Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1911 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 March 2007 - 06:59 PM

ох милата Сари4ка колко е мила и красива w) гу6ки от нас поздрави и на вси4ки кокерци на Рудо,на Айра,Робарт,Харди и т.н много сме l)
Ар4и е добре дивее с пална сила l) dribble расте уникално барзо и са6то както Рудо ми се струва 4е е доста едри4ак като гледам Сари4ка колко е малка имам 4увство 4е Ар4и след месец 6те порасне колкото нея l) утре сме на втора ваксина пак 6те го боцкат моето беб4е cry2
за сега 4ао от нас r)

#1912 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 16 March 2007 - 07:41 PM

Кавалер - ами дребна порода, нормално се е разгонила. Слагате памперса, ама недей през цялото време. ако има къде да седи на плочки/паркет й го махай, че тя ще иска много да се ближе. От догодина щом казваш няма да е проблем вече това, на мен знаеш ли какъв ми е кеф, че Сара не се разгонва вече. Не че беше кой знае какво изживяване и изпитание, но в средните дни само като видеше мъжко куче и полудяваше, изпадаше в истерии, не си е работа.

Hardy блазе ви за калянето, ние сме наказани да си седим вкъщи заради поредната операция. И с тази яка почти не можем да си играем.

Мир4ето Сара все пак е женска, а и всички казват, че е дребничка за породата си, пък и те наще нали не са родословни, никой незнае каква смеска имат в кръвта си, могат да станат всякакви, тъй че туй не е болка за умиране. super best
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1913 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 March 2007 - 12:12 PM

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
Качена снимка
Хайде моля, хайде на снимките!!! Пресни пресни, парят още b).
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1914 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2007 - 12:50 PM

ох сладура той w) как да не го нагу6ка6 мили4кия с нетарпение о4аквам о6те снимки r)
Ар4и сега си по4ива стресиран малко от посе6тението при вет ваксиниран и прегледан е и ве4е 6те му давам калций 4е са6то като Рудито расте като габа l) да са ни живи и здрави бебоците и да растат 6том искат ква им е работата по цял ден все пак l)
на тези които могат да се разхождат наван в това хубаво време благородно им завиждам r)

#1915 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 12:35 PM

Не мога да се въздържа и да не се похваля(дано не чуе дяволът)!Рудолфи след третата ваксина се държи като послушно,голямо куче!Всички заповеди- не,долу,
легни,седни и дори многозначещото "аха-аха!",си изпълняват почти безпреко-
словно.Само дето трябва да го наблюдавам когато го пусна в хола с мокета да не го препишка.Не дава друг знак още ,освен да се върти и души.
Милият Арчи!Много чувствителен се оказва.Нашият не му пука когата сме при вет.То душене,то въртене и близане и опити да докопа де що може или да се изкопчи от нас...страшна работа.Даже не усеща когато го боднат.
Биляна,много,много чаровна е Сара!Пожелавам ви отново край на тревогите и безоблачни и щастливи години заедно!
Поздрави на всички кокерани и стопаните им от нас с Рудо super best !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1916 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 06:15 PM

Ами,амиии!Не трябваше да се хваля ouu !Днес е непослушен и неуправляем като преди.Дивее му се и това е.И ме лае като се карам oleeee .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1917 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 07:00 PM

Здравейте!
Рудо, много сте чаровни!!! w)
На Айричка й предстои операция/ Биляна, много, много благодаря за съдействието/, но това не й попречи днес да направи поредната голяяяма разходка до една поляна с мноооого минзухари до Боровец... l) Ето една снимка на принцесата: victoryVVV
Да нагушкате всички кокери от мен и много целувки от Айра! w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1918 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 08:52 PM

Пак нещо стана със страниците s) !?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1919 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 08:58 PM

Благодаря ,Блинки!Но не мога да видя Айричка.Когато оправят страниците...
Какво й има на рожбата?Какво ще й оперират?Каквото и да е ,стискам палци и ще чакам да пишеш как е приключило!Късмет!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1920 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2007 - 10:25 PM

форумът пак се бъг-на a) ouu

#1921 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 March 2007 - 10:54 PM

Blinki, какво стана? Насрочихте ли операцията, кога ще е, какво се разбрахте? Искам да знам всичко. АКо имате нужда да останете повече от един ден в София можете да дойдете у нас, няма да се притеснявате да го направите.
Операцията на АЙра ще е за премахване на едно топченце, което засега е туморче, на ушето. Аз лично се надявам всичко да мине бързо, както трябва и Айра на следващия ден да е в същото настроение като сега.
Чакам да ми кажете какво става, и не се извинявайте и не благодарете, знаеш, че това ми е удовослтвие, ако мога да помогна. Пък и нищо не съм направила, само показах снимките на лекарката.
User's Signature

#1922 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 07:38 AM

здравейте от нас искрено се надявам и стискам палци вси4ко с Айри4ка да е наред и
операцията да проте4е безпроблемно и барзо да се вазтановява успех r)

#1923 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 10:53 AM

Здравейте, приятели! Колко отдавна не съм ви писала, но ...така е, не винаги имам време. Малката Одри, вече не е малка - разгонена е, представете си. Сега е с памперс и хич не се чувства комфортно, но нямам друг избор. Общо взето добре се развива. Тича, не прави много бели /в смисъл не унищожава мебели, кабели, книги и др./, храни се, вече всичко прави навън. Много е сладка - когато й се допишка отива и сяда до вратата. Много е миличка. Започна и да лае, но е миниатюра - 5 кг.

Прикачени файлове

User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#1924 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 06:40 PM

Днес ни беше първата разходка l) !Около блока и на близката улица,но все пак разходка.Голямо душене падна ,не си вдигна носа от земята.Помъчи се да изяде малко нечистотийки,но не му излезе късметът.С каишката и поводът нямахме големи проблеми.Само дето от време на време , той насам,аз натам...Потича си на паркинга ( беше много сладък).Като му свирна ,поглежда ме,казвам му "Ела
миличко!" и ...спринт d) !Докато го ръсех с пудрата преди да излезем от нея му попадна в оченцето(голямо мърдане ви казвам!).Измих го обилно с вода.Като се прибрахме му накапах отвара от лайка.Склеричката е бяла,не е зачервена.Все го наблюдавам.Голяма съм паника oleeee !От както изтървах Ирка все не смеех да си взема куче,не че не съм искала.Страх ме беше да не се проваля отново и сега е така.Трябва да го давам по-спокойно ,че ще стана истерична кучкарка bl)
Естествено като се прибрахме ,веднага на водата и после на терасата.Там една голяяяяма локва и една чудееесна торта!Цял час се е въздържал да се прибере и да си свърши работите там ,където е научен.Постепенно ще стане да ги върши на вън. Миенето на лапите беши с голямо боричкане.Дано оправят скоро форума!Гушки на всички ви от нас с Рудолф.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1925 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 19 March 2007 - 06:54 PM

Браво на вас. Сладур. Много ви се радвам, и знам, че всичко ще си е наред, няма да се притесняваш прекалено много. Щом има любов и отговорност няма как да се провалиш. Убедена съм. На мен Сара ми е първо истинско куче /смисъл да я гледам само аз/ пък като гледам тя не се оплаква. Важното е да се обичате d) w)
User's Signature

#1926 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 07:37 PM

Чудесно е,че оправиха форума!Благодаря super best !Видях Айра!Красавица!Всичко да мине благополучно.А миниатюрната Одри станала жена!Сега известно време ще бъде различна в поведението си от преди.Ирка имаше една любима играчка(гумено агънце)и като се разгонеше го гушкаше ,слагаше го под себе си и не даваше да го докосна.Въобразяваше си ,милата,че има бебе.Само да се надвеся над нея и оголваше зъбки.Като се разгони Руди,какво ли ме чака (love) ?Какво става с Арчи!Мира,пиши нещо по-подробно.Как са тапетите?Още ли са на стената?Защото при нас дупката във вратата на банята е достатъчно голяма като съм вътре ,той от вън да си мушка лапата или носа oleeee !Чудя се какво легло да му направя.За сега спи в една голяма пластмасова касета и му е удобно,но като порасне още малко,мисля че ще му стане тясно.С неговото гризане не знам дали дунапрен облечен в някаква дамаска,ще издържи.Да знаете нещо за железни дамаски bl) b) ?!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1927 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 19 March 2007 - 07:56 PM

Ами пред мен никога не е стоял въпроса за легло, защото Сара ми се качи на леглото още първата вечер. И след един милион пъти сваляне, команда НЕ и слагане на одеалцето й тя всеки път се качваше на леглото. И лягаше в краката ни, между мен и мъжа ми. Това още първата вечер след като мъжа ми я намери и донесе. И така няколко вечери аз се опитвах да я отуча, но уви не успях и сега спи така:

Качена снимка
User's Signature

#1928 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 08:21 PM

Когато ни го донесоха го взех при мен в леглото,за да не плаче и да се адаптира постепенно.Беше преживял за един ден много емоции и срещи с непознати хора.Пътуване от Добрич до Варна.После от Варна до Шумен с влак ,от Шумен до Преслав с такси (без да се напишка).Дойде вкъщи сънен и кротък като angelpik !Сърцето ми беше замряло от ...просто се влюбих.Но после реших,че за него не е добре да спи при нас.Ако се обърна и го затисна? А като стане голям и няма да му стига мястото?И го преместих в коридорчето до банята,на закътано място,в което е само неговото легло.Свикна за две нощи.Беше мъчително и за мен и за него ,но свикна.През цялото време с него беше парче от одеалото на майка му.И сега го разнася напред назад.Но седя и обмислям ново легло,само дето се хващам,че само седя!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1929 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 19 March 2007 - 08:25 PM

Легла да искаш. Отиваш в някой сайт за кучешки стоки и започваш да седиш и да разглжедаш. После ще се хвнаше, че искаш да му купиш няколко легла, понеже всичките ти харесват. Аз колко искам Сара да си спи в едно плетено панерче, ама на, иска си под одеалото и тва си е.
User's Signature

#1930 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2007 - 08:27 PM

Пак се загледах в снимката на Сара спяща в леглото.Божествена картинка!И колко е лъскава козинката й,като коприна.Много са им меки козинките,умирам да го галя ,когато стои мирен - разбирай "Рядко" bl) !Влизала съм в такъв сайт и съм се захласвала,но доста са ми скъпи.А ако е панер от камъш примерно ,за два дена ще му остане само дъното.Не знам ,ще пробвам облечен дунапрен.По-нататък.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема