Несъществуващите породи
Публикувано: 29 April 2008 - 02:31 PM
Та, малко предистория -шефа на фирмата има рожден ден след месец. Целокупния офисен екип стигнал до извода да му вземем кученце -щото гледа 2 БОК-а, ама само въздиша, като спомене за прекрасния си нявгашен (затаете дъх) канадски вълк.. И понеже съм кучкарка, всички дружно ме натовариха да търся. Да де, ама аз си вися в хъски форума и грам не се сещам на какво викат канадски вълк. Че и с родословие го искаме. Помагайте хора -какво да търся -НОК ли, що ли?!?!
Публикувано: 29 April 2008 - 02:33 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 May 2008 - 10:23 AM
Публикувано: 12 May 2008 - 02:19 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 01:02 PM
Цитат
Та, малко предистория -шефа на фирмата има рожден ден след месец. Целокупния офисен екип стигнал до извода да му вземем кученце -щото гледа 2 БОК-а, ама само въздиша, като спомене за прекрасния си нявгашен (затаете дъх) канадски вълк.. И понеже съм кучкарка, всички дружно ме натовариха да търся. Да де, ама аз си вися в хъски форума и грам не се сещам на какво викат канадски вълк. Че и с родословие го искаме. Помагайте хора -какво да търся -НОК ли, що ли?!?!
Като идея за подарък, но само за много добър шеф :blink:, може да се разгледа това:
http://www.makfly.ru/black/
Публикувано: 14 May 2008 - 11:32 PM

Публикувано: 14 May 2008 - 11:40 PM
http://en.wikipedia....iki/Dogo_Cubano

Пейте, робини!
Аз бях дотук с участието си в този форум.
Публикувано: 20 May 2008 - 09:00 AM
( срещнах го на улицата.. много му се смях :huh: ;D )
Публикувано: 20 May 2008 - 09:14 AM

Публикувано: 24 May 2008 - 05:51 PM
Цитат
доколкото знам,канадски вълк не съществува като порода.има черни немски овчарки (демек с родословие,щото с черни кучета ,приличащи на немски овчарки е пълно),от работните линии.с това се занимават развъдници като von der schwarzen seeperlen и т.н.но това са служебни кучета,доста по-различни от обикновено НОК(от екстериорната линия) и изискващи доста повече грижи.
ако искате да му вземете на шефа ви нещо екзотично,то моят съвет е бяло швейцарско овчарско куче-бяла немска овчарка).има такъв форум тук,в дог.бг

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 24 May 2008 - 10:05 PM
А това ми прилича на мастиф с злощастно орязани уши. Или пък на много зле изглеждащо кане...
Бяла овчарка, демек Швейцарско овчарско куче - не препоръчвам да взимате. От лични наблюдения - характерът не е това, което трябва.
Иначе аз на ваше място бих помислила за ротвайлер от тук - кучета със забележителен характер и прекрасен екстериор.
Публикувано: 24 May 2008 - 10:31 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND