Кокер спаньол
Публикувано: 16 March 2007 - 06:59 PM
Ар4и е добре дивее с пална сила l) dribble расте уникално барзо и са6то както Рудо ми се струва 4е е доста едри4ак като гледам Сари4ка колко е малка имам 4увство 4е Ар4и след месец 6те порасне колкото нея l) утре сме на втора ваксина пак 6те го боцкат моето беб4е cry2
за сега 4ао от нас r)
Публикувано: 16 March 2007 - 07:41 PM
Hardy блазе ви за калянето, ние сме наказани да си седим вкъщи заради поредната операция. И с тази яка почти не можем да си играем.
Мир4ето Сара все пак е женска, а и всички казват, че е дребничка за породата си, пък и те наще нали не са родословни, никой незнае каква смеска имат в кръвта си, могат да станат всякакви, тъй че туй не е болка за умиране. super best

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 March 2007 - 12:50 PM
Ар4и сега си по4ива стресиран малко от посе6тението при вет ваксиниран и прегледан е и ве4е 6те му давам калций 4е са6то като Рудито расте като габа l) да са ни живи и здрави бебоците и да растат 6том искат ква им е работата по цял ден все пак l)
на тези които могат да се разхождат наван в това хубаво време благородно им завиждам r)
Публикувано: 18 March 2007 - 12:35 PM
легни,седни и дори многозначещото "аха-аха!",си изпълняват почти безпреко-
словно.Само дето трябва да го наблюдавам когато го пусна в хола с мокета да не го препишка.Не дава друг знак още ,освен да се върти и души.
Милият Арчи!Много чувствителен се оказва.Нашият не му пука когата сме при вет.То душене,то въртене и близане и опити да докопа де що може или да се изкопчи от нас...страшна работа.Даже не усеща когато го боднат.
Биляна,много,много чаровна е Сара!Пожелавам ви отново край на тревогите и безоблачни и щастливи години заедно!
Поздрави на всички кокерани и стопаните им от нас с Рудо super best !
Публикувано: 18 March 2007 - 07:00 PM
Рудо, много сте чаровни!!! w)
На Айричка й предстои операция/ Биляна, много, много благодаря за съдействието/, но това не й попречи днес да направи поредната голяяяма разходка до една поляна с мноооого минзухари до Боровец... l) Ето една снимка на принцесата: victoryVVV
Да нагушкате всички кокери от мен и много целувки от Айра! w)
Прикачени файлове
-
S5002087m.jpg (94.05K)
Брой сваляния: 42

Публикувано: 18 March 2007 - 10:54 PM
Операцията на АЙра ще е за премахване на едно топченце, което засега е туморче, на ушето. Аз лично се надявам всичко да мине бързо, както трябва и Айра на следващия ден да е в същото настроение като сега.
Чакам да ми кажете какво става, и не се извинявайте и не благодарете, знаеш, че това ми е удовослтвие, ако мога да помогна. Пък и нищо не съм направила, само показах снимките на лекарката.

Публикувано: 19 March 2007 - 10:53 AM
Прикачени файлове
-
Snimkiii_002.jpg (86.08K)
Брой сваляния: 42

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 19 March 2007 - 06:40 PM
миличко!" и ...спринт d) !Докато го ръсех с пудрата преди да излезем от нея му попадна в оченцето(голямо мърдане ви казвам!).Измих го обилно с вода.Като се прибрахме му накапах отвара от лайка.Склеричката е бяла,не е зачервена.Все го наблюдавам.Голяма съм паника oleeee !От както изтървах Ирка все не смеех да си взема куче,не че не съм искала.Страх ме беше да не се проваля отново и сега е така.Трябва да го давам по-спокойно ,че ще стана истерична кучкарка bl)
Естествено като се прибрахме ,веднага на водата и после на терасата.Там една голяяяяма локва и една чудееесна торта!Цял час се е въздържал да се прибере и да си свърши работите там ,където е научен.Постепенно ще стане да ги върши на вън. Миенето на лапите беши с голямо боричкане.Дано оправят скоро форума!Гушки на всички ви от нас с Рудолф.
Публикувано: 19 March 2007 - 06:54 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 07:37 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 07:56 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 08:21 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 08:25 PM

Публикувано: 19 March 2007 - 08:27 PM

Вход

Темата е заключена

Горе