Кокер спаньол
Публикувано: 26 March 2007 - 02:42 PM
Много и много готини снимки са се появили докато ни нямаше.Всички са толкова сладки. w) w) w)
А по повод почистването на ушичките-ние ползваме Epi-Otic,Virbac.Това е лосион за почистване на ушички-1 път седмични по 4-5капки във всяко уше и нататък както samotnata описа.А ако ушетата са в добро състояние може и само накапване и после разтриване на ушната мида и попиване на всичко,което излиза след като кучо се изтръска с памук.Струва 10-тина лева,но покрива дълъг период от време,ползваме го от юли'06 и все още има доста.Тогава Роно беше хванал някакви гъбички и след лечението лекарката ни препорача да ползваме Epi-Otic-освен че почиствало добре,образувал се и филм от лосиона и предпазвал ушенцата.Аз съм доволна и мисля,че си заслужава. super best
Публикувано: 26 March 2007 - 07:08 PM
Какво става с Арчи?!Ей, къде се покрихте? Сара тази седмица вече ще може да се разхожда, нали? Дано и времето да е хубаво, че при нас се е наборучило, все е готово да завали.Blinki, много се надяваме на снимки, а и на клипче! Да видим Айричка как танцува, а после ще кажеш как си го постигнала.Били, вече се храним в тава и е мааалко по-бавно "прахосмукирането" b) ! Чао, приятели!
Публикувано: 26 March 2007 - 07:31 PM
Цитат
Рудо, samotnata, танцът е още малко "суров" и няма качествено клипче, но когато успеем, вие ще сте първите, които ще го видите! d) Благородно завиждам на всички, които имат малки кученца, защото колкото по-рано, толкова по-лесно е да се научат! victoryVVV Но кокерите са си природно интелигентни, щом Айра на 5 години научи повече от 10 команди! w) bravoS

Публикувано: 26 March 2007 - 08:21 PM
Сара не е преставала да излиза навън, но просто излизаме за свършване на физическите нужди и се прибираме и й липсва играта и тичането.
Утре махаме конците, стискайте палци.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 March 2007 - 11:44 AM
d) Биби, как е Сара? Хайде вече да се оправя това оченце.
w) Имаме нови снимчици и сега ще пусна една - да видите колко сме "големи".
Аватара също е подновен и това е ТЯ - моята сладка Одри.
Прикачени файлове
-
Odri_003.jpg (81.62K)
Брой сваляния: 41

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 27 March 2007 - 12:56 PM
n) Сега се е научила късно вечер да се прави на пикла и я извеждаме, но всъщност си играе и се разхожда.
w) Както казва дъщеря ми - доста е нахалничка.
Прикачени файлове
-
Odri_035.jpg (86.34K)
Брой сваляния: 38

Публикувано: 27 March 2007 - 01:09 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 March 2007 - 02:31 PM
w) Тука спи върху татко си.
Прикачени файлове
-
Odri_025.jpg (51.1K)
Брой сваляния: 38

Публикувано: 27 March 2007 - 04:10 PM
Публикувано: 27 March 2007 - 06:43 PM
Цитат
Абе и на мен ми се струва,че напоследък от ушите на Голди има специфична миризма макар да не й се замърсяват повече от нормалното.Незнам дали аз си въобразявам,нормално ли е ....Ох,май пак ще досаждам на нашия доктор.Преди няма и месец отидох със същото питане обаче за лапичките.Човека заляга,мириса лапички и нищо не усети. l) l) Неудобно ми е вече все ходя с поредното си притеснение.Та и аз като някои други които писаха наскоро се причислявам в графата "ненормално притеснителни кокерски майки".
Може ли някой да ми обясни как да кача няколко снимки в един постинг,вместо да се налага да пускам много постинги с по една снимка.Четох темата за прикачване на снимки,но там не видях да е обяснено това,пише само как да сложа линк към албум.Благодаря предварително!
Целувки на всички пухчовци!
Публикувано: 27 March 2007 - 07:18 PM
Привет на Сара, търпеливата душица! Никога, никога повече никакви болести
й пожелаваме от сърце super best !
Кавалер, и Руди си пада малко нахалник. Особено, когато му подадеш команда да си отиде на мястото или да слезе от леглото. Гледа те, не примигва даже и не се мръдва.Дори понякога лае, ама МНОГО недоволно. Само дето няма да бъде на неговата.Ще разбере кой командва! Работим по въпроса.
Публикувано: 27 March 2007 - 09:20 PM
Радвам се за Сара, че вече е добре bravoS !Samotna, аз по-късно се включих във форума и не съм разбрала, какво точно е станало с оченцето на Сара? Дано всичко остане стар спомен!!!
Хубаво е, че се повдигна въпроса за прикачване на една или повече снимки, тъй като и аз не бях много в час. Благодаря на twoofo за разяснението!
Искам да питам angel_1, американския кокер продава ли се или се подарява. Аз си търся английски спирнгер спаньол, но може би ще помисля и върху американския кокер. Аз си имам английски спрингер спаньол - Дейзи и е страхотна красавица, за което на по-късен етап ще Ви кача някоя снимка,след като се запозная с информацията, относно прикачването на една или повече снимки.
Установила съм, че кокерите като цяло, са много глезени, с миловидни и "нещастни","невиновни" физиономийки, умни, но отстояват тяхното си. Именно, това ми харесва в тях. Страхотни са super best !
Публикувано: 27 March 2007 - 09:25 PM
Напомня ми за моята Джеси, която почина, а сега сестра й - Дейзи е в къщи. Те са английски спрингер спаньолки и има разлика между кокера и спрингер спаньола - стават малко по едри от кокерите.
Жестока е! Да не й е уруки!