Кокер спаньол
Публикувано: 24 March 2007 - 08:26 PM
и ние сме сразени напълно (love) ! А лакомията на Руди е уникална bl) .Това което давам за поощрение се поема така - ам и глът ,а понякога и "глът" не виждам.Порцията се изяжда за по-малко от минута.Опитвах да дръпвам паничката и да чуя поне едно схрускване на гранула.Няма!Аз я дръпвам ,а той върви след нея и "прахосмукира".
Публикувано: 24 March 2007 - 10:03 PM
Рудо, внимавай с това гълтане, че може да си докарате нещо на стомаха. Опитвай да му слагаш гранулите в тава например, че да ги гони из нея и поне малко да увеличите времето за ядене. Сара отдавна яде по гранула от ръката ми, защото иначе ги нагълтва по 8 наведнъж и после повръща всичко.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 March 2007 - 03:55 PM

Публикувано: 25 March 2007 - 05:55 PM
там вече овършава всичко ,което може + духане в пепелника bl) b) !Излизайки от кухнята вече оглеждаме за евентуални възможности за бели и предотвратя
ването им!Абе (тия дни беше), чувам аз от стаята едно чаткане на ноктенца ,
едно съмнително сумтене и полееекичка отварям вратата.Втрещена го гледам
дребният върху масата.Като ме усети , БУМ ...и долу. "Ще се пребиеш за едното чудо ,калпазанино!Какво намери там!Нищо!" Гледа ме с ония очички и маха с опашка. Добре ,че не си направи нещо с това скачане ouu !
Били ,ще те помоля пак да кажеш за ушичките. Някъде беше писала,но не ми се връща назад ,че не беше скоро.Помня ,че ставаше въпрос за йод. Не изгаря ли кожичката?Предварително ти благодаря. Аз ги чистя ,като видя че са позацапани ,но не смея да бъркам много(то кой ли ще ми даде). Чистя ги с марля с риванол. Голямо боричкане пада! Иначе ми дава да ги пипам като го галя.
Публикувано: 25 March 2007 - 06:39 PM

Публикувано: 26 March 2007 - 02:42 PM
Много и много готини снимки са се появили докато ни нямаше.Всички са толкова сладки. w) w) w)
А по повод почистването на ушичките-ние ползваме Epi-Otic,Virbac.Това е лосион за почистване на ушички-1 път седмични по 4-5капки във всяко уше и нататък както samotnata описа.А ако ушетата са в добро състояние може и само накапване и после разтриване на ушната мида и попиване на всичко,което излиза след като кучо се изтръска с памук.Струва 10-тина лева,но покрива дълъг период от време,ползваме го от юли'06 и все още има доста.Тогава Роно беше хванал някакви гъбички и след лечението лекарката ни препорача да ползваме Epi-Otic-освен че почиствало добре,образувал се и филм от лосиона и предпазвал ушенцата.Аз съм доволна и мисля,че си заслужава. super best
Публикувано: 26 March 2007 - 07:08 PM
Какво става с Арчи?!Ей, къде се покрихте? Сара тази седмица вече ще може да се разхожда, нали? Дано и времето да е хубаво, че при нас се е наборучило, все е готово да завали.Blinki, много се надяваме на снимки, а и на клипче! Да видим Айричка как танцува, а после ще кажеш как си го постигнала.Били, вече се храним в тава и е мааалко по-бавно "прахосмукирането" b) ! Чао, приятели!
Публикувано: 26 March 2007 - 07:31 PM
Цитат
Рудо, samotnata, танцът е още малко "суров" и няма качествено клипче, но когато успеем, вие ще сте първите, които ще го видите! d) Благородно завиждам на всички, които имат малки кученца, защото колкото по-рано, толкова по-лесно е да се научат! victoryVVV Но кокерите са си природно интелигентни, щом Айра на 5 години научи повече от 10 команди! w) bravoS

Публикувано: 26 March 2007 - 08:21 PM
Сара не е преставала да излиза навън, но просто излизаме за свършване на физическите нужди и се прибираме и й липсва играта и тичането.
Утре махаме конците, стискайте палци.

Публикувано: 27 March 2007 - 11:44 AM
d) Биби, как е Сара? Хайде вече да се оправя това оченце.
w) Имаме нови снимчици и сега ще пусна една - да видите колко сме "големи".
Аватара също е подновен и това е ТЯ - моята сладка Одри.
Прикачени файлове
-
Odri_003.jpg (81.62K)
Брой сваляния: 44

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 27 March 2007 - 12:56 PM
n) Сега се е научила късно вечер да се прави на пикла и я извеждаме, но всъщност си играе и се разхожда.
w) Както казва дъщеря ми - доста е нахалничка.
Прикачени файлове
-
Odri_035.jpg (86.34K)
Брой сваляния: 42

Публикувано: 27 March 2007 - 01:09 PM

Публикувано: 27 March 2007 - 02:31 PM
w) Тука спи върху татко си.
Прикачени файлове
-
Odri_025.jpg (51.1K)
Брой сваляния: 41

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +