Цитат
Радвам се за Сара, че вече е добре bravoS !Samotna, аз по-късно се включих във форума и не съм разбрала, какво точно е станало с оченцето на Сара? Дано всичко остане стар спомен!!!
Хубаво е, че се повдигна въпроса за прикачване на една или повече снимки, тъй като и аз не бях много в час. Благодаря на twoofo за разяснението!
Искам да питам angel_1, американския кокер продава ли се или се подарява. Аз си търся английски спирнгер спаньол, но може би ще помисля и върху американския кокер. Аз си имам английски спрингер спаньол - Дейзи и е страхотна красавица, за което на по-късен етап ще Ви кача някоя снимка,след като се запозная с информацията, относно прикачването на една или повече снимки.
Установила съм, че кокерите като цяло, са много глезени, с миловидни и "нещастни","невиновни" физиономийки, умни, но отстояват тяхното си. Именно, това ми харесва в тях. Страхотни са super best !
Кокерчето се продава,не знам цената,мога да ви кажа само че е страхотен.Не е мой,правя услуга на приятели .понеже аз живея в София а кученцето е в едно село близо до В.Търново. Мисля че е последен от кучилото,другите са запазени още от раждането.Цената няма да е висока за потеклото му,собствениците по скоро биха се впечатлили от ентосиазма и желанието на някой да гледа такова куче.За повече информация се обадете на 061107-375 Георги Железаров. d) d) d) d) d) w) w) w) w) c) c) w) w)