomani...hp?f=141&t=2553 Ето прочети тук и ще качиш ли снимки на зайо :) :wb_052:

Мерси :ab_041: Явно зайчето само ще си реши къде да ходи :ab_041: Обещавам да кача снимки другата седмица, че зарядното и usb-то на фотоапарата ми не е в мен :smile:

#2390 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2010 - 03:17 PM

Показване на мнениетоlily_l, в 24 June 2010 - 02:12 PM, написа:

Мерси :ab_041: Явно зайчето само ще си реши къде да ходи :ab_041: Обещавам да кача снимки другата седмица, че зарядното и usb-то на фотоапарата ми не е в мен :smile:

Добре :)чакаме,а откъде го взе зайчето и може и клетката да снимаш :md_064:
User's Signature

#2391 Потребителят е офлайн   lily_l Икона

Публикувано: 24 June 2010 - 03:53 PM

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 24 June 2010 - 02:22 PM, написа:

Зайчето го купихме заедно с клетката от зоомагазина на бул. Патриарх Евтимий, много близо до попа. Взех възможно най-голямата клетка. Ходихме и в други зоомагазини, ама там имаше най-голям избор и като го видяхме знаехме, че това е нашето зайче :ab_041:

#2392 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2010 - 08:43 PM

Показване на мнениетоlily_l, в 24 June 2010 - 03:58 PM, написа:

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 24 June 2010 - 02:22 PM, написа:

Зайчето го купихме заедно с клетката от зоомагазина на бул. Патриарх Евтимий, много близо до попа. Взех възможно най-голямата клетка. Ходихме и в други зоомагазини, ама там имаше най-голям избор и като го видяхме знаехме, че това е нашето зайче :ab_041:

Любопитна съм много да го видя и нашето е клепоухо,даже ангорско :) :wub: За колко взе зайко и клетката?
User's Signature

#2393 Потребителят е офлайн   Shusheto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 09:59 PM

Здравейте на всички,които имат малки,сладки пухчовци!Имам един проблем с моите две зайчета.Постоянно кихат,като някакво хриптене.Ходихме на ветеринар и то доста пъти и им биеха някакъв ан тибиотик,но не помага.Само временно подобрение имаше.Ако някой е имал подобен проблем нека пише моля!!! :md_064:

#2394 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 June 2010 - 10:07 PM

Показване на мнениетоShusheto, в 28 June 2010 - 10:04 PM, написа:

Здравейте на всички,които имат малки,сладки пухчовци!Имам един проблем с моите две зайчета.Постоянно кихат,като някакво хриптене.Ходихме на ветеринар и то доста пъти и им биеха някакъв ан тибиотик,но не помага.Само временно подобрение имаше.Ако някой е имал подобен проблем нека пише моля!!! :md_064:

Аз не съм имала такъв проблем,но по логика те съветвам да ги заведеш на друг ветеринар=друго мнение.А да те попитам аз нещо искаме да си вземем още едно зайче,нашето май е мъжко на месец и половина,какво ще ме посъветваш,могат ли в една клетка ,ще се бият ли ?
User's Signature

#2395 Потребителят е офлайн   Shusheto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 10:29 PM

По принцип съм чувала,че две мъжки зайчета се бият,но това не вярвам да важи за всички.Моите са женски и само първата вечер едното подгонваше другото няколко пъти.Ние с моя приятел много се притеснихме като видяхме тази ситуация(очевидно едното се дразнеше от другото) и започнахме да се чудим дали не сгрешихме че ги взехме и двете.Но още на другия ден нямаше вече такива дрязги и даже не могат една без друга(вече един месец) постоянно се гушкат,лижат.Много се обичат!Много е добре,когато зайчетата са две,правят си компанийка,играят си заедно.Имахме преди тях друго зайче,но то почина по мнго нелеп начин,но това е друга тема,просто го споменавм,да се знае,че имаме опит в отглеждането на зайче.Ти ще си решиш,но аз съм 'за' като гледам моите две пухчета,колко са щастливи заедно!!! :af_089: :be_107:

#2396 Потребителят е офлайн   ~~~Vikito~~~ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2010 - 07:13 PM

Сменете талаша ако е много ситен може да е от него :md_064:

#2397 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2010 - 07:25 PM

Показване на мнениетоShusheto, в 28 June 2010 - 10:34 PM, написа:

По принцип съм чувала,че две мъжки зайчета се бият,но това не вярвам да важи за всички.Моите са женски и само първата вечер едното подгонваше другото няколко пъти.Ние с моя приятел много се притеснихме като видяхме тази ситуация(очевидно едното се дразнеше от другото) и започнахме да се чудим дали не сгрешихме че ги взехме и двете.Но още на другия ден нямаше вече такива дрязги и даже не могат една без друга(вече един месец) постоянно се гушкат,лижат.Много се обичат!Много е добре,когато зайчетата са две,правят си компанийка,играят си заедно.Имахме преди тях друго зайче,но то почина по мнго нелеп начин,но това е друга тема,просто го споменавм,да се знае,че имаме опит в отглеждането на зайче.Ти ще си решиш,но аз съм 'за' като гледам моите две пухчета,колко са щастливи заедно!!! :af_089: :be_107:

Благодаря за отговора :ba_025: а ти в една клетка ли ги гледаш,ние имаме една голяма и една малка,но може и мъжко да ни е зайчето :ae_085: тогава?твоите на каква възрст са и едното ти е клепоухо ,а другото лъвска глава нали?На нас това ни е 3 зайче,ма предишните много беснееха,но пък се обичаха :z_174: 2 женски бяха
User's Signature

#2398 Потребителят е офлайн   Shusheto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 June 2010 - 07:39 PM

Да,позна за породите на двете ми пухита:))) :af_089: Това,което е лъвска глава е на 4 месеца вече(според това,което ми казаха в магазина,че е било на 3 месеца,когато го купувах),а клепоухото е на 3 месеца.В една клетка ги държа,нямам абсолютно никакъв проблем с това за сега.Като попораснат сигурно ще купим още една клетка да им е по-широчко.Иначе самата клетка е голяма,екстра им е засега. :be_107:

#2399 Потребителят е офлайн   Shusheto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 June 2010 - 07:44 PM

Показване на мнението~~~Vikito~~~, в 29 June 2010 - 07:18 PM, написа:

Забравих да напиша,че има и други симптоми освен кашлянето-хриптене,а иманно-влажни нослета,зачервени очи.И не вярвам да е от талаша-не е от ситния.Направо съм шах и мат с тези двете госпожици. :dry: :wub:

#2400 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2010 - 10:23 PM

Показване на мнениетоShusheto, в 29 June 2010 - 07:49 PM, написа:

Показване на мнението~~~Vikito~~~, в 29 June 2010 - 07:18 PM, написа:

Забравих да напиша,че има и други симптоми освен кашлянето-хриптене,а иманно-влажни нослета,зачервени очи.И не вярвам да е от талаша-не е от ситния.Направо съм шах и мат с тези двете госпожици. :dry: :wub:

Стига бе , вие ме уплашихте :dh_188: вчера чух моя зайко да киха ... смисъл само един-два пъти съм го чувала ....... да го водя ли на ветеринар , повод за притеснение ли е?

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни