Кокер спаньол
Публикувано: 10 June 2007 - 10:07 PM
Публикувано: 11 June 2007 - 10:42 AM
Хубаво да пратя снимки след подстригване, ама може ли едно такова чудо да го снимам, имам нужда от помощ и укротяване. Не мога пробвах ама все щъка нагоре-надолу. А и вчера беше ден за бели...
Имаме си белка на тавана и дворът ни е пълен с разни доста интересни за Харди неща - заешки крачета, развалени яйца и още, и още.
Та хайманата му с хаймана добарал едно от пробитите яйца от белката, а вътре имаше малко останало съдържание от разваленото яйце. Смачкал го на ливадата и се отъркалял целия върху него. Как миришеше - няма да описвам. Преди да разбера, абе бреййй нещо мирише на умряло душа тук и там, труп няма. Приключих с работата в двора и се прибирам към къщата, бреййй и там мирише на умряло. Чудя се , чудя се какво е общото, а общото е, че Харди е покрай мен и той се "напарфюмирал" едно хубаво. На всичкото отгоре целият в такива лепкави топченца от тия най-малките. Айде наказан и решем, чистим, препсувам...
После го изпрах, ама много яд ме хвана. Малко му беше това, ами и на вечерната разходка яде пак ако... Уж утре става на 2 години, ама глупостите му не намаляват. Това е то да имаш кокер. w)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 11 June 2007 - 04:46 PM
Цитат
Хубаво да пратя снимки след подстригване, ама може ли едно такова чудо да го снимам, имам нужда от помощ и укротяване. Не мога пробвах ама все щъка нагоре-надолу. А и вчера беше ден за бели...
Имаме си белка на тавана и дворът ни е пълен с разни доста интересни за Харди неща - заешки крачета, развалени яйца и още, и още.
Та хайманата му с хаймана добарал едно от пробитите яйца от белката, а вътре имаше малко останало съдържание от разваленото яйце. Смачкал го на ливадата и се отъркалял целия върху него. Как миришеше - няма да описвам. Преди да разбера, абе бреййй нещо мирише на умряло душа тук и там, труп няма. Приключих с работата в двора и се прибирам към къщата, бреййй и там мирише на умряло. Чудя се , чудя се какво е общото, а общото е, че Харди е покрай мен и той се "напарфюмирал" едно хубаво. На всичкото отгоре целият в такива лепкави топченца от тия най-малките. Айде наказан и решем, чистим, препсувам...
После го изпрах, ама много яд ме хвана. Малко му беше това, ами и на вечерната разходка яде пак ако... Уж утре става на 2 години, ама глупостите му не намаляват. Това е то да имаш кокер. w)
Така си е d) И ние сме така, но Беки се парфюмира с разни ужасни работи - 3 пъти с ако и веднъж размаза на главата си тобричка с развалени праскови... oleeee Що ядове брахме l) Ако не друго поне никога не е скучно на разходките d) Веднъж съборила от онези кошчета за разделното събитане в двора това за хартията. за половин час целия двор беше в бяла надъвкана хартия ... понеже ядоха нашите месо от била и хартията мирише вкусно l) .

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 12 June 2007 - 12:01 PM
в офиса да чупя инвентара,
защото никой не ми се кара...
15 килца сме вече и днес имаме рожден ден. Харди на 2 годинки w)
И двамата сме бесници, то си личи по погледа. Казаха ми, че нямало по-подходящо куче от кокера за мен, щото сме си приличали по характер супер много. Само дето си нямам опашка, която да въртя нон стоп l)
Прикачени файлове
-
___.jpg (124.26K)
Брой сваляния: 28

Публикувано: 12 June 2007 - 01:12 PM
Публикувано: 13 June 2007 - 08:51 AM
Снощи е имало гала вечеря за Харди. Нали знаете, че сме разделени от 100 км разстояние, но е в много добри ръце. Ръце като моите - глезещи, никога не отказващи. Никога не забравя тая мацка рождените дни на кучетата. Да ми е жива и здрава и тя, че се съгласи да прибере и моя щурчо, защото майка ми ще се самоубие, ако го взема у нас. На два пъти го влачих у нас да пробвам да го прибера под предтекст, че трябва ваксини да му се слагат и на доктор да се ходи. Той милият толкова културно се държа - никога не е бил такъв. Сякаш знаеше, че трябва да се държи прилично, за да ме подкрепи, но неееее :( Разделени сме. Аз пътувам. Той страда много като ме няма - казали са ми го това. Той страда всеки път от страх от раздяла, но ... Май наистина е по-добре за него да не е в София, но за мен не е добре да сме вечно разделени. Какво да се прави, две години устискахме зъби със сълзи на очи и май така ще продължаваме. Каквото, такова.
n)

Публикувано: 13 June 2007 - 10:11 AM
Честитя и аз на Hardy рождения му ден, да е жив и здрав и все така палав ловджия!
На Рудо пожелавам бързо възстановяване и честита прическа!
Преди няколко дена бях ме при бебета, вече са отворили очи и тогава само се опитвали да ходят, но те много бързо растат, и както ми казаха вече лаят ръмжат и се опитват да излизат от бокса.
Да не качвам и тук толкова снимки, ето линк:
http://www.dcforum.i...p?p=31949#31949
Публикувано: 13 June 2007 - 11:09 AM
Такива малки,сладки топчици...идва ми да ги настискам и намачкам!
И Рудо и той,така гледа,че и при него ми избива на съдъзъм изразяващ се в многобройни мачкания,стискания,прегръдки.....!
Усмихнахте ме! l)
Публикувано: 13 June 2007 - 12:14 PM
Между другото тази събота и неделя като бях в Луковит и видях един черен американски кокер. Не, че нещо, ама някой знае ли дали има и други в БГ.

Публикувано: 13 June 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 15 June 2007 - 01:43 PM
http://www.dcforum.i...p?p=32064#32064
Определено има разлика, доста са пораснали! bravoS
Публикувано: 15 June 2007 - 05:25 PM
Е, Dog.bg, мерси за бързата реакция!
Публикувано: 15 June 2007 - 06:56 PM
Кученцата ще бъдат с името на развъдника и име, обаче бъдещите собственици ще ги кръстят както те пожелаят, но в родословието ще пише името дадено от развъдчика.
Това е първо кучило и ще почва с А, така че давайте идеи за имена.
dog.bg мерси за реакция super best