Кокер спаньол
Публикувано: 19 June 2007 - 03:18 PM
Idol ike ние със сигурност ще дойдем дори и като зрители,но все пак как седи въпроса със експертната оценка.В деня на изложбата ли се заявява или преди това , какви документи трябва да се носят на кучето и кой ще прави експертната оценка-съдията на 8 група Камен Литов ли ?Макар че с Билянка вече си говорихме по тоя въпрос всеки път се чудя дали да го заведа макар че никога не е късно да станем за резил.Нито можем да ходим редом нито нищо,пък и с тая подстрижка дето съм му направила l) направо ще ги смаем.
п.п момичета изложбата е удобен повод да се срещнем и ние
Публикувано: 19 June 2007 - 03:29 PM
Публикувано: 19 June 2007 - 03:29 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 19 June 2007 - 03:39 PM
misheto7 за експертна оценка може да се запишете и в деня на изложбата, цена е 15 лева, и се прави от съдия, който съди съответна група, обаче след като съдия приключи с отсъждане, не ви трябват документи, носете само ветеринарен паспорт.
П.П. Има и много добра новина, ще участва една малка англ.кокерка, българско производство с документи, тя е на 3-4 месеца, ярко червена, елате да я видите на живо, че те нямат интернет, и за сега няма как да пишат тук.
Носете вода за кучето си, че се очертава яка жега
Публикувано: 19 June 2007 - 03:40 PM
Много беше неприятно. Той с един странен инструмент като клещи човърка отвътре раната - цепна я де, и на втория път, понеже Харди много го болеше, извади осила.Аз не гледах операцията, защото държах Харди, но моят приятел гледаше. Харди така лудо се дръпна и двата пъти докато го вадеше, че направо се препотих здраво докато го държах. Като се дръпна така и онзи си мисли, че иска да го ухапе и казва на Харди: "Аз такива като тебе колко съм ги виждал, внимавай да не те цапна по тиквата веднъж." . Много малък осил беше, ама голям проблем щеше да ни направи. Докторът доволен и вика готово. Вика тоя доктор готово, а аз се втрещявам и му казвам: "Няма ли да дезинфекцирате раната поне!?"Добре, че не си държа устата затворена и му проми и раната. Цялото удоволствие за 2 лева, ама не ми е за парите, ако трябва и 20 кинта ще му дам, но той не ги заслужава с подобно некадърно обслужване. Кучето няма превръзка на крачето. 2 лева ми бил взел, защото сме били познати, ама аз не го познавам. Ох, както и да е - и това мина, и това свърши. Повече при тоя доктор НЕ! s)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 19 June 2007 - 05:58 PM
Цитат
Сърдечно благодаря! r) Целта на целия разказ беше повече хора да започнат да се занимават с кучетата си. Никой не очаква да ставаме професионални състезатели. Но удоволствието от такива занимания е ОГРОМНО! super best А и на кучетата им е интересно... d) wink
Сигурна съм, че цялото кокерско семейство тук е не по-малко талантливо от Айричка! Не се отказвайте, кокерите са едни от най-бързо схващащите кучета 1super (Затова са ни влезли под кожата на всички wink ). А да видите гости, случайни минувачи или другите кучкари какви очи отварят, като видят обучено куче в действие! l) Дори само заради тази гледка (ококорената публика bl) ) си заслужава! Последният човек, когото шашнахме, беше госпожата ми по биология... Видя ни случайно и сега е поредният фен на Айра! l)
Били, поздравления за изпитите!!! Сега като си свободна ви чакаме на гости! Можете да дойдете цялата кокерско-човешка компания, след като ще се запознавате тези дни!
Вижте точно срещу нас какви пространства за лудо кокерско беснеене има!...
Прикачени файлове
-
S5002235m.jpg (32.43K)
Брой сваляния: 32

Публикувано: 19 June 2007 - 06:00 PM
Прикачени файлове
-
S5002236m.jpg (25.01K)

Публикувано: 19 June 2007 - 06:01 PM
Прикачени файлове
-
S5002237m.jpg (22.08K)

Публикувано: 19 June 2007 - 06:11 PM
Публикувано: 19 June 2007 - 06:37 PM
Ние току ще се прибрахме от доктора ,че се оказа че сме с възпалено ухо.Не знам при вас как е ,но ние вече само като видим вратата на клиниката и d) Милия за един преглед на ухото щеше да обърне всичко в кабинета ,за малко не ухапа доктора bl) и като излезнахме трепереше като лист.Май ще се налага вече да викаме докторите вкъщи.Явно спомените от последното посещение са доста ярки s)
Някой от вас ще ходи ли в събота на Зоо експото?
Публикувано: 19 June 2007 - 07:56 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 June 2007 - 08:22 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 June 2007 - 11:02 PM
Но тя ми прати нови снимки на малките:
http://www.dcforum.i...p?p=32220#32220
Публикувано: 20 June 2007 - 01:32 PM
Цитат
Но тя ми прати нови снимки на малките:
http://www.dcforum.i...p?p=32220#32220
Много съжалявам, че не може да пише тук! Ще получаваме редовно инфо за дребосъците. И снимки! Дано да успее да се включи. Благодаря Idol ike за това, че не ни забравяш.
А пък и аз като Hardi ще кажа, че е добре за малките, че са далеч от мен! То бива хубост, то бива сладост... (love) ! Да бъдат мнооого здрави и палави! Пу, пу, пу!!!
Публикувано: 20 June 2007 - 03:57 PM
Хубаво е че има такъв форум в които може всички да контактуваме и да обменяме информация за нашите любими животни.Като начало ще ви запозная с моята Iosha, американски кокер спаниел, импорт от Four Seasons, Унгария .Много ми се иска да сложа линк със забавни снимки, да я видите каква е красавица и същевременно чудесен гард и компаньон на моя син. Виждам че стопанката на Ike вече ви е представила нашите бебета и се радвам много, като чета какви хубави отзиви сте написали за тях.
http://www.snimka.bg...album_id=145574