sisi99, в 13 November 2011 - 12:21 PM, написа:
да разбира се , че майка ми ми е помогнала относно изразяването, но най- вече ми е помогнала братовчедка ми, която дори ми помогна да го преведа на английски език.И точно кинолог се обади на мама за да и казва да ми забрани да сядам на компютъра.
Sisi силно се надявам майка ти да му е обяснила кратко, точно и ясно на въпросния "кинолог" къде да си завре съветите!!Не се разконцентрирайте и не обръщайте внимание на подобни мишоци, които все още явно си въобразяват, че сме в каменната ера.Поставете си цел, направете си план и действайте.Не се отказвайте за нищо на света, докато не постигнете това за което се борите.Ти си на 12 години , което не е много, но не е и малко.Просто съдбата ти е отредила да порастнеш малко по бързо.Дарявай с много любов и грижи твоята прекрасна четиринога приятелка и ще си позволя един малък съвет...
Вържи си на ръката или ако щеш на нашийника на Диди един конец или каквото и да е...Да е нещо, което всеки Божи ден ще ти напомня, че имаш нещо важно да постигнеш.Ще го махнеш САМО и САМО, когато получиш някакъв задоволителен резултат и справедливост.Ако случайно не се получи веднага от първия път няма да се обезверяваш.Методично и постоянно жалби, повиквателни, сигнали и каквото ти дойде на акъл...Пак и Пак и Пак и Пак, до ВСИЧКИ възможни инстанции.Заради Диди, заради мнoгoто други невинни души, които печалбaрството, липсата на всякакъв морал и ценностна система на едни нещастни и жалки двуноги недоразумения...са ги обрекли съвсем УМИШЛЕНО да живеят в болка и дискомфорт

.Желая ти успех от сърце и наистина ми се иска да продължиш все така да отстояваш позициите си и да се бориш за справедливост до край.
Имаш и пълната подкрепа на родителите ти, което е много важно и лично изказвам възхищението си към тях .Комплименти.
Пък на оназ русата "Убавица" борсаджийка

, която много обича да игнорира, подиграва, заплашва, лъже, фалшифицира, нарушава правила и закони, затваря телефони, изживява се като не знам точно какво(то таквоз чудо трудно се описва

)...Да знае, че НЯМА човек на тази земя, които да не си намери майстора...Рано или късно.Кръговрата на живота е такъв.