Декоративно зайче
Публикувано: 19 July 2010 - 02:58 PM
Публикувано: 19 July 2010 - 08:55 PM
Публикувано: 19 July 2010 - 10:12 PM
Gabiityy, в 19 July 2010 - 09:00 PM, написа:
Пробвай с катинарче,ама от тея най-малките,или със магнит,но да е силен за да не отваря клетката
Публикувано: 20 July 2010 - 08:01 AM
Публикувано: 20 July 2010 - 10:37 AM
lgdani, в 20 July 2010 - 08:06 AM, написа:
не можах да намеря какво е писала zuzeto,та за какво става въпрос?

Клепоушко :)
Публикувано: 20 July 2010 - 12:59 PM
Публикувано: 20 July 2010 - 07:01 PM
zuzeto, в 18 July 2010 - 05:22 PM, написа:
Gabiityy, в 18 July 2010 - 01:08 PM, написа:
Габи тя просто не дава на другия заек да се храни , и когато го откаже тогава започва да яде. Пробвали сме с две поилки и две купи за храна и е все тая. Голямия заек отива и захлупва купата на по-малкия , за да не може да яде, а след това отива при неговата и почва да се храни. ПРоблема не ми е толкова с храната ,защото я хващам и другата зайка се наяжда , проблема ми е ,че вече налита да хапе и самият факт ,че вчера ме захапа , ме кара да смятам ,че трябва да предприема много строги мерки.На път съм да я подаря на някой , а ако никой не я иска да я приспя. Затова за да не стигам до крайности , искам някой да сподели ,ако е имал такъв проблем и как го е оправил. На заека не му липсват ласки ,просто нещо се чална.
Aко не искаш повече зайчето ,недей да го приспиваш ,не само защото е глупаво ,а просто защото когато поемеш отговорност за някого се грижиш за него и не се отказваш при първия проблем а се опитваш да го преудолееш .Смятам че човек трябва да мисли в дългосрочен план за последицита от действита си (макар и в случая зайче) ,защото хора с подобно мислене оставят децата си, защото не могат да ги гледат . Не искам да те упреквам нито да те съдя , все пак всеки сам си решава , просто мисли преди да вземеш решение,особено когато се касае за живо същество.
Съжелявам ако ти се е сторило по-остро изказването ,но просто реших да изкажа мнение.
Публикувано: 20 July 2010 - 07:28 PM
Искам да знам как са се справили хората с агресията , която е настъпила след разгонването. Т.е от тогава мина месец, ако не и повече. Аз си поемам отговорността към зайците ,за тва си ги гледам и двата и за тва търся помощ ,за да направя и на двете ни живота по-лесен.
И нежелая да чета някви смешни постове ,от някви хора ,които се опитват да се докажат във форум.
Хора осъзнайте се малко и се погледнете в огледалото и вижте вие какви сте.
Jakata отгледала съм две кучета,които са били възпитани , послушни и не са ми създавали проблеми.Как така реши ,че ще си оставя децата
LG Dani на мен не са ми в тежест ,че да ми обясняваш тея глупости в постовете си. Целта ти както преди , така и сега беше да ми покажеш едва ли не колко си зряла и колко разбираща , и как ти си най-добрата майка , най-добрия стопанин....Абе направо най-добрият човек в света.
Извърташ ми постовете както ти си знаеш, и след тебе пишат хора ,които не са проследили темата и пишат глупости, подлъгани от твоите коментари.
Искам и моля някой да ми каже как да си реша проблема, а не да ми обяснява аз каква съм!!!
Публикувано: 20 July 2010 - 09:13 PM

jakata1-по добре не му давай да яде цветя-има доста отровни видове за жалост

Публикувано: 20 July 2010 - 09:18 PM
И видях,че зузето е писала,че децата(тийнеджарите) си купуват животни и не се грижат за тях и после ги подаряват.
Ами не всички са такива ,но досега единственото животно което съм давала бяха рибки,но неможех да се грижа за тях вече имах 3 женски и всеки месец по 50 рибки смао то едната

След това станах на 11 и реших да пропроменя и си купих хамстерче гоялм сладур беше,но по късно се разбра ,че е имал тумор и го разбрах доста късно

И то си поживя,но един ден се беше парализирало

Разтривах го,топлих го и му давах вода да пие от мен и му натрошавах храната на по ситно да може да яде и си отиде

И така дълго стоях без хамстери докато в един магазин видях едно прекрасно малки животинче.Джербилката ми която вече е на 8 месеца и и търся другарче.(Ако някой подарява мъжки джербил и е от гр.София моля да ми пише).Та тя е прекрасна.Купихме си тогава още един,но тя се оказа женска Анаи и Мини не я хареса

И тя ме изненада досат приятно преди 1,2 месеца ми подари мъжки и женски мини хамстер.
Те си бяха досат добре от начало,но после почнаха да се бият и аз се оплаших неисках да изгубя нито еидн то двата много си ги обичам.
И сега са разделени.Тя е в клетка той в аквариум.Добре са си,но женската ми много ме хапе на последък и мъжкяи също(но той ако съм пипала нея).Голямата ми котка досат ги харесва

То се оказа мъжко и замалко да си имаме котило защото голямата ни е женска,но тя не му пуска а и е стара на 19.Тъйче зузи аз съм на 13 почти и имам досат животни и доста съм отгледала и са ми умирали от старост или от някаква болест.
И никога не бих ги дала.Те са моята любов обожавма ги.А да не говорим,че а збез котка немога.Израснала съм с животно илюбовта към тях е в кръвта ми.

Публикувано: 20 July 2010 - 10:11 PM

Публикувано: 20 July 2010 - 10:32 PM
bunny&sunny, в 20 July 2010 - 10:16 PM, написа:
Ето един човек ,който отговори :) Благодаря от сърце :)
Публикувано: 21 July 2010 - 12:09 AM
zuzeto, в 18 July 2010 - 03:22 PM, написа:
zuzeto, нищо не извъртам това са твои думи. Човек трябва да носи отговорност за това което пише или казва! Аз в полемики и спорове с теб няма да вляза. Желая ти успех!
Публикувано: 21 July 2010 - 08:37 AM
lgdani, в 21 July 2010 - 12:14 AM, написа:
Напротив извърташ ми думите.Преди това какво писах ???? Изобщо схванала ли си какво съм написала???????? Да на път съм , т.е ми е минавало през ума.Ако не мога да се справя с проблема и ,ще го направя.15 пъти писах едно и също , но ти все не вдяваш за какво говоря. Аз обяснявам "търся помощ , ако не се получи ще направя еди какво си" , а ти разбираш " Ще си подаря или приспя заека , щото ми е писнал и не мога да поема отговорност". Всичко е до начин на интерпретация.Ако искаш да помогнеш и не търсиш само за какво да се захванеш за да се заядеш , щеше да го разбереш по различен начин.Както казах и в преден пост ,ако бях решила да се отърва от заека щях да го направя ,и никой да не разбере какво се е случило с него.Но щом търся помощ , явно искам заека да си остане с мене, и да не се налага да се разделяме. Но ти пак извъртя нещата как не съм искала тоя заек и не съм поемала отговорност.
Успех !!!
Публикувано: 25 July 2010 - 12:43 PM
~~~Vikito~~~, в 25 July 2010 - 12:43 PM, написа:

хахах интересно,аз не смея такива неща да му давам,защото изрично се казва никакви мокри плодове да не се дават