Кокер спаньол
Публикувано: 14 March 2007 - 11:34 PM
Публикувано: 15 March 2007 - 09:06 AM
Как са вашите сладури - радват ли се на хубавото време?
Публикувано: 15 March 2007 - 09:27 AM
Цитат
Това изглежда добре, но нещо се съмнявам да е истина., съдейки по Роки, който не се стряска от нищо и си гризка каквото му падне w) ....... Ако някой има наблюдение да пише....някой който го е пробвал най-добре ще каже.
Иначе кучовците много се радват на това време, а и тепърва ще става прекрасно за разходки и игри навън. bgflag
Публикувано: 15 March 2007 - 09:29 AM
Публикувано: 15 March 2007 - 10:16 AM
Публикувано: 15 March 2007 - 07:56 PM
Днес боцнаха третата ,последна ваксина на Рудолфчо.Вет ми каза,че съм можела още на десетия ден след втората да го извеждам,защото за най-тежките и опасни инфекциозни болести е първата и втората ваксина,а те вече са подготвили организма му да се справя с тях на...доста %(не се сещам,че много информация погълнах днес).Както и да е!Важното е ,че вече може да се шматкаме поне около блока.За сега.Преди три седмици старият нагръдник от Ирка му ставаше,но днес като се опитах да му го сложа останах мооога разочарована - не можах да го закопчея.
Вет каза,че върви едър за породата oleeee !Вече е 8 кг.Не е дебел ,но е дълъг и височък, при холката е 33см,а дължината на тялото е 42см-доколкото можах да измеря при това мърдане.А още няма 4 месеца(на 22 ще ги навърши)Паднал му е още един млечен зъб от горните предни резци.Малко забавя смяната им и затова ще пие добавка калци-делис от Вирбак и артростабил (пукат му ставичките).Вет каза,че е от бързото израстване.Ама наистина много бързо порасна.Дано да расте по-бавно,че до седем месеца ще стане като слон!Иначе е здрав и...бесен dribble !
Публикувано: 15 March 2007 - 08:09 PM
Ама да го следиш, че да не вземе да стане пък дебел, че то това е опасното, Че е едричък не е чак такава болка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 March 2007 - 08:23 PM
как е Робърт ли? Ами не много добре. Преди 3 дни му сложиха последната 3-та ваксина, и на следващия ден получи жестоко разстроиство, което лекарят каза че не е нормално и най-малко вероятно е причинено от ваксината.Странно е, тъй като не сме го извеждали от тогава и няма как да е настинал / преди ваксината му мериха температурата и всичко беше ок/ Остана другата вероятност да е изял нещо без да го видим, което да е раздразнило стомахчето му. Та от 2 дни е малко на диета с препечени филийки и мисля, че се стабилизира...ако не утре ще го водим на лекар за антибиотик, за да засилят имунната система и да не се окаже някаква реакция от самата ваксина колкото и невероятно да е...Въпреки всичките си проблеми няма спиране, тук е момента да спомена че лекаря каза че ако наистина е сериозно би трябвало да е омарлушен, но честно казано спринтовете из целия апартамент и постоянните закачки за игра хич не ми се струват като признак на омарлушване.
Не знам и аз вече, притеснявам се защото си е душица, а по-притеснено ми е че реално няма от какво да му се е раздразнил стомаха..не знам ще видим до утре как ще се развият нещата...
Публикувано: 15 March 2007 - 08:29 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 March 2007 - 08:46 PM
Цитат
Ама да го следиш, че да не вземе да стане пък дебел, че то това е опасното, Че е едричък не е чак такава болка.
Саричка все пак е дама,нали момиченцата са по дребнички,но този нашият наистина е едър от малък.Не му давам повече от дневната дажба и за да не ме гризе съвестта ,че е гладен му давам постоянно ябълки и моркови след гранулите. Не е дебел,постоянно му опипвам ребрата както ти ме научи.Вет и той каза да не му позволявам да дебелее,защото тогава започват проблемите.Милата Сара,колко е изтърпяла ,душицата!Дано да е за последно и всичко да се оправи!Горещо й го пожелавам !И ти да се успокоиш най-после и да се радвате една на друга без да имате проблеми.Гушни я от мен,нищо че ще те гледа очудено bl) r) !
Публикувано: 15 March 2007 - 08:51 PM
а за този спрей ме интересува дали ще пишка на напръсканото място... защото проблеми с гризането нямаме... само малко с пишкането
Публикувано: 16 March 2007 - 08:31 AM
И моят Харди ядеше много акита, скоро не съм го хващала на местопрестъплението. Иначе отворих тема за хапването на нечистотийки във Вет. частта от форума. Там има предложени много интересни техники за отказване от вредния навик. Пожелавам ви усппех и в двете начинания. 1super

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 16 March 2007 - 03:06 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 16 March 2007 - 04:01 PM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +