Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1499 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2007 - 04:21 PM

b) Pyrwo strahotno se izwinqwamza latinicata. Ne6to kompa mi se prawi na interesen.
Wtoro - ot sedmica okolo moq blok ima nowo bebe koker4e w) . Sywsem bebence w) . Mnogo hareswa Kora i e mnogo podskokliwo l) . Hodi s 4erweno ele4e. Stra6no mili4ko ku4ence. Ne znam dali stopankata mu wliza wyw foruma - trqbwa da q popitam sledwa6tiq put.
A moq blok e blizo do hotel Princes.

#1500 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 12:59 AM

Да ви разкажа как моята Голди ми помага като тичам по задачи през деня:
След обичайната разходка в морската днес Голди се настани на мястото си в колата,т.е. на предната седалка и отпусна глава на ръката ми.Станала съм експерт в плавното сменяне на скоростите,за да не друсам красивата й главица.Тръгнахме за сервиза за втори пореден ден ,за да минем годишния преглед на колата.Вчера ни върнаха,защото не носих всички необходими документи.И така ...качих колата на канала и отидох да оставя документите.Поглеждайки през прозореца към колата, петимата служители ухилено се опулиха като видяха гордо изпъчилата се кучица седнала отпред.
"-Ха, ама ти това ли имаше предвид вчера като каза -пак ще дойдем?!"
"-Ами да -аз и кучето"
"-Каква порода е?"
"-Кокер спанъол"
"-Малко ли е ?"
"Не,на две години."
"-А защо е толкова дребничко?"
"-Ами то е кокер,такава е породата" - пояснявам аз и пак поглеждам към Голди ,за да се уверя ,че този въпрос е за моята едра 15 килограмова кокерка. bl)
В това време единия от служителите е закачил някакъв кабел за двигателя на колата ми и прегледа продължава с няколко минутно мачкане на ушите на кучо през отворения прозорец,докато тя(кучката) лигаво се наглася.
Отидох при тях да питам какво да правя сега като си мислех ,че ще паднат едни проверки..светлини,спирачки,масла и т.н.Междувременно чичковците дето мачкат Голди са станали двама.
"-Абе я пусни това куче при нас!"
"-Ама то навсякъде ще овършее."
В следващата секунда Голди изхвърча през вратата и се втурна в офиса им.След обстоен преглед на всички хора вътре и всички ъгълчета на стаята госпожицата се спря пред машината за вода.Погледа с който изгледа най-близкия до нея на мен ми е познат-значи нещо от сорта "не че съм много жадна,но няма ли да ме почерпиш все пак?"Човека обаче се втурна да и налива вода в чашка дълбоко убеден,че животинката мре от жажда.Голди елегантно отпи няколко глътки- колкото да не го обиди- и продължи с инспекцията на офиса.На един от служителите му просветна защо се мотая аз там и ме покани да проверим спирачките : "Ти ела,пък го оставви него тука,те ще го гледат." След две-три минути пак влизам в офиса да си прибера кучето и документите.Заварих странна гледка.Голди наперено седи на шефския стол зад бюрото.Пред нея има някакъв лист, до нея приведен стои друг служител с химикал в ръка и й говори: " Подпиши сега!Ако и се разпишеш те признавам!"Тя гледа умно ту него,ту листа и премигва,като че ли се чуди дали ще загази много ако ме разпише.Прекратих тая идилия като собственоръчно подписах формуляра.Отидохме при главния шеф,да си вземем талона за минат годишен преглед.Голди се изправи и занаднича в книжата му
"-Ама много е любопитно това куче"
"-Аха" -сконфузвам се аз защото кучо вече е под масата и се опитва да отвори един кашон.Околните обаче се радват на находчивостта й да използва лапата си като ръчичка.
"-Ловно ли е?"
"_Да, птичар."
"-Овчар?"
"- Не,не птичар. oleeee "
"-А-а-а"
С талона в ръце най-накрая се отправихме към колата.Изпратиха ни с широки усмивки -за мен и още мачкане -за кучо.
"-И догодина пак да дойдете двете!"
Голди скочи на мястото си и в момента в който включих двигателя,точно както съм я учила, примерно седна и впери поглед напред.В този момент изпращачите ни вече бяха тотално възхитени и умилени....
Е, а аз си мислех, че това ще бъде една дълга и отекчителна процедура....
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1501 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 07:20 AM

мале, че готина историйка ама си е умничка Голди и възпитана, всеки който я е виждал знае браво на момичетата за добре свършената работа bravoS

#1502 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 10:05 AM

Брагодаря,cherry_spa! И вие ще станете така умни и послушни като пораснете- както виждам има кой да се занимава с Чери.Как е малката черна хала, искам да я намачкам скоро! w) Хайде сега на разходка, че казаха ,че от утре времето се разваля!Отиваме на лов за катерициииии d) (най-много да изкараме акъла на някоя и това ще е ) dribble
User's Signature

#1503 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 10:53 AM

Вие сте по разходки в хубавото време.... а аз съм на училище ouu
НЕ Е ЧЕСТНО ИСКАМ И АААААЗ НА СЛЪНЧИЦЕ bl) b)

#1504 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 09:39 AM

Един въпрос: Вашите кокери обичат ли портокали? l) Защото Айра отскоро примира за парче портокал. l) bl) И за всякакви плодове, всъщност... w) И аз да питам и вашите дългоушковци и дългоушки ли са такива всеядни... wink
А сега при нас е дъждовно, след разходка сме кални до ушите, идва време за разходка, а тя едва е изсъхнала от предишната! l) Вчера бяхме навън в дъжда, като я намокри беше много смешна. l)
User's Signature

Качена снимка

#1505 Потребителят е офлайн   Nina_vn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 10:13 AM

Ирис и той е всеяден r) За портокал незнам, не съм му давала, ама ябълки, банани, моркови не отказва.От време на време му давам някое парченце плод. Имам чувството, че каквото и да му дам все ще го изяде и няма наяждане b)
Ira, днес с Голди ще бъдете ли на кучешката полянка? Аз мисле след малко да излизим и да видим кой е там. Дано се засечем.

#1506 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 25 January 2007 - 10:17 AM

Сара яде включително и варено цвекло. По-всеядно куче от нея няма. А плодове обожава. Може по цял ден да яде ябълки, банани, малко на мандарините си бърчеше нослето, м си ги ядеше с хъс. Кокерите са си лакоми и могат да изядът всичко, което им се предложи d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1507 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 11:59 AM

Ако има нещо, което кучето да не яде значи не е кокер l) dribble

#1508 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 12:12 PM

Здравейте, кокери!

Нас доста дълго време ни нямаше. Навършихме 7 месеца (: А Ава се очертава да е доста особено кокерче, расте й косичка!!! Ще се опитам да я снимам днес, за да ви покажа снимки,а довечера, ако имам време, ще изчета как са вашите рошковци (:

Поздрави от мен и Ава.
User's Signature

[img width=400 height=115]http://i71.photobuck...es/5d402d2c.jpg[/img]

#1509 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 January 2007 - 03:08 PM

честито да сте живи и здрави и много да те радва.а по-въпроса за яденето както каза diyana char ако не яде нещо значи не е кокер l) отивам аз днес до магазина да му купувам храма и питам продавача има ли такава и такава храна.той ми отговаря че не и започав да ми предлага някакви други храни.аз се опитах да му обясня че моето диване не ги яде и последва въпроса какво е кучето.казвам кокер на 6 месеца.отговора беше bl) кокер да не яде нещо bl) b) b) .така че нашите любими d) явно са пословични l)

#1510 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 08:27 PM

ооооо и Лейди яде всичко.... най много обича хляб bl) oleeee когато избира между месце кокали и хляб примерно.... винаги налита на хляба l)
Nina_vn видях те във вторник в морската с Ирис вечерта до слънчевия часовник r) освен ако не съм се объркала в тъмното bl) l)

#1511 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 25 January 2007 - 09:17 PM

Кокали на кокер? bl)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1512 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 January 2007 - 09:23 PM

Цитат

Кокали на кокер? bl)

какво те учудва?

#1513 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 10:02 PM

кокали да... направо ги обожава... е повече обича хляб l)

#1514 Потребителят е офлайн   Nina_vn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 10:08 AM

Carlie,напълно е възможно да си ни видяла r) Всеки ден минаваме от там за задължителната ни разходка. Днес времето е много гадно и ще пропуснем s) Поздрави на Лейдито от мен и от Ирис и да я намачкаш хубаво w)

#1515 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:08 AM

Тъкмо ни пуснаха в грипна ваканция и се радвах, че ще ходя на разходки с Лейди в морската..... и ..... времето се развали a) , дано се оправи по скоро че само до 5-ти сме в грипна
Аз Лейдата нон-стоп я мачкам... сега имам повод да я гушкам още повече l)

#1516 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:56 AM

Здравейте, пораздвижили сте се малко гледам браво, по въпроса за плодовете моята Черешка обожава всякакви плодове и ако имам късмет да си хапвам мандарина и да не и давам така ме лае - ужас, а лошото е, че като хапне повечко мандарини и повръща, какво да ви разправям не може да и се угоди и не разбира, че не и е полезно явно
Carlie и мен така ме е яд, че не може да ходим по разходки, Черешка издивява вкъщи вярвай ми, събира пътеки килими събаря вази и аъобще си е същинска черна хала

#1517 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 01:13 PM

Мойта Лейди решила че не и се седи на сухо в колибката.... и се разлая и се разскимтя и излезе на дъжда.... и трябваше да я суша.... като е мокра въобще не прилича на себе си.... жалко че нямах нито телефон нито камера да я щракна да се посмеете l)

#1518 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 01:26 PM

Не знам защо Голди прави разлика между мандарини и портокали -за портокалите умира ,а мандарини не иска и да помирише.А какво ще кажете за киселото зеле(не сготвено)?Моята фръцла се скъсва от радост само докато го помирише.Естествено не съм и давала много, защото не е полезно доколкото знам, но с тези танци на радосттта дето ми играе винаги си спечелва две-три парченца. Обичаме и сладки круши,ябълки,краставици ,задушени брокули и карфиол.А салата от домати,може да изяде цяла чиния.Но всичко това го ядем само на принципа -едно на мен ,едно на теб- ако и се сложи в купичката веднага губи интерес.Същото става и ако аз спра да ям.И така си се черпим двете. cheers
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни