Болонка
Публикувано: 27 August 2007 - 08:24 PM
Ето го рошавия звяр - вече на 5 месеца...в един от редките моменти, в които е застанал на едно място... b)
Прикачени файлове
-
_______003.jpg (49.79K)
Брой сваляния: 371
Публикувано: 28 August 2007 - 11:44 AM
Благодаря, sunysmile - дано има повече такива космати, рошави и зъбати бонбони d)
Сега го снимах пак (наложи се да ми го държат, за да седи мирно)
- малко неприлично излезе, ама нали е момченце b) b)
Много странно си мени цвета този бебчо. На два месеца беше целият светлобежов, после избеля почти навсякъде. След това последва един кратък период, в който бежовите му петънца по ушите и гърба станаха почти рижави (майка ми му викаше "Ей, кокершпаньол такъв" b) ), и сега пак започна да побелява и ушетата са вече бели в основата си, а са бежови само по края.
В скоро време очаквам и далматински петна да му избият b) b)
Сега го снимах пак (наложи се да ми го държат, за да седи мирно)
- малко неприлично излезе, ама нали е момченце b) b)
Много странно си мени цвета този бебчо. На два месеца беше целият светлобежов, после избеля почти навсякъде. След това последва един кратък период, в който бежовите му петънца по ушите и гърба станаха почти рижави (майка ми му викаше "Ей, кокершпаньол такъв" b) ), и сега пак започна да побелява и ушетата са вече бели в основата си, а са бежови само по края.
В скоро време очаквам и далматински петна да му избият b) b)
Прикачени файлове
-
______18.JPG (19.82K)
Брой сваляния: 349
Публикувано: 29 August 2007 - 04:57 PM
Здравете това е кучето на приятеля ми!Казва се Роки и е на 10 годинки w)
Според мен е булонка, а вие какво мислите? w)
Според мен е булонка, а вие какво мислите? w)
Прикачени файлове
-
Picture_013.JPG (29K)
Брой сваляния: 378
Публикувано: 24 September 2007 - 03:47 PM
При първа възможност ще пусна снимка на тази красавица. В момента нямам дигитален фото апарат, за да я снимам и да ви я покажа, :( но пък като беше по малка има над поне 100 снимки, но немога да ви ги покажа защото са от тези фото апарати с лента и не става. До една седмица обещавам да намеря дигитален фото апарат и да я снимам.
Публикувано: 03 November 2007 - 10:41 PM
Здравейте на всички почитате ли на тази прекрасна порода най накрая се здобих с фото апарат(дигитален) и я снимах мойта красавица. Тя се казва Сара и е на 13 год.
Прикачени файлове
-
IMG_0612.jpg (597.77K)
Брой сваляния: 137 -
IMG_0612.jpg_thumb (53.74K)
Брой сваляния: 118
Публикувано: 03 November 2007 - 10:50 PM
Ето ви и още една снимка
Прикачени файлове
-
IMG_0597.jpg (539.38K)
Брой сваляния: 128 -
IMG_0597.jpg_thumb (62.15K)
Брой сваляния: 80
Публикувано: 30 December 2007 - 03:23 PM
здравеите тожа е 4ико ;) маика му е пекинез а ба6таму булонка а тои какжо е незнам но прилича пове4е на булонка,а вие как мислите? :huh:
Публикувано: 19 January 2008 - 10:40 PM
Привет на всички, които са намерили своята болонка. Позволете ми да се включа във форума, който избягвах дълго време. Прекрасни пухчета, чудесни приятели и невероятно сърцати кученца са болонките.
Гушкайте ги много - ще ви се отплатят стократно и завинаги ще превземат сърцата ви. За тях най-голямото щастие е да са с вас, независимо къде отивате. Пазете ги от по-едрите породи, особено ако не са с намордник. Болонките са невероятно смели и не съобразяват, че ръстът им не позволява да мерят сили с добермани, ротвайлери и питбули и други здрави кучета. Но пък са уникално щури, игриви и любознателни. Спомените с тях са като слънчеви лъчи - едновременно озаряват и стоплят душите ни.
Гушкайте ги много - ще ви се отплатят стократно и завинаги ще превземат сърцата ви. За тях най-голямото щастие е да са с вас, независимо къде отивате. Пазете ги от по-едрите породи, особено ако не са с намордник. Болонките са невероятно смели и не съобразяват, че ръстът им не позволява да мерят сили с добермани, ротвайлери и питбули и други здрави кучета. Но пък са уникално щури, игриви и любознателни. Спомените с тях са като слънчеви лъчи - едновременно озаряват и стоплят душите ни.