Кокер спаньол
Публикувано: 24 January 2007 - 10:05 AM
Публикувано: 25 January 2007 - 09:39 AM
А сега при нас е дъждовно, след разходка сме кални до ушите, идва време за разходка, а тя едва е изсъхнала от предишната! l) Вчера бяхме навън в дъжда, като я намокри беше много смешна. l)

Публикувано: 25 January 2007 - 10:13 AM
Ira, днес с Голди ще бъдете ли на кучешката полянка? Аз мисле след малко да излизим и да видим кой е там. Дано се засечем.
Публикувано: 25 January 2007 - 10:17 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 January 2007 - 11:59 AM
Публикувано: 25 January 2007 - 12:12 PM
Нас доста дълго време ни нямаше. Навършихме 7 месеца (: А Ава се очертава да е доста особено кокерче, расте й косичка!!! Ще се опитам да я снимам днес, за да ви покажа снимки,а довечера, ако имам време, ще изчета как са вашите рошковци (:
Поздрави от мен и Ава.
Публикувано: 25 January 2007 - 03:08 PM
Публикувано: 25 January 2007 - 08:27 PM
Nina_vn видях те във вторник в морската с Ирис вечерта до слънчевия часовник r) освен ако не съм се объркала в тъмното bl) l)
Публикувано: 26 January 2007 - 11:08 AM
Аз Лейдата нон-стоп я мачкам... сега имам повод да я гушкам още повече l)
Публикувано: 26 January 2007 - 11:56 AM
Carlie и мен така ме е яд, че не може да ходим по разходки, Черешка издивява вкъщи вярвай ми, събира пътеки килими събаря вази и аъобще си е същинска черна хала
Публикувано: 26 January 2007 - 01:13 PM
Публикувано: 26 January 2007 - 01:26 PM
Публикувано: 26 January 2007 - 02:00 PM
А така и така се отвори приказка за това,да ви питам знаете ли нещо по този въпрос:
В много американски сайтове чета предупреждения от изпатили си собственици,че кожените кокали(тези дето ги продават по зоомагазините за дъвчене) са опасни. Има дори смъртни случеи, вследствие на това ,че кучето е глътнало голямо парче,което не се е разградило в стомаха му и се е получило запушване.Според нашия вет не може да не се разгради,но пък хората разказват истински случеи и дори съдят(в Америка това е възможно ,не като тука) компаниите производители.Какво мислите вие и знаете ли нещо по въпроса?.Аз давам на Голди кожени солетки ,защото тя много ги обича,но винаги със свито сърце s)
Публикувано: 26 January 2007 - 07:28 PM
Цитат
Цитат
какво те учудва?
Ами учудва ме. Като четящи в този форум би трябвало да сте попрочели колко са вредни, нехранителни и безполезни кокалите, и като прибавим и факта, че стомахчетата на кокерите са много чувствителни и се надявам сещате се вече накъде бия.
Аз лично съм против даването на кокали, пилешки незнам си какви си там и хляб на кокери, защото от личен опит казвам, кокерите /е не всички де/ правят доста често алергии към такива храни. Изпитала съм го на гърба си и знам колко е гадно кучето да умира от сърбежи, да няма бълхи, да се чудя защо аджеба кучето иска да си "свали" кожата и т.н.
Много мога да говоря за кокалите, но все пак това си е само мое мнение, вие си знаете как храните и то не порастнали още кокери. Мислех, че сте изчели всички постове в темата и сте понаучили нещо, така както аз когато взех Сара научих много от този форум, за което благодаря на пишещите тук специалисти и такива, които си споделят опита.

Nothing but the best is good enough!