Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1559 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 January 2007 - 06:42 PM

Ira кога съм отказвала разходка?!? l) на линия съм b) в колко и къде ме искаш r) ? пиши на лични

#1560 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 30 January 2007 - 10:28 PM

ivana има ли вероятност да е гризнал някога някой кабел и да го е треснал лек ток? Възможно е затова да го е страх от тях. Което в случая е добре, защото ще можеш да си по-спокойна, че няма да прегризе някой и да стане по-голяма беля. Поздрави от Сара
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1561 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2007 - 08:00 AM

Според мен е по-добре да се страхува от кабели, отколкото да ги гризе и да прави поразии. r) Защото съм чела как много хора разказват, че кокерите им гризят кабели, обувки, с една дума -природно бедствие. По-добре е да е кротък. Айра също не си пада по игрите. w)
Поздрави на всички от мен и много мокри целувки от Айричка! l)
User's Signature

Качена снимка

#1562 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2007 - 07:14 PM

Цитат

Ira на 0877059648 ме търси, наложи се да си пусна пак старата карта, че на нея ме търси инструктора... все пак крайно време е да взема книжка

Вече няколко пъти (ако не се лъжа) ви помолиха такива коментари да си ги разменята на лични. Не разбирам защо (а и е смело, все пак това е интернет) всички трябва да знаем, че си си сменила телефона.

За нагръдниците знам, че са много хубави, дори надделяват положеителните коментари, но бях чувала, че не с подходящи за подрастващо куче. Обикновенно ги купували, когато кучето е вече на годинка или пък купували нагръдник и нашийник и ги сменяли. Това го разбрах от една приятелка, която гледа хъски - много диво животниче и то се дърпа много точно като Ава. Хъскито е на вабанк, но не съм сигурна, дали информацията за нагръдника е от тях. Иначе аз съм твърдо решила да й взема, въпроса е мога ли вече да го направя или да чакам да порасне още малко?

Много са ви красиви ролковите каишки, но аз не обичам бебешко синьо и бебешко розово и исках някакъв по - тъмен цвят - тъмно синьо, зелено, черно или бордо. Ако е червена, все пак, може и да е по - светла. Много и отива червено на Авичка. На мен не чак толкова, но то кучето и без това лови повече погледи като излизаме :Р
User's Signature

[img width=400 height=115]http://i71.photobuck...es/5d402d2c.jpg[/img]

#1563 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 31 January 2007 - 08:47 PM

Може вече да й вземеш нагръдник без проблеми.
Има всякакви цветове ролкови каишки, само трябва да се разтърсиш.
User's Signature

#1564 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2007 - 08:52 PM

Цитат

Цитат

Ira на 0877059648 ме търси, наложи се да си пусна пак старата карта, че на нея ме търси инструктора... все пак крайно време е да взема книжка

Вече няколко пъти (ако не се лъжа) ви помолиха такива коментари да си ги разменята на лични. Не разбирам защо (а и е смело, все пак това е интернет) всички трябва да знаем, че си си сменила телефона.

не знаех oleeee поне не съм чела нищо такова.... пък и едва ли някой телефонен гангстер ще чете форума l) малииии че тъпо се изразих

#1565 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2007 - 11:59 PM

Ira виж си личните ако не си ги видяла:) отговорих ти

#1566 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2007 - 11:54 AM

Привет, време беше и аз да се престраша и да се включа към кокеролюбците. Ето го мойту жувотну с любимата мамуна.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  nie.JPG (100.88K)
    Брой сваляния: 36

User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1567 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2007 - 01:10 PM

Hardy кажи нещо повече b)

#1568 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 02 February 2007 - 04:19 PM

Оххх боже, сладур w) Колко е черен и лъскав d) Да ти е жив и здрав, кажи наистина нещо повече за съвместния ви живот oo
User's Signature

#1569 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2007 - 06:37 PM

ОК Привет отново.
Историята е дълга. Исках ловджийско куче и ми донесоха Харди на 16 септември 2005. Беше дебел и страхлив. Оказа се после, че е болен от демодекоза. Аз 4 месеца го лекувах, беше почти голичък.
Ходим на лов август/септември и се справя доста добре. Само едно ми тежи, че не мога да го гледам в София, баща ми не го дава и си стои в къщата ни на Луковит, ама там той си има приятел каракачанката, с която по-цял ден вдигат врява. Пътувам си почти всяка седмица и обикаляме полята с него, а какъв кеф е да се цопне в калтааааа dribble
Бе ко да ви разправям адски ми липсва този палав приятел. За игра на всичко е готов. Неведнъж съм се убеждавала, че това е доста енергично куче - какви преходи сме правили и пак има енергия, дори след лов. Много обича да плува в реките. Тази година съм му обещала да го водя на море l)
User's Signature

#1570 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 02 February 2007 - 09:06 PM

Супер, как само ти завиждам. Сара е същата, много енергична, винаги има сили, но ние пък нямаме възможност да ходим толкова често по такива мероприятия. Ходим на Витоша, но рядко, през останалото време в парка или вкъщи, че тези здравословни проблеми ни държат вързани у нас :(
User's Signature

#1571 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2007 - 09:08 AM

Харди е много красив, страхотен е и така му завиждаме с Чери, че ходи на лов, ние можем да обикаляме само морската и да гоним гаргите

#1572 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2007 - 03:40 PM

Между другото забравих да ви кажа, че родителите на Харди са морски. Т.е от борса е взето кучето, но е на хора от Созопол r)
А и да кажа НЕ ПОДКРЕПЯМ борсите за кучета, освен това ми е подарък, което е малко глупаво, но аз пак си го обичам w)
User's Signature

#1573 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2007 - 04:53 PM

След малко отивам да купя ролкова каишка на Авичка. още се чудя за нагръдник. Може би ще взема сега, но няма да и го слагам или ще го слагам рядко известно време...

Никой ли не може да ми каже със сигурност дали е вреден? Не знам в кой форум точно трябва да питам...
User's Signature

#1574 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2007 - 04:57 PM

Цитат

Харди е много красив, страхотен е и така му завиждаме с Чери, че ходи на лов, ние можем да обикаляме само морската и да гоним гаргите

Тъкмо онзи ден си приказвах с един приятел ловец и той ми прдложи лятото да взима Ава със себе си в планината. Заучдих се, защото аз самата не боичам да ходя на лов, а и това лято ще започне след средата на юли за мен, та надали ще имам и много време... Но този мой приятел каза, че може да я вземе и да се грижи за нея. Хич не ми се ще да я отделям от себе си, от друга страна ще й е много полезно това пътуване. Той каза, че за една седмица при него кучетата се научавали на страхотна дисциплина и то без да е нужно ТОЙ да ги учи. Каза, че се учели едно от друго - по - малките кучета схващали правилата от по - големите. Пък и със сигурност ще й се отрзи добре малко повече спорт... и все пак ще е далече от мен за цяла седмица, примерно.

Защо да е глупаво да ти е подарък кучето?! И моето ми еп одарък, при това си беше абсолютна изненада. Приятелите ми просто знаят, че обожавам кучета и от години искам кокерче и... ми подариха за рд.
User's Signature

#1575 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2007 - 05:05 PM

Привет!
Ловът започва Август месец. Сигурно сте бракониери. А преди всичко е забранено обучението на ловно куче да става в ловен район, за да не се плаши дивеча от там.
Много е добре да ходи с другите, наистина се учат едно от друго и много по-бързо схващат така, а и е голям купон за кучетата и изобщо общуването им. d)
Миризмите са различни, а и няма нищо по-хубаво от това да си налепиш ушите с тръни и после стопанката два часа да те чисти. Тоя номер ми го прилага баща ми. Прибира кучето с по 2 кила тръни по ушите и аз естествено го почиствам. Лятото пробвах да му стрижа ушите на ивици ли там как беше и не е зле. Тази година мисля да го острижа по тялото целия при фризьор. Да видя как се прави и да му купя машинка и да го правя аз.
Успех пожелавам. А за подаряването - повечето хора са на мнение (тук във форума), че не е редно. Аз исках куче, но не кокер, а курцхар... Е и този палавник ми върши идеална работа. Още повече, че лятото си намерих един женски пойнтер и не ми липсва куче,работещо със стойка вече. 1super
User's Signature

#1576 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2007 - 05:10 PM

А, ето и една снимка след първия ловен излет. Убитият дивеч не е на показ, 5 пъдпъдъка, от които той откри 3, а аз останалите. Има и някои, които изобщо не ги намерихме, но се случва. drink

Прикачени файлове

• Прикачен файл  naLOV.JPG (44.96K)
    Брой сваляния: 41

User's Signature

#1577 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 03 February 2007 - 09:09 PM

lalait, аз се захващам със задачата да гарантирам, че на Ава нищо няма да й стане, ако й купиш нагръдник. Обещавам ти. Ролковите вчера ги гледах, на ферпласт, за 25 кила, 5 метра, 17 лева, аз си представях по-голяма цифра.
Моето лично менние е, че Ава няма да е хубаво да се отдели от теб за толкова време и то с непознат или малко познат. Аз като знам Сара за 10 мин без мен какво прави, си представям Ава за една седмица какво би направила. Сара би умряла от тревога, би избягала само и само да ме намери, би се загубила и т.н. и т.н. Никога, ама никога не бих причинила това на кучето си. Виж ако баща ти или майка ти са там е друга работа, аз например докато съм на очни по 12 часа на ден Сара я оставям на майка ми, там е спокойна, но ако я дам на някой си, ми тя ще се побърка.
User's Signature

#1578 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2007 - 02:38 PM

Кучо си има нагръдник (: Не успяхме да купим ролкова каишка, защото в неделя сутрин има само един отворен магазин и там нямаше...

LinK

LinK2
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »